[Manisa - MT]

istediğin kan olsunn nolcakki dicemmm ama bendenn inatla kan almıyorlarr her başvuruda değerler düşük diye..
sen benden umudu kes yani:mrgreen:

istediğin kan olsunn nolcakki dicemmm ama bendenn inatla kan almıyorlarr her başvuruda değerler düşük diye..
sen benden umudu kes yani:mrgreen:

senin kanını verdikleri hastanın sonunun ne olacağını düşündün mü sen hiç? doktorlar o yüzden almıyorlar senin kanını.:queen::queen::queen::queen:

senin kanını verdikleri hastanın sonunun ne olacağını düşündün mü sen hiç? doktorlar o yüzden almıyorlar senin kanını.:queen::queen::queen::queen:

kafayı bulur dicem kanımı alan hasta nede olsa trakyalıyız ama ratık alkolde almıyrmmm olsa olsa acık enerji yüklenir veletlerden kalırsa dabii:queen:

ben kendimi kaybedene kadar içtim kaskla montu çaldırdım:pr:::bira01:: ama manisada bi göriim kaskla montu birinde çok pis döfcem....belifeless ayrıca küstüm bi kanı bile kıskandın bnen hıh::miiz::

Demon varsa resmı montunun koy ıstersen buraya bakarsın denk gelır gorurruz o .....ların ustunde..resım yoksa bıle netten bul aynısıbı koy bence..belkı denk gelır..

Ben, üzerinize afiyet, 8 aydır akşamdaaaaaaannn aaakşamaaaa içiyorum arkadaşlar. Arada bir nadasa bırakıyorum birkaç gün, sonra iş stresinden (malum bizim işimiz bazen sarhoş kahrı çekmek anlamına geliyor) tekrar içiyorum.

Ama galonla değil, gecede 1, bilemedin 2. O da sen bilemezsen yani, yoksa ben bir tane içiyorum :queen:

Neyse ben uykusuzluktan saçmalamaya başladım, yatayım en iyisi...

Moderatör (forrap)
İyi günler Manisa MT :cat:

Gittar iğrençsin :) Bi daha uykusuz kalınca girme nete bence :)

Sınırmı,limitmi Kaldı özlem,,galonlarla Içtik Geçen Yıl..

kardeşim yarasın sefan olsun. umarım bu senemizde böyle geçerde ağzımızın tadı bozulmaz:queen::queen:

Neyse ben uykusuzluktan saçmalamaya başladım, yatayım en iyisi...

Kardeşim valla kısa devre dedikleri bu olsa gerek. neyse sen git uyu bence nöbet seni pek yormuş

bende arada bir 1 tane içiyorum gerisini hatırlamıyorum :queen:

sen hatırlıyonda hatırlamıyorum ayağına yatıyorsun. hem senin o bitane dediğin şeyden millet 6 kadeh çıkartıyor. tek başına bi büyük içersen hatırlamazsın tabiki:queen::queen:

Valla ben ne içtiğimi bilmiyorum ama şu kesin nerde olursam ve ne içersem içeyim mutlaka orada çay da içiyorumdur.

Son düzenleme:
Çay demeyin bana... Bu zalımlar çayı akşam yapıyorlar yahu... Daha çay içemeden havayı karartık.:salut:

sen gel izmire çayın kralını nerede içeceğini biliyorsun alo de bana 4 dk sonra yanındayım.

herkez içiomuş ozaman hadi Rakı Balık Ayvalık yapalım....:cherry:
içelim güselleşelim:p

Son düzenleme:
oda olurda baba orası da çok uzak bodrumamı gitçes şimdi rakı roka yemeğe:p biz eniisi foçaya balık tutmaya gidelim o daha yakın tutuğumuzu atarız mangala rakı balık foça işi olur ozamn:wiinkk:

Valla rakı balık ayvalık gözlerim fal taşı gibi açıldı. Ne zaman ?, ne zaman ?:cat::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar