kask içi kulaklık

bence çok güzel olmuş dönüştürücü soketlerde var ohh ne güzel güle güle kullan :)

GKN

peki tam kulağına gelmesi için nasıl ayar yaptın
dooru gördüysem kestin dimi kasın içinden bi parça?

GKN

fincanı taştan oyarla içine bade koyarlar diyosun:queen:

GKN

len adam icat yapmış, mok etmeyin burayı..:p
metenin topice saldırın:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
3-4 ay önce bunu görnüş olsam çok iyi bende yapmalıyım derdim,fakat bende yaklaşık 1 seneden beri müzik dinliyordum mp3 ile normal standart kulaklık ile fakat okuduğum kitap,öneriler ,önemli motosikletçilerin bilgilerinde ve yapılmamasını ısrarla belirttikleri konular arasında müzik dinlemek yada telefon konuşması yapmak geliyor... ben şahsen başıma bir şey gelmemesi açısından müzik ve kulaklıklı kask tercih etmiyorun...yinede tercih tabi ama işin birde bu boyutuna dikkat çekmek istedim.

Haklısın o konuda tuğper...Motorda müzik dinlemek için değilde telefon görüşmesi için çok iyi bir icat...Tabi telefon görüşmesini yolda yapmadığın sürece...Örneğin ben;yolda giderken telefonum çalıyor,genellikle cevap vermem ama cevap vereceğim zaman müsait bir yere duruyorum ve mecbur kaskımı çıkarmak zorunda kalıyorum...Bazen hoparlörünü açıp konuşuyorum kask takılıyken ama o da çok garip oluyor.O yüzden bence bu icat çok şahane...

nasıl temin edebileceğimiz konusundada bilgi verirsen çok sevinirim. Yalnız mikrofonunu göremedim. Her telefona uyar mı?

Birol abi motora bi fritöz taksana bide 3 lü ocak seti...gezilerde faydası olur...patdis kızartırız...valla yapar...:p

bende düşünüyorum nasıl yapsam acaba diye,müzik ve telefon görüşmesinden çok arkadakiyle iletişimi sağlamak amacı ile düşünüyorum ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar