Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu oyunu bizzat test etmiş bulunmaktayım.Oyunun adı Test Drive Unlimited...Oyun araba ağırlıkla ama motosikletde alabiliyorsunuz ilerleyen bölümlerde.Sesler harika grafiklerde güzel ama gerçekçiliğe toptan bakacak olursak oyun grafik ve ses yönünden gerçeğe yakın olmasına rağmen diğer yönlerden değil.Örneğin kazalar vb...gibi.Sana iki oyun tavsiye edeceğim ikiside biribirinden güzel...Moto Racer 3 ve Moto GP 2007 ...Vista kurulu olduğu için pcde Moto Racer 3 oynayamıyorum ama arkadaşta oynadım harika...Moto GP zaten bir numara...:cat:
Evet doğru ya dikkat etmemişim :mrgreen:Benim yazdığım oyunlar hepsinde var hocam merak etme ps,pc,xbox,nokia ngage ve hatta duyduğum kadarıyla Moto GP 2007 Nintendo Wii'de de oynanabiliyormuş...Tabi grafik açısından tavsiye etmem ama Wii'de zevkli olur oynaması
Hoş oyun ama hiç gerçekçi deği...Motor sesleri berbat...Hele devir artınca ayrıca motor yatmıo ya :mrgreenönemiyosun yani...Herkes hızla dönüp gidiyo sen resmen dururak dönüyorsun:mrgreen: