İLHAN1154 abim doqum gunun kutlu olsun..NİCE senelere :).....

hmmm resitmi oldun sen simdi bea eee doum gunu icratlari nelerdir nasil gecti vea gecio:silent:

ilhan nice senelere kardeşim..
selçuğun abisi benim benim abim sen olduğun için sana abi dio abisi.. :p

saol xxx abi ismini bilmedıgım ıcın xxx koymak zorundayım :)
bu arada metehan abıye yazdıgın ne oyle denklem gıbı cozmeye calısıom cozemıom:)
''selçuğun abisi benim benim abim sen olduğun için sana abi dio abisi.. :p''

hmmm resitmi oldun sen simdi bea eee doum gunu icratlari nelerdir nasil gecti vea gecio:silent:

dogum gunu standart bir gun gıbı farkı yoq :) msnde arkadaslarla yazısıom warcraft dota oynuom ve motosiklet.nette gezıom :)

Son düzenleme:
bu arada metehan abıye yazdıgın ne oyle denklem gıbı cozmeye calısıom cozemıom:)

ismim adem ilhan kardeş..

zaten metehan abinde çözemiyeceği için yazdım onu:)

dogum gunu standart bir gun gıbı farkı yoq :) msnde arkadaslarla yazısıom warcraft dota oynuom ve motosiklet.nette gezıom :)

hahoooooo 16 sinda benim doum gunumdu daittimm daittim harbiiii hersene rekor deniorummm bu sefer 14 bira 1vodka birde 2 sat ondan sorasini hatirlamiommm:queen::queen::queen::queen::queen:
bakalim seneye kac olcakkkk

hahoooooo 16 sinda benim doum gunumdu daittimm daittim harbiiii hersene rekor deniorummm bu sefer 14 bira 1vodka birde 2 sat ondan sorasini hatirlamiommm:queen::queen::queen::queen::queen:
bakalim seneye kac olcakkkk

yoq kalsın ben onu yılbasında denedım yıl basından 6 gun sonra aynısını yaparsan motosiklete bınıcegım gunlerı goremıycem :)

Doğum günün kutlu olsun,:rendeer:esprilerinin devamını bekliyoruz...:p

cok saol :rendeer:. elımden geldıgı kadar devam ettırmeye calıscam :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar