Deli Kiza Yardim, ne alsak ne alsak?

Selam Arkadaslar

Umarim konuyu dogru yerde aciyorumdur. Bayanlari daha cok scooter ya da chopper tarzi motorlar kullanirken goruyorum ancak her iki tarz motoru da sevmiyorum. Kendime bir motor alacagim. Gorunce en cok begendigim motorlar daha cok racing super sport ya da bazen touring tarzi motorlar oluyor. Herkes bana CBR125R almami tavsiye ediyor fakat bu yaz kullandim artik pek kesmiyor beni. 600rr alayim dedigimde herkes bana deli gormus gibi bakiyor, 600f alayim dedim fakat onun da imalati durdurulmus, eminim 5-10 yil parca garantisi vs vardir ama imalati durdurulan motor yine de kulaga cok hos gelmiyor. Bir de Yamaha FZ6 Fazer ve Suzuki GSR600 hosuma gidiyor. Bir kadin icin dusunurseniz, sizce hangisi daha uygun olur? Simdiden cok tesekkurler.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Selam Arkadaslar

Umarim konuyu dogru yerde aciyorumdur. Bayanlari daha cok scooter ya da chopper tarzi motorlar kullanirken goruyorum ancak her iki tarz motoru da sevmiyorum. Kendime bir motor alacagim. Gorunce en cok begendigim motorlar daha cok racing super sport ya da bazen touring tarzi motorlar oluyor. Herkes bana CBR125R almami tavsiye ediyor fakat bu yaz kullandim artik pek kesmiyor beni. 600rr alayim dedigimde herkes bana deli gormus gibi bakiyor, 600f alayim dedim fakat onun da imalati durdurulmus, eminim 5-10 yil parca garantisi vs vardir ama imalati durdurulan motor yine de kulaga cok hos gelmiyor. Bir de Yamaha FZ6 Fazer ve Suzuki GSR600 hosuma gidiyor. Bir kadin icin dusunurseniz, sizce hangisi daha uygun olur? Simdiden cok tesekkurler.

Şimdi sana tepki yağar.... Başlangıç için bu motorlar olurmu diye....:p:p

Neden 250 lik denemiyorsun?.....:silent::silent::cat:

hysoung gt250r al . cbr125 kesmıosa 600r fazla gelıosa bende bu normal gelir :) oda olmadı bi tane suzuki hayasuda yeter sana :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aslında herkes karşı çıkıyor ama eğerki trafik tecrüben varsa motosiklet olarak CBR600RR'i öneririm ama min 2007 model, çünkü önermeme sebep olan elektronik gidon amortisörü(HESD) sadece 2007 var ve sonraki modellerde olacak, en azından ben öyle biliyorum.

Bu donanım profesyoneller için önemsiz kalabilir ama benim gibi bir acemiyi defalarca düşmekten kurtardı.

İkinci uyarımda ne alırsan al ilk 5000km 60-70kmh hızı asla geçme...

ER6F güzel bir alternatif olabilir....
hi-2.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gt250r veya cbf250 derim fazla güçlü motor iyi olmayabilir :) Keyfin bilir tabi ki

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hem senin tanışma başlığın nerde bakiyim:p

GKN

Aslında herkes karşı çıkıyor ama eğerki trafik tecrüben varsa motosiklet olarak CBR600RR'i öneririm ama min 2007 model, çünkü önermeme sebep olan elektronik gidon amortisörü(HESD) sadece 2007 var ve sonraki modellerde olacak, en azından ben öyle biliyorum.

Bu donanım profesyoneller için önemsiz kalabilir ama benim gibi bir acemiyi defalarca düşmekten kurtardı.

İkinci uyarımda ne alırsan al ilk 5000km 60-70kmh hızı asla geçme...

ne kadar tasvip elimesede bende murata katılıyorum:cat:
en azından bi motosiklet bayiine gidip üzerlerine oturabilirsin, makinaları bi tartabilirsin, senin için küçükte olsa bi fikir olur:cat:

ben bu işe srad 750 ile başladım 3 sene kadar önce,
doğru yada yalnış bana kalsın, sana bi çok tavsiyede de bulunmak isterim ama
o kadar çok tepki alıyoruzki bu konuda
susmakla yetinelim en iisi..
umarım kendin için en iyi seçimi yapabilirsin:cat:

Son düzenleme:
senin kilo,boy ölçülerin nasıl? 600 rr ı taşıyabileceğine inanıyomusun?kendine güveniyosan al istediğini.ama diğer bi seçenekte bmw f 650 olabilir:cat:

kafana göre hangisini istiyosan onu al... hız seviyosan R1 al deriiiiiiiim ben..

Selam Arkadaslar

Umarim konuyu dogru yerde aciyorumdur. Bayanlari daha cok scooter ya da chopper tarzi motorlar kullanirken goruyorum ancak her iki tarz motoru da sevmiyorum. Kendime bir motor alacagim. Gorunce en cok begendigim motorlar daha cok racing super sport ya da bazen touring tarzi motorlar oluyor. Herkes bana CBR125R almami tavsiye ediyor fakat bu yaz kullandim artik pek kesmiyor beni. 600rr alayim dedigimde herkes bana deli gormus gibi bakiyor, 600f alayim dedim fakat onun da imalati durdurulmus, eminim 5-10 yil parca garantisi vs vardir ama imalati durdurulan
motor yine de kulaga cok hos gelmiyor. Bir de Yamaha FZ6 Fazer ve Suzuki GSR600 hosuma gidiyor. Bir kadin icin dusunurseniz, sizce hangisi daha uygun olur? Simdiden cok tesekkurler.

Öncelikle hoşgeldiniz......:rendeer:

Bayağı sizin kafanızın karışık veya yazınızın karışık olduğunu gördüm..
Benim bile kafamı karıştırdınız..Helal olsun..
Hadi diyelim model sınıfında ikilemdesiniz..
Ya marka...Model...Tarz....Karışık kuruşuk olmuş..

Bu yetmemiş;
Biraz daha kafanın karışmasını istemişsin galiba..

Birazcık tanıtabilseydiniz bende kafanızı karıştıracaktım..Ama
bayanlara kendini tanıtma ve yaş sorunca öcü görmüş gibin olunuyomuş..:cherry:

Tekrardan Hoşgeldin kardeşim..:rendeer::rendeer:

Yaş kaç.(yanlış anlaşılmasın..Ehliyet ve deneyim için sorulmuştur):bounce:

Kadın demenizi ayrıca yadırgadım...:bounce::farao:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O bişiy değilde yaz sonlarına doğru bostancı sahilde 600F kullanma çalışan bir bayan görmüştüm, motor dik konumdayken iki ayanıda uzattığında ikisininde ucu yere değmiyordu.

Uzun süre arkasından baktım, durduğunda bir sola 75 derece ayak yerde, bir sağa 75 derece anca ayak yerde.

En son çekti sağa çıkarttı kaskı ağlamaya başladı.

Hem acemiydi hem motor için fazla küçük, sonuç hüsran.

Genel olarak söylüyorum, fiziksel olarakta uygun bir motosiklet seçmekte fayda var, hem kendinizi üzmeyin hem beni güldürmeyin:p

Yabancı bi forumda okumuştum, adamın teki 600rr'ın yüksekliğini kız arkadaşının boyuna göre değiştirmiş. Öyle yaptırabilirsin tabi boy kurtarmazsa.

hyosung gt250r tavsiye ederim gösterişli bi makine bide onlara bak istersen

@aYe
Yaa park halindeyken ben suziyi ite kaka çevirmeye çalışırken aynını yaşıyorum.. Oturup ağlayasım geliyo.. :pr::pr::pr:
Hattaa kimi zaman cidden yüzüm buruşuyo gözlerim doluyo ama sırf sinirden :salut:

O bişiy değilde yaz sonlarına doğru bostancı sahilde 600F kullanma çalışan bir bayan görmüştüm, motor dik konumdayken iki ayanıda uzattığında ikisininde ucu yere değmiyordu.

Uzun süre arkasından baktım, durduğunda bir sola 75 derece ayak yerde, bir sağa 75 derece anca ayak yerde.

En son çekti sağa çıkarttı kaskı ağlamaya başladı.

Hem acemiydi hem motor için fazla küçük, sonuç hüsran.

Genel olarak söylüyorum, fiziksel olarakta uygun bir motosiklet seçmekte fayda var, hem kendinizi üzmeyin hem beni güldürmeyin:p

çok isteyip arzulanan bir motosiklete binip sonrada 1 numara büyük gelmesi fiziksel bakımdan çok kötü birdurum. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar