Sizin Favori Arabanız ???

2. resimdeki modifiye olana bayıldım dehşettin bişey :p

ya ben de bayildim ona.. bi de mat yapmislar ki.. offffff....

siyah limuzin nasil? ici? az daha ciddi sevenlere,
hummer-limo-interior.jpg

mmm... dışı icin daha keyifli biseler de dusunulmus:) su hos gorunuo:)
zebra-hummer.jpg

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hummer'dan da soğuttunuz beni vazcaydım hummer da almıyorum LPG de taktırmıyorum, bütün modifiye hevesimi kaçırdınız:p

Offf offf ben bunun içinden çıkmam ki :p

Zaten sana kafes olsun yeterki, eşşekli pijamalı maymuş seni:p

Son düzenleme:
araba tamircisinde mi calisiosun orda? yoksa kendi arabanin bakimi makimi icin getirdiginde beklerken mi geldi o da?

solemesin ayip burda azbucuk limuzin kiralama sirketimiz varr bayai bi limo var o arabada ortadan kesilip uzatildi normalde kucuk ayni ayenin kaplumbaga kadar biliosn:p:p:p

Latif sende de her numara var he:p

ahhaa gısgandı :p

yok yaaaaaaaaaaaa ole sey olurmuuu heeeec:queen::queen::queen::queen:

acilen hummera gitmem leazim benimmmm:p

Son düzenleme:
CA da erkek arkadasimin ailesiyle bi benzinciden van kiralamistik. ve onunla 2 ton tas tasiyip evlerinin bahcesini suslemistik:) yani.... tabi.... temizledik van i. yoksa, ole verilir mi?:D

hummer lar nasi geri donuo?? anlatacak vukuat?

Son düzenleme:
CA da erkek arkadasimin ailesiyle bi benzinciden van kiralamistik. ve onunla 2 ton tas tasiyip evlerinin bahcesini suslemistik:) yani.... tabi.... temizledik van i. yoksa, ole verilir mi?:D

hummar lar nasi geri donuo?? anlatacak vukuat?

kiralama dediysem ole vanlardaki gibim deilll soforlu felan hep...

yoksa zaten geri getirirler bea bura turkiyemi:queen::queen::queen:

geri getirmedikleri oldu mu die sormadim ki:) neisse yeü..
hem zati orda aldigin gibi geri vermessen de cezasi var, simdi hatirladim. evi de ole.. temizleyip birakmak zorundasin. TR deki gibi diil. micip birakmak yuassah.

peki, bunnar kaca kiralanio? ayiptir sormasi..
pekii, bunnarin parki nasil oluyo? nasi park ediolar?

Son düzenleme:
bende sana solemedim ozamannn:p kendi kendime yaziom:silent:

latif ya... demistim ki, 'hummer lar nasi geri donuo? anlatacak vukuat?'
acik belirtememisim ama, sunu demek istedim: hummer lar ne halde geri donuyorlar? anlatacak olay var mı? :)

bi de, bi geceliine kaca kiralanio? parki nasil oluyo?

Son düzenleme:
latif ya... demistim ki, 'hummer lar nasi geri donuo? anlatacak vukuat?'
acik belirtememisim ama, sunu demek istedim: hummer lar ne halde geri donuyorlar? anlatacak olay var mı? :)

bir hummer seven olarak geri geldigindeki haliiini bilmesen en iyisi:p:p:p
arabalar devamli sehir icinde otel,bar ve cluplarin onlerinde beklio..ve binenlerde zil zurna sarhos oldugu icin senin hummera tuvalet niyetine bile binen oluo her sabah arabalar lesss gibi...:cat:

geri getirmedikleri oldu mu die sormadim ki:) neisse yeü..
hem zati orda aldigin gibi geri vermessen de cezasi var, simdi hatirladim. evi de ole.. temizleyip birakmak zorundasin. TR deki gibi diil. micip birakmak yuassah.

peki, bunnar kaca kiralanio? ayiptir sormasi..
pekii, bunnarin parki nasil oluyo? nasi park ediolar?

yok anlamadin sennn kira dediysem verilmio onlara soforlu araba veriosun....ucretler birasss sisirilmis desem...ya iste araba onu beklerse saatine 200$ alio bide mil basina 30$ gibi biseidi en son hatirladigim

Son düzenleme:
Çok çirkinleştirmişsiniz.. Hummer ı çok beğenirim ama böyle minibüs ile tır arası bişeye benzemiş.. Bööö::arrow::

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yok anlamadin sennn kira dediysem verilmio onlara soforlu araba veriosun....ucretler birasss sisirilmis desem...ya iste araba onu beklerse saatine 200$ alio bide mil basina 30$ gibi biseidi en son hatirladigim

oohannes:silent:

Ben yarın nitromu ortadan keser uzatmazmıyım, tutmayın beni, yada evet evet biri beni tutsun:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar