Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    2,075
bu anketin sonucu neyi göstercek? en iyi kaskı mı en cok kullanılanılan mı en cok begenileni mi???

en cok kullanılan tabiki çünkü konu başlıgı ''hangı kaskı kullanıosunuz'' hangı kaskı beyenıosunuz dememıskı. en iyi kaska gelınce tabıkı fiyatlarından bellı hangılerı iyi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wiwi yok ankette yahu :queen:

bendede airoh var ama baya rüzgar alıyor.askerden sonra motorum olursa daha iyi bişey alıcam.bide safebet motoru alırken verdilerdi:)

airoh var sv55 ama parçaladım :queen: rüzgar içinde şarkı söylüyo 100km çıkınca :cherry: şimdilik idare ediyo ama Shoei diorum yakındır alırım bidene :p

yanına kaç yıldır Türkiye'de temsil edildiğinide yazalımda adaletsizlik olmasın :D

iyi kask bambaşka bi zevk veriyor ya.safebet lerden sorna shoei nolan kadar kaliteli olmayan zeus a geçtiğimde bile acaip hissettirdi.o güven duygusu çok önemli bir şey

Airoh sv55 kullanmaktayım , yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:p:p:p

Sefabet Kask Kullanıyorum Daha Pahalısana Gerek Duymadım çöünkü Scooter Kullanıyorum :d

valla benim kullandığım kaskın pek hayrı yok :queen:satıcı yüksek yere koyma düşerse kırılır dedi :queen::queen::queen:yere düşmeyle kırılacaksa :queen:beni nasıl koruyacak :queen:

bence kask, kullanılan motor modeline göre değişmeli benim 125 cc, kt 125 motorum var ve nolan n 61 grafic ten çok memnunum.ve 125 cc için yeterli ama 200km/h hızdan sonra kask çeneme yapışmaya başlıyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1 adet caberg ve 1 adet agv.Ama agv aldıktan sonra caberg i kullanmaz oldum. Agv cok sessiz :cat:

valla benim kullandığım kaskın pek hayrı yok :queen:satıcı yüksek yere koyma düşerse kırılır dedi :queen::queen::queen:yere düşmeyle kırılacaksa :queen:beni nasıl koruyacak :queen:

puuuhahahahahahahahaha:queen::queen:

Saglam kaskın varmış:cat::queen:

szr

MotoMax ve Airoh vardı ikisinide çaldırdım:) , tam iflas edecez derken sağolsun bi tanıdığım Shark hediye etti şimdi onu kullanıyorum ama rüzgarı cok alıyor:pale:

shoei x-spirit rainey
nolan n62 stoner replica (2007 özel seri, kırmızı, dişli olan şey)

yorumlar:
shoei'ye diyecek birşey yok :cat:
nolan feci ses yapıyor + yüksek süratte kafa sallıyor :farao:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ankete oy kullandıktan sonra kaskınız hakkında kısa bir bilgi de verebilirsiniz? Almayı düşünen arkadaşların işine yarayacaktır.
Mümkünse kaskınızın fotoğrafınıda koyabilirsiniz.

Suomy Spec-1R Extreme Full-Face Helmet - Fabrizio
2240cbe9d61294c16f56d12cfc0c3e75_rough.jpg

Superbike yarışcısı Michael Fabrizio için tasarlanmışş bir kaks.
Kaliteli bir kask, içi çıkabiliyor. Rüzgar sesi yalıtımı fena değil. Vizör değişimi kaskın yanlarının kapaklı olduğu nedeniyle zor. Standart buğu önleyici vizör ile birlikte geliyor. Siyah ve sarı vizörlerinin buğu önleme özelliği yok.

paint.jpg

top-vents.jpg

visor-latch.jpg

suomy-extreme.gif

suomy-extreme-liner.jpg

chin-strap.jpg

bende x_lite var gayet güzel ondan öncekide x_litey di sattım hatta turuncu cam taktım buna

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar