Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    2,075
İki tane max var birisi düz renk diğeri şekilli mekilli kırmızı:mrgreen: Ama hedef Shoei XR-1000:queen:

pınardan hediye siyah airoh var...
nisanda cıbırımla birlikte suomy nin gri üstü çiçek desenli kaskını alcam yubi:)

ben zeus kullanıyorum.seçeneklerde yoktu ama.kaskım çin malı değildir ona göre.:bounce:

Caberg JUSTISSIMO GT Mirage modeli kask kullanıyorum,ingilterenin en çok satan ve poüler kaskı biraz ağır (1750 gr) olmasına rağmen önceki kaskıma
göre son derece az yol ve uğultu sesi alıyor.
Ayrıca wirelees comm.ve bluetooth ön hazırlığı olan bu kaskın yandan kon
trollü ve içten ineen güneş vizörü son derece fonksiyonel ve kullanışlı,yani
kısacası şayanı tavsiyedir.Kask testleri disiplinindeki puanı +1 sehr gud ola
rak sıralamada en üstlerde yerini alıyor.

ben nolan n62 kullanıyorum. şu an memnunum. genelde 90 km yi geçmediğimden yüksek hızda nasıldır bilemem. 2 kere seleden düşürdüm. bi kerede 20 km hızda motordan düştüğümde kafamı yere çarptım. Bazı sitelerde kask darbe alınca özelliği gider falan deniyo ama yinede gönül rahatlıyla kullanıyorum.:) bunun dış kabuğu lexan(termoplastik + polikarbonat). genelde kompozit fiber ve organik fiber kasklar (shoei falan) çok pahalı 750 YTL civarı.
Mesela benim kask 215 YTL. bazı kasklar 1000 YTL civarı. sonuçta bunların hepsi onaylanmış kask. tabiki pahalılar daha konforludur. sizce güvenlik açısından ne kadar fark vardır? mesela bunlar farklı darbe testinden mi geçiyo?? :silent:

Benim ki de Lazer. Lazer Vertigo Dragon Mat Kırmızı :) Parlağımsı bi çeşidi daha vardı almadım, beni bozar diye.. :queen::queen:

Bende de Nolan N61 var ve çok memnunum almak isteyenler var ise hiç tereddüt etmesin.

gerx marka mat siyah+parlak siyah çeneden açılan değişik bi markası vardı aklıma gelmiyo unuttum:pr:

ben nolan n102 n-com kullanıyorum.

artçım da nolan n42 n-com kullanıyor.

her ikimiz de oldukça memnunuz. özellikle n-com özelliği taşıması ve güvenilirliği tercih sebebimiz oldu. n-com ların da ses kalitesi ve uyumluluğu mükemmel. kesinlikle tavsiye ederiz.

nolan n61 sade bişey,öyle havalı civalı bişey değil ama çok memnunum.bide buğu camı eklenince oh oh oh:)

Motosikleti
Forza 250
Airoh Sv55 Sport modelini kullanıyorum
+ ları
Çeneden açılır, dışarıdan açılıp kapanabilen güneşliği var.
Pedleri sökülüp yıkanabiliyor
- leri
90 km/h ın üstünde diğer çene açılır kasklarda oldugu gibi rüzgar alıyor
44101alsq1.jpg

eda1974272dddc923decd2cgr6.jpg

airoh sv 55 kask kullanıyorum çok memnunum. gözlük kullandığım için yazın güneş vizörü çok faydalı oluyor. ayrıca numaralı güneş gözlüğümü takmam gerekmiyor. gözlük kullanan arkadaşlara özellikle tavsiye ederim. :cat:

asm

Cox Trip kullanıyorum.

44102Al.jpg

44102Bl.jpg

Çift vizörlü(siyah ve şeffaf)
Çeneden açılan tip kasklardan
Görüntü olarak çok iyi
İçteki siyah vizör güneşli havalarda kesinlikle çok işe yarıyor
Tek sıkıntım soğuk ve yağışlı havalarda buğu olayı(ki buğu yapmayan kaskların fiyatı ortada)
Güvenlik olarak vasat galiba

s%20pig%20azul_410441612178162006.jpg

SHARK S 800

Fiyat: 159,95€ dan itibaren

Degerlendirme:
150€ sinifindaki en iyi kask, Darbe Izolasyonu testini gecmis, havalandirmada zayiflik
Bunun disinda göze batan negatif bir zayiflik yok

MOTORRAD Sonuc:
Tatminkar

bende kullandım oyumu nolan n 62 replica kullanıyrm super kask cok hafifi ve rahat bugu camıda var;)

Marushin TNT 888 NX Shivan Dragon

buğu sorunum yok, hız yapmam ama gördüğüm hızlarda hiç rüzgar almadı, vizör çok kolay sökülüyo, içi tamamen sökülebiliyo, çift D kilitli.
güvenlik ve konfor dışında görüntüsü hakkında da; çok farklı ve özgün bir deseni olduğundan rafda durduğu gibi durmayıp kullanırken göze batan bi görüntüsü olurmu diye alırken çok tereddüt ettim ama şu ana kadar gören herkesten çok güzelmiş yorumu ala ala dahada bi sevdim bunu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar