Sizin Favori Arabanız ???

Valla mete..De bana...

Gözüme görünme diye...

Bulana aşk olsun..:cherry:.

Meslek icabı kamufleyi bilirik yani...:cat:

aslında site güzel bir alışkanlık...ben GTA oyunundaki gibi olmamızı isterdim...

GTA oyunu benim bilincaltıma öyle işlediki...o kahraman gibi bir olaylar zinciri gerçekliştirebilirim gibime geliyor...yani hep kaçışın olduğu garip bir dünya...buda benim hayal dünyam işte...paylaşmak istedim sizinle...

60 mı neydi.

simdi de soyle olmus; '2008 motorlu tasit vergileri toplu cizelgesi': http://www.netbul.com/superstar/ozeldosyalar/finans/oto_vergi/index.asp

(hımm.. o yuzdenn... valla benim aklima gelmisti:)... selam millet, bilmemkac yasimdayim, bekarim, saclarim sari diil ama boyattim, cok cici bi karakterim var, tanisalim:) gelmislerken deerlendirek:D:D)

ben mevzuyu çözemedim...bu nedir cezerye...

Son düzenleme:
Şimdi biri dediki babayı ikna etsem araba aldırsam.. Ben arabaya ikna etmiştim yalnız yaşama geçirebilmeleri biraz zor oldu bende yaşama geçirilebilecek olan nokia n95 e ikna ettim ayrıcana.. Hikayenin sounundan başını anlayabilirsin diyede sadece sonunu anlattım fazla şey beklemişim senden:queen::queen::queen:

:salut::salut::salut: benim heralde o:queen::queen:

benim favori arabam Turkiyede fazla sayida bulunmayan 4 slindir fabrika cisik turbo 6 ileri vites sansizam 202 hp Opel Calibra.
Moldovada 2lt 156 hp versiyonunu kullandim uzun bir sure ve yol tutusu bana muthis geldi.virajlarda lastik bagirmasina ragmen cizgiden cikmiyodu.ayrica hatirlatayim,arabanin kasasi 89 yilinda ilk ciktigindan beri ayni sayilir ve surtunme katsayisi bildigim kadariyle 2004 yilinda cikan honda accorda 2.2 tdi executive modeli tarafindan egale edildi.
Birde 2.5 litre V6 motorlu versiyonu mevcut .sanirim o da 174 hp diye hatirliyorum
iste resimleri

opel_calibra_1.jpg

opelcalibraturboaw5.jpg

Son düzenleme:
işte bnm favorim en baba araba ;) (bu arada efekleri kendim photoshopta yapıyorum)
6kpq2rr.jpg

Bu araba A Takımının icadı mı?

Alıntı:
Sato8´isimli üyeden Alıntı
bak o sağlıklı bize göre manyak insanlar ne yapmış

Bu araba A Takımının icadı mı?

Son düzenleme:
bu da limuzin hummer i
black-hummer-limousine.jpg

bu da ici... yani istege gore;)
Black_hummer_interior_l.jpg

bu, modifiye olani ::149::