jesse zaten goldwingde ses sistemi varkiteyp var anten boşunamı
ipod girişide var eğer istersen 6 lımı 12 limi ne cd çalarda bağlata biliyosun
![]()
walla bi goldwing'im olursa hemen teyp falan golon baglardım çok büyük güzel makina teyp yakışır ona müziksiz falan gezmezdim . hondanın aklına nasıl gelmemiş hayret ....
Sazan mı avlamaya çalışıyorsun :mrgreen:yoksa sen gerçekten ciddi misin:queen::queen:
Dostum sende kolon falan takma bence...Geçen böyle bir konu daha vardı tabi içeriği farklı...Kimse hiçte hoş tepki vermemişti ses sistemi için:farao:Özellikle bayanlar:queen::queen::mrgreen:
jesse zaten goldwingde ses sistemi varkiteyp var anten boşunamı
ipod girişide var eğer istersen 6 lımı 12 limi ne cd çalarda bağlata biliyosun
![]()
birol seninkinde sırıtmamış ama yakışmış:cat:
5+1 koy kardeşim yoldan gecerken insanlarımız motordan biraz daha sogusun biraz daha ne gerek var anlamıyorum motora teyip hoporler ne gerek var komik geliyo acıkcasıhintli bir budist in bir lafı var insanlar hep ilgi ister ama karşıdaki insan bunu herkese göstermez yada gösterir bunu farklı şekillerde gösterir ilgiyi hak edecek insan bunu ucuk şeylerle degil minik hareketlere dökmeli diye ama bunu uygulayan varmı bilmiyorum kendimde dahil olmak üzere sen 2 hoporü boşver
seninkine 5+1 takalım tuna motor a git cüneyt abiyeperformans parçaları falan süper olur şekil yaparsın brock egzoz falan unutulmaması gerekenler
![]()