4x4 TERAPİ GEZİSİ

Gaziantep İl Temsilcisi
güzel gezi yerinde anlatim teşekürler arkadaşlar devamını bekleriz...

güzel gezi olmuş emeğinize sağlık kareler harikaa teşekkür ederimm:rendeer:

Wallace biz TÜRKüz bize işlemez öle şeyler :queen::queen::queen::queen:

ArapKAdri benim titrek karakaçanla konuştum zor ikna ettim. bu seferki terapiye bizde katılacağız inşallah. ama dedim ya benim titrek biraz nazlanıyor. ben o yollara gelmem diyor ama verdim gazı dayanamadı. eee ne zaman yapacaz 6x6 terapisini???:cat:

Wallace Benim Eleanor da gelmek istiyor ısrarla. Garaja karapttık diye gönül koydu konuşmuyor benimle. İkinci terapiye götürmezsem hiç konuşmayacak.

Wallace Benim Eleanor da gelmek istiyor ısrarla. Garaja karapttık diye gönül koydu konuşmuyor benimle. İkinci terapiye götürmezsem hiç konuşmayacak.

Zardanadam Eleanor da haklı be kardeşim baksana fevzi gidiyorsa bizimkinlerde gitmek ister. Olmadı bu sefer eleanor ve benim titrek'i beraber başbaşa bırakalım diyeceğim ama Arapkadrinin Rozi bizimkilere hemen hava atar,bizimkilerinde morali bozulur.

güzel İzmir'i özlemiştim zaten..çok iyi geldi..
benim bünyede de terapi etkisi yaptı..:cherry:

teşekkürler..:cat:

dışarıda kar yağarken bu güzel gezi resimlerine bakmak insanın içini ısıtıyo bee:)

ArapKadri hadi ikinci gezi için sabırsızlanıyoruz. termosumu hazırladım çayı da demleyeceğim.

AYDEMİR, efendy_iso, kıllıtarkan, longinus, orcunmavis arkadaşlar hepinize teşekkür ederim :)
sizleride bekliyoruz terapimize :cherry::cherry:

zardanadam, Wallace lem titrek ve elenor hazır ha ROZİ zaten hazır 7/24/365
pazar günü rota belli keyif garanti hava şahane olacak güneşli ve soğuk :queen::queen::queen:

teamin adı değişti

7/24/365 KİM TUTAR BİZİ TEAM :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar