Gülermisin,Ağlarmısın ( Hazin bi taciz hikayesi )

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne yazıkki abi...başta seni yadırgadım zati...:pale:

mırocum en baba geyik yapan geyiğin dibine vuran biziz veya benimdir ok...ama çoban hep yalancı olmaz veya ben her zaman şuursuz olamam bunuda unutma...:wiinkk:bu bir sapıklık sapkınlık ...yani aşağılık bir durum var ortada ve bişey yokmuş gibi makaramı yapamam...kimseye örnekde olmak istemem...bu doğrudur bu yanlıştır deme pozisyonunda değilim ama bu detay beni gerdi abi...yani bişey yazmayabilirimde görmezlikten gelebilirimde...ama konuya değinmek istediğim için bana kızmayacaksınız herhalde...

başka açıdan bakarsak olay toplumda uc bir durum...yani en azından bu yaşanan olaya mizahi açıdan bakmak bizim seviyemizi çıtamızı ayağa kadar düşürür diyorum...konuyu açan hatalıdır diye suçlamak haddim değil...zaten silinmesi ile alakalı başvurmuştum Admine...siler silmez ...ama bu topiğin veritabanın derinliklerine inmesinide isterim...

rahatsızlığımı bildirdim sadece...inanki toplum içinde arkadaşlarınızın arasında ailenizin yanında bu konu açıldığında bu kadar rahat olamayacaksınız...

Metecim canım abim bu ve benzeri olaylar dünya varolduğundan beridir oluyor, kimisi medyaya yansır kimisinden haberimiz olur kimisini hiç duymayız ama sende iyi bilirsinki bu belkide milyonuncu örnek.

Cem Yılmaz da GORA filminde işlemiş bu konuyu, uzaylı komutan yanında robotla tarlaya iniyor, uyuyan çiftçi bunları görür görmez komutanın başına taş atıp robota tecavüz ediyor:p

Bu sahneyi hatırlarsın, gülmedin mi yani?

Benim için farketmez ha robot ha tavuk, bu bir sapıklıktır, halime şükreder bunlarada gülerim.

Ne yapalım yani 1 günlük yas mı ilan edelim? ya da gidip adamı birde biz mi bıçaklayalım?

Sen bu örnekte mizahi olarak bakmazsın çok kızarsın olabilir saygı duyarım ama sende saygı duy, sonuçta kimse ohh ohh iyi yapmış aferim demiyor, bu tür şahsiyetlerle dalga geçmek onlara gülmekte bence ciddi bir cezadır.

Neyse kırmayalım birbirimizi hadi öp beni de barışalım, aha uzattım yanamı:p

ne yazıkki abi...başta seni yadırgadım zati...:pale:

mırocum en baba geyik yapan geyiğin dibine vuran biziz veya benimdir ok...ama çoban hep yalancı olmaz veya ben her zaman şuursuz olamam bunuda unutma...:wiinkk:bu bir sapıklık sapkınlık ...yani aşağılık bir durum var ortada ve bişey yokmuş gibi makaramı yapamam...kimseye örnekde olmak istemem...bu doğrudur bu yanlıştır deme pozisyonunda değilim ama bu detay beni gerdi abi...yani bişey yazmayabilirimde görmezlikten gelebilirimde...ama konuya değinmek istediğim için bana kızmayacaksınız herhalde...

başka açıdan bakarsak olay toplumda uc bir durum...yani en azından bu yaşanan olaya mizahi açıdan bakmak bizim seviyemizi çıtamızı ayağa kadar düşürür diyorum...konuyu açan hatalıdır diye suçlamak haddim değil...zaten silinmesi ile alakalı başvurmuştum Admine...siler silmez ...ama bu topiğin veritabanın derinliklerine inmesinide isterim...

rahatsızlığımı bildirdim sadece...inanki toplum içinde arkadaşlarınızın arasında ailenizin yanında bu konu açıldığında bu kadar rahat olamayacaksınız...

Sitede yadırganma -Çap düşürme-kaygım olmamıştır mete...
Sende kendi çapında haklısın....Yadırgamıyorum seni..
.(şarab tadını bildiğinden)

Neyseee..Sevildiğini unutma..Yağmur bebişimi öptük.....

Dipnot: Konu hakkında açıklama ihtiyacı duymadım..
Mesajların dikkatle okunursa açıklama gerekli yerde yapılmıştır..

Son düzenleme:
bende sizleri severim...saygıda kusur etmemeye gayret ederim...düşüncelerimi yazdım...

mırro ve babocan ailerim beni anlamaya çabaladığınız için teşekkür ederim...birbirimiz asla kıramayız bunuda biliyorum...kırma çabamızda asla olmadı olmaz...sevgiler...:rendeer:

bende sizleri severim...saygıda kusur etmemeye gayret ederim...düşüncelerimi yazdım...

mırro ve babocan ailerim beni anlamaya çabaladığınız için teşekkür ederim...birbirimiz asla kıramayız bunuda biliyorum...kırma çabamızda asla olmadı olmaz...sevgiler...:rendeer:

sen nasıl benim açtığım konunun ,veritabanının karanlık sokaklarında kaybolmasını istersinn , bide şikayet edersinnn, hemde admineee ,abanowww sen yandın aslanımmm, çok pis kızdım şimdii ,ama benide öpersen barışırıkkk:p

Son düzenleme:
sen nasıl benim açtığım konunun ,veritabanının karanlık sokaklarında kaybolmasını istersinn , bide şikayet edersinnn, hemde admineee ,abanowww sen yandın aslanımmm, çok pis kızdım şimdii ,ama benide öpersen barışırıkkk:p

:psana 3...topağına 1 kankü...:p

mete bakkal değil market,bozluyorum haa,carfurun yarısı kadar işletme pakkalmı olur yaaaaaa:p

Bu gece uykum kaçtı hiç uyumadım.İnternet bağlantılarında sorun var gazeteler bile açılmıyordu,bir tek Radikal'i yakaladım bir köşe yazısını okurken bu konu aklıma geldi ve sizlerle paylaşmak istedim.
Bir saat uyusam iyi gelecek.:pale:

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=243477

En başından en sonuna kadar saçmalıklarla dolu bi yazı ama bizimle paylaştığın için teşekkür ederim abi emeğine sağlıkk:rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar