ve işte yürek hoplatan süper miniler

maşallah :)

çok güzel görüntüler bunlar

darısı benim çocuklarıma :mrgreen:
(yıl 2018 :p )

Oooof of bu yaşlarda motora başlayacaktıkki şimdi canavar olurduk beaa. Sen kalk 30a merdiveni sabitledikten sonra motora başla :pr:

Oooof of bu yaşlarda motora başlayacaktıkki şimdi canavar olurduk beaa. Sen kalk 30a merdiveni sabitledikten sonra motora başla :pr:

30'unda motora başladığın için çokçok şanslısın.bizim bülent abimiz 55 yaşında ilk motorsikletini aldı kendisini ofroda alıştırmak istediğimiz dönemlerde kendine havlayan köpekten kaçmak için gaza yüklenince aynen motor tepelerine geçmiş.eşi birtarafta kendi bir tarafta motor birtarafta bülent abimiz kafayı kaldırdığında sessizce bekleyen köpeği görüyor.köpek suçunu bilir tavırla boynunu bükmüş bekliyor.yaşının değerini iyi bil 30 yaş 55'den çok iyidir.iyi sürüşler.

Eyvallah kroscu01 her zaman şükretmek lazım tabi haklısın. A2 sınavlarında da ne yaşlılar görüyoruz.. Sanada iyi sürüşler.

vay yavrum ya adamlar aşmış bu yaşta:cat:
benim daha motor sürmüşlüğüm yok :queen: utandım şimdi

maaşşallah maaşşallah kadir abicim gözlerim doldu walla:cherry:

komşu darısı senin çocuklarına.

vay yavrum ya adamlar aşmış bu yaşta:cat:
benim daha motor sürmüşlüğüm yok :queen: utandım şimdi

olur inşallah kafanı yorma ben ilk makinamı 25 yaşında aldım.

muhtemelen çoktan iyileşmiştir:mrgreen:

evet birader çotan iyileşti bu gezinin ikinci bölümüde var tavsiye ederim.

Son düzenleme:
gercekten gusel seyler bunlar motorculugun bu kadar cekırdekten yetısmesı cok gusel

asm

Güzel eğlence hakkaten :)

Bu minilerden bende almak istiyorum :)

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
Abi süper gezi olmuş, her zaman kros gezilerini izlerken heyecanlanırdım nedense bunları seyrederken duygulandım. Elinize, emeginize, yüreğinize sağlık. Kardeşlerimi yanaklarından öpüyor, kazasız sürüşler diliyorum.

cocugum olsun ona ılk ısım bu mınıleren almak olacak almazsam adam degılım aferım bu cocuklara ya allah kaza bela vermesın cocuklarınıza:cat:

Abi süper gezi olmuş, her zaman kros gezilerini izlerken heyecanlanırdım nedense bunları seyrederken duygulandım. Elinize, emeginize, yüreğinize sağlık. Kardeşlerimi yanaklarından öpüyor, kazasız sürüşler diliyorum.

yusufcum sen bunlarda duygulandıysan ikinci bölümünü hiç seyretme ağlarsın.

bende 10 yaşında hacı murat kullanıyodum iyimi :p

sen çok şanslıymışsın şimdi hacı murat yok.

cocugum olsun ona ılk ısım bu mınıleren almak olacak almazsam adam degılım aferım bu cocuklara ya allah kaza bela vermesın cocuklarınıza:cat:

inşallah çocuğun olurda alırsın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar