Pat,pat,patt !!! Oyun Süper :)

You popped 196 bubbles
in 50.7 seconds

Speed: 3.87 bubbles per second

yavaşım galiba tam çözemedim ama bileğime kramp girdi stres yaptım:queen:

Son düzenleme:
You popped 196 bubbles in 34.8 seconds using Manic Mode!

Manyakk patlatırımmm:queen:

Mause u hiç kaldırmadan siler gibi sürün baloncuklara :queen: Çok zevkli yaw :queen: Sağ da manic mode kutucuğu var onu işaretleyin önce.. :mrgreen:

Mause u hiç kaldırmadan siler gibi sürün baloncuklara :queen: Çok zevkli yaw :queen: Sağ da manic mode kutucuğu var onu işaretleyin önce.. :mrgreen:

of be tubaa abla şimdi mi sölüyosun koluma inme geldi nerdeyse tek tek basmaya uğraşıyom bi ara baktım tribe girmişim fareyle savaşıyom sanki:p:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
of be tubaa abla şimdi mi sölüyosun koluma inme geldi nerdeyse tek tek basmaya uğraşıyom bi ara baktım tribe girmişim fareyle savaşıyom sanki:p:cherry:

:queen::queen: manic mode isaretlemezsen farenin sesinden patlama seslerini duymazsın ki benim en cok o ses hoşoma gidiyo yaa
evde favori oyunlarımdandır buu yaa süper bişiii :cat::cat:

:queen::queen: manic mode isaretlemezsen farenin sesinden patlama seslerini duymazsın ki benim en cok o ses hoşoma gidiyo yaa
evde favori oyunlarımdandır buu yaa süper bişiii :cat::cat:

abla ne bileyim ben direk daldım olaya valla saolasın beni gece gece beladan kurtardınız:cat: Speed: 11.26 bubbles per second::coool::::coool::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
25.3 second dio iyimiyim ben şimdi :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
11,5 saniyede bitti. (17 bps) :p

11,5 saniye süre, speed 17 :cherry:
ortadoğu ve balkanlarda birinciyim, istersen arap meteynen yugoslav spirnoviçe sorabilirsin

valla mete amcam seni birazda olsa seviyo ama smir hiç sevmiyo o yüzden pek sanmıyorum yani seni balkanlara birinci yapsınlar benim amcam varken ne haddine bre merhun:p

adszwi9.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar