[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Günaydın herkese..

İyi pazarlar :silent:

Bu arada bütün hafta pazar gününü yılbaşı sanan biri olarak yeni yılınızı yarın kutlamayı tercih ediyorum (naturel armut gibi hissettim kendimi dün,milletin alay konusu oldum) :farao: Benim bu sene yılbaşım her seferkinden renkli geçecek,çalışarak :farao:
Ne oldum dememeli,ne olucam demeli :) Hey gidi hey..Geçen sene neydi,bu sene ne..
Daha genciz neyse ki:)Gerçi seneye de daha renkli geçeceğinden eminim (hayatımın silik yılları bunlar zaten,ezik gibi hissettim kendimi :p) :)

İyi günler izmir mt :rendeer: İşten kaçma fırsatı buldum yarım saatliğine.Bi siteye uğrayım dedim fırsattan istifade :)

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
PIERzig, kolpa

kolpaaaa bugün seni Bornova forumun o taraflarda gördüm motorla geçerken el salladım hiç farketmedin:mrgreen:

Son düzenleme:
doğrudur kardeşim kusura bakma kafam çok dağınıktı eğer foruma geliş yolunda gördüysen muhtemelen senden 2dk önce ilk kazamı atlatmıştım kafa hala ordaydı :(

Moderatör (forrap)
Hadi yaaaaa :cyclopsan
Geçmiş olsun kolpa,bişey var mı ?
Bilgi ver,merak ettirme milleti..
Bişeyin yoktur umarım:pale:
Geçmiş olsun..

yok yok çok önemli bişey değil ya allahtan ucuz atlattım.
ege üniv. hastaneden geçip köprüye çıktım ordan foruma gidicektim
köprüye çıkarken sola viraj var orada yolda bi enyalik vardı biraz su gibi bişi dökülmüş sanırım birden kıçı attı motorun dönerken toparlamaya çalışırken yan şeride kaydım bi jipe yandan yüklendim (futbolda şarj etme denilen tabire birebir uyan bi şekilde:p)
gerçi iyi oldu motorun kıçı acayip oynuyodu sayesinde dengemi tekrar sağladım:)
hiç durmadık
o jipe yandan yüklenmeseydim düşebilirdim kurtardı beni sağolsun ama kafa orda kaldı bütün yol:( heralde panik fln yapıp frene bassaydım yüksek ihtimal kayarak altına girerdim çok şükür hiç bişi yok ama lastikler sanırım miyadını doldurmuş artık.

geçmiş olsun umarım yanlızdın,kimseye birşey olmaması sevindirici gokart ta drift atmaya benzemez aman dikkat :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun eren..... Ucuz atlattığına sevindim........:cat:

Eren geçmiş olsun kardeşim,Başına birde lastik masrafı çıkarsa işin iyi değil

BAŞTA TÜM İZMİR MT OLMAK ÜZERE HERKESİN YENİ YILINI KUTLAR SEVDİKLERİNİZLE SAĞLIKLI MUTLU AMA EN ÖNEMLİSİ UMUTLU BİR YIL GEÇİRMENİZİ DİLERİM.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN SEVDİKLERİNİZ HEP YANINIZDA OLSUN SEVGİLERLE NİCE YILLARA.:rendeer::queen::rendeer:

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar