- Konu Yazar
hp 6815 ipaq'im beni verem etti, servise yolladım.
ellerine 15 kasımda ulaşmış olmalı ki bana şu mail atıldı:
15.11.2007'de gelen mail:
Bölge Onarım Merkezimize göndermiş olduğunuz seri numarası CNI****JR olan ürününüz tarafımıza ulaşmış olup 12176***** kayıt numarası ile işleme alınmıştır.
daha sonra bana 'hangilerinin değişmesini istiyorsanız işaretleyip, ad-soyad-imza atıp faxlayın' şeklinde bir mail daha geldi.
ben yapılması gerenleri yapıp faxı da çektim,
son olarak şu 2 maili attılar:
27.11.2007'de gelen mail:
Bölge Onarım Merkezimize göndermiş olduğunuz, kayıt numarası 12176*****, seri numarası CNI****JR olan ürününüzün onarımına ilişkin 16.11.2007 tarihinde tarafınıza çekilen teklifimize yazılı onayınızı 27.11.2007 tarihi itibari ile almış bulunmaktayız, teşekkür ederiz. En kısa sürede onarımınız tamamlanarak ürününüz hazır hale getirilecektir.
Bölge Onarım Merkezimize göndermiş olduğunuz kayıt numarası 1217645452 seri numarası CNI64701JR olan ürününüzün onarımı devam etmektedir. Onarımınızın tamamlanması için gereken parça(lar) yurtiçi stoklarımızda bulunmadığından yurtdışı stoğumuzdan sipariş edilmiştir.
bugün aradım, bana yine yurtdışında parça veya gümrükte takılı kalmıştır, vs dediler.
30 iş gününün dolduğunu, hukuki yollara başvuracağımı söyledim,
''kullanıcı hatası olduğu için 30 iş günü kapsamına girmez'' dediler.
sorularım şunlar ki:
1- tlf'da dedikleri saçmalık, di mi?
2- 30 iş gününü 15.11.2007'den mi, 27.11.2007'den mi itibaren sayacağım?
3- 30 iş gününe pazar ve resmi tatiller dahil değil, peki cumartesi dahil mi?
4- sonuç olarak ne yapmam gerekiyor, sıfırını vermek zorundalar mı?
en kısa sürede bilgilendirirseniz sevinirim.
Rica ederim önce bilgilendirin, daha sonra geyiğe çevirin :cat:
şimdiden teşekkürler :rendeer:
Bulduğum bilgiler:
Satıcı ve sağlayıcı, tüketicinin siparişi kendisine ulaştığı andan itibaren otuz gün içerisinde edimini yerine getirir. Bu süre, tüketiciye daha önceden yazılı olarak bildirilmek koşuluyla en fazla on gün uzatılabilir.
ellerine 15 kasımda ulaşmış olmalı ki bana şu mail atıldı:
15.11.2007'de gelen mail:
Bölge Onarım Merkezimize göndermiş olduğunuz seri numarası CNI****JR olan ürününüz tarafımıza ulaşmış olup 12176***** kayıt numarası ile işleme alınmıştır.
daha sonra bana 'hangilerinin değişmesini istiyorsanız işaretleyip, ad-soyad-imza atıp faxlayın' şeklinde bir mail daha geldi.
ben yapılması gerenleri yapıp faxı da çektim,
son olarak şu 2 maili attılar:
27.11.2007'de gelen mail:
Bölge Onarım Merkezimize göndermiş olduğunuz, kayıt numarası 12176*****, seri numarası CNI****JR olan ürününüzün onarımına ilişkin 16.11.2007 tarihinde tarafınıza çekilen teklifimize yazılı onayınızı 27.11.2007 tarihi itibari ile almış bulunmaktayız, teşekkür ederiz. En kısa sürede onarımınız tamamlanarak ürününüz hazır hale getirilecektir.
Bölge Onarım Merkezimize göndermiş olduğunuz kayıt numarası 1217645452 seri numarası CNI64701JR olan ürününüzün onarımı devam etmektedir. Onarımınızın tamamlanması için gereken parça(lar) yurtiçi stoklarımızda bulunmadığından yurtdışı stoğumuzdan sipariş edilmiştir.
bugün aradım, bana yine yurtdışında parça veya gümrükte takılı kalmıştır, vs dediler.
30 iş gününün dolduğunu, hukuki yollara başvuracağımı söyledim,
''kullanıcı hatası olduğu için 30 iş günü kapsamına girmez'' dediler.
sorularım şunlar ki:
1- tlf'da dedikleri saçmalık, di mi?
2- 30 iş gününü 15.11.2007'den mi, 27.11.2007'den mi itibaren sayacağım?
3- 30 iş gününe pazar ve resmi tatiller dahil değil, peki cumartesi dahil mi?
4- sonuç olarak ne yapmam gerekiyor, sıfırını vermek zorundalar mı?
en kısa sürede bilgilendirirseniz sevinirim.
Rica ederim önce bilgilendirin, daha sonra geyiğe çevirin :cat:
şimdiden teşekkürler :rendeer:
Bulduğum bilgiler:
Satıcı ve sağlayıcı, tüketicinin siparişi kendisine ulaştığı andan itibaren otuz gün içerisinde edimini yerine getirir. Bu süre, tüketiciye daha önceden yazılı olarak bildirilmek koşuluyla en fazla on gün uzatılabilir.
Son düzenleme: