Ama Chatkut un da benden öte kalır yanı yoktuKötü oynadık,top bizi sevmedi...
bütün golleri kaleci olmama rağmen ben attım
Ama Chatkut un da benden öte kalır yanı yoktuKötü oynadık,top bizi sevmedi...
bütün golleri kaleci olmama rağmen ben attım...ama biz bunları her türlü yeneriz sayın moderatörüm olmadı senin güçleri kullanarak şantaj falan yapıcaz napalım
![]()
mekan güzele benziyor tarık kardeşim emeğin için teşekkürler. acaba çayları nasıl? neyse cuma akşamı dener görürüz. ama bize sinirleri sağlam bi garson tahis etsinler lütfen. zira Chatkud da gelirse ters ters bakar asabi adam:mrgreen:
Helal be kardeşime bak yaaa
Tarıkcım harika bi yer ilgilenip uğraştıgın için teşekkürler.Gelmeye calışacagızders çıkışı inşallah...
arkadaşlarrr......ne yazıkki daha öncede belirttiğim gibiii....nöbettçiyimmmm.....:salut:
örtmenime söyleyin mazeretli devamsızlığıma bir çentik atsınnn...:cat::queen:
tarıkkk sendeeee yazlık resimleriii yapıştırmışsınnn neden kandırıyorsun bu kadar insanııııı.......:queen::queen:...(gelemeyeceğim yaaaaa çamurr atayımmmm....)
Pazar günü mangal dönüşü mekanı test etmiştim...Hatta Tarıklada konuşmuştuk süper toplantı yeri diye, sağolsun oda ayarlamayı yapmış :rendeer:
cuma görüşmek üzere...
Tarık mekanda langırt varmıydı yaw gözüme çarpmadı ama bana acil langırt lazım olmadı mustafa bornovadan gelirken terastakinide bagaja atıver yaw![]()
çayağacı gelmen lazım bence küçük çay 50 ykr imiş...ısmarladığın çaylar için çok küçük bir mebla ödeyebilirsin, yani ucuza atlatacağın bir gece olucak senin için![]()
neee gocard mı yapçaz bide ?:iloot::
hiç sürmedim ama çok iddalıyım:queen::queen::queen:
İnternet bi kesildi milletde kesilmiş... Hani nerdesiniz neden yazmıyonuz?.....:silent:
Evet neden yazmıyorsunuz bakayım ::ranntign
Sen sus konuşma..Nerelerdeydin kaç gündür?......:silent::silent::silent::wiinkk:
Ne o atlara arpa mı vermeye gittin..........:queen::queen::queen:İş güç bu aralar çoktu.Siteyi birazcık ihmal etmek zorunda kaldım abi![]()
tünaydın herkese :rendeer:
ben de mekanı geçen pazar test ettim, süperdi. ev sahipleri de süper . toplantıya gelmek isterim ama gelemeyebilirimale:
belki son dakika bi süprüzzzz yaparım size:queen: