[MT İZMİR] 28 Aralık inciraltı Tıkabasa Cafe Buluşması

Ama Chatkut un da benden öte kalır yanı yoktu :) Kötü oynadık,top bizi sevmedi...

bütün golleri kaleci olmama rağmen ben attım:p...ama biz bunları her türlü yeneriz sayın moderatörüm olmadı senin güçleri kullanarak şantaj falan yapıcaz napalım:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bütün golleri kaleci olmama rağmen ben attım:p...ama biz bunları her türlü yeneriz sayın moderatörüm olmadı senin güçleri kullanarak şantaj falan yapıcaz napalım:p

Len bütün goller dediğin 2 tane..... Duyanda bişey sanacak....:queen::queen::queen:

:salut: Ben gelemeyebilirim bu sefer.Askerden amca oğlu geliyor izine.Akşam onu almaya gitcem.Ama kaçabilirsem gecenin ilerleyen saatlerinde dahil olurum ekibe :wiinkk:

çayağacı gelmen lazım bence küçük çay 50 ykr imiş...ısmarladığın çaylar için çok küçük bir mebla ödeyebilirsin, yani ucuza atlatacağın bir gece olucak senin için :p:p

mekan güzele benziyor tarık kardeşim emeğin için teşekkürler. acaba çayları nasıl? neyse cuma akşamı dener görürüz. ama bize sinirleri sağlam bi garson tahis etsinler lütfen. zira Chatkud da gelirse ters ters bakar asabi adam:mrgreen:

Abi çayları güzel testi şahsen yapmış bulunmaktayım :cat: chatkut meselesine gelince gecen pazar onunda testini yaptım mekan testten başarıyla geçti :wiinkk:

Helal be kardeşime bak yaaa
Tarıkcım harika bi yer ilgilenip uğraştıgın için teşekkürler.Gelmeye calışacagız;)ders çıkışı inşallah...

Valla Gökalp'im bunada gelmezsen devamsızlıktan bırakıcaz seni zaten :wiinkk: yalnız gelme ama anladın sen onu.

arkadaşlarrr......ne yazıkki daha öncede belirttiğim gibiii....nöbettçiyimmmm.....:salut:

örtmenime söyleyin mazeretli devamsızlığıma bir çentik atsınnn...:cat::queen:

tarıkkk sendeeee yazlık resimleriii yapıştırmışsınnn neden kandırıyorsun bu kadar insanııııı.......:queen::queen:...(gelemeyeceğim yaaaaa çamurr atayımmmm....)

:queen: çaktırma orası tropikal bir iklime sahip gittiğimiz gün gittiğimiz saatte ortam ve hava öyle olacak armut minderlerde çimlerin üzerinde içeceğiz çaylarımızı. Hele sende gelmiyorsun ya bi eğlenirizki sorma. Kıskananlar çatlasın . (çamur atarmısın sen ? )

Pazar günü mangal dönüşü mekanı test etmiştim...Hatta Tarıklada konuşmuştuk süper toplantı yeri diye, sağolsun oda ayarlamayı yapmış :rendeer:

cuma görüşmek üzere...
Tarık mekanda langırt varmıydı yaw gözüme çarpmadı ama bana acil langırt lazım olmadı mustafa bornovadan gelirken terastakinide bagaja atıver yaw :p

Valla Langırt hiç görmedim ama o gün olursa süpriz olur benim içinde. Ama biraz ileride go card var koz paylaşılacaksa direksyonda paylaşılsın aha pist aha araba Aha huzur evi hadi direksyonlarını görelim deriz :cat::wiinkk::queen:

oldu canım hız felakettir :p eeeeeee bizim huzurevininde göbek adı felakettir o zaman siz ikinciyi arayın :p birinci belli HUZUREVİ MT :queen:

neee gocard mı yapçaz bide ?::piloot::
hiç sürmedim ama çok iddalıyım:queen::queen::queen:

çayağacı gelmen lazım bence küçük çay 50 ykr imiş...ısmarladığın çaylar için çok küçük bir mebla ödeyebilirsin, yani ucuza atlatacağın bir gece olucak senin için :p:p

Geçte olsa gelmeye çalışcam aykut abicim.Ucuz çay bulmuşken kaçırmamak lazım :p

neee gocard mı yapçaz bide ?::piloot::
hiç sürmedim ama çok iddalıyım:queen::queen::queen:

Neeeee gokart mı :silent: Umarım gelmek için fırsat bulurum yarın :pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İnternet bi kesildi milletde kesilmiş... Hani nerdesiniz neden yazmıyonuz?.....:silent:

tam izmir mt topiğinde kimse günaydın yazmadı diyodum, burdan bi günaydın geldi
duyrularda da mı günaydın adeti başladı, hadi hayırlısı.
topik senin ta iki saat soora tünaydında dersin sen :p

Moderatör (forrap)
Günaydın herkese,akşam bir aksilik çıkmazsa görüşmek üzere.. :cat:

tünaydın herkese :rendeer:

ben de mekanı geçen pazar test ettim, süperdi. ev sahipleri de süper . toplantıya gelmek isterim ama gelemeyebilirim :pale:

belki son dakika bi süprüzzzz yaparım size:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tünaydın herkese :rendeer:

ben de mekanı geçen pazar test ettim, süperdi. ev sahipleri de süper . toplantıya gelmek isterim ama gelemeyebilirim :pale:

belki son dakika bi süprüzzzz yaparım size:queen:

Süprüz mü?... Ne o pasta börek mi yapıcan?..........:wiinkk::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar