İZMİR MT Yarıyıl Karneleri !

Moderatör (forrap)
Yılbaşında kırmızı uğur getirir derler ama kask için olduğunu sanmıyorum :p
Olsun,sen yine de bütün yılbaşını kaskınla geçir :mrgreen:
Renk getirmek bir yana,bakarsın şans getirir :)

Forrap huzurevi MT ile hesaplaşmam bitmedi daha...teke tek sahneye alıcam onları ilk langırt denk getirdiğim yerde :p

Forrap huzurevi MT ile hesaplaşmam bitmedi daha...teke tek sahneye alıcam onları ilk langırt denk getirdiğim yerde :p

Aykut benden iyi defans olur
E bi denemekde fayda var.Langırtın da bakalım toprağı analiz etmene benziyo mu???

değilse kaçalım arkamıza bakmadan

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Huzur evini langırtta yen mek ha?..... :queen::queen::queen:

Daha açılmadım.... Birde açılayım o zaman görün....:cat:

rakip takımın bi oyuncusundan duello ama ben Huzur evine karşı oynarken hızlı davranmamak lazım.Hızlı oynarız kan çıkar ki beni de kan tutar...Ağır ağır takılalım !!!

Huzurlu huzurlu!!!

ya gençler siz gidin kumda oynayın. bi dönem bizim cikin çocuk sercanda huzurevine sataşmıştı bak izmir sınırlarını terk etti adam. Yani ben buna gülerim hem de çok pis gülerim. siz kim langırtta huzurevini yenmek kim? haddinizi bilin uleynnnnnn. dağıtırım orayı. ne biçim konuşuyorsunuz bakayım siz??

Bu arada evet chadkut harbi asabi görünüşlü milleti bakışlarıyla tırstırıyor ama kofti asabi. yada köfte asabi

forrap takdir belgeni çerçeveletip asarsın evdeki duvara artık :queen:

Valla Cengiz kardeşim, senin için söyliyecek şey bulamıyorum . Tek kelimeyle koptuk okurken . Allah zeval vermesin , herşey gönlünce olsun (AMİN)

bir gün daha evde otursam dahası gelecekte, bırakmıyor işler fakat takipler devam ediyor,sırada artçılar ve şehir dışındakiler var buna mod larda dahil olabilir :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Evde oturduğun yokki?... Otur evinde yap şunları... Bak milleti heveslendirdin.....

:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cenkis yap şu çocuğa da bir karne.... Kıyamadım vallaaaa....:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi eline sağlık iyi düşünmüşsün zayıfı olan çalışsın:cat:

Sen ve çallı kırmızı ışıklara iyi çalışın.... Öteki durmuyo sen 3 kere yeşil yanacak öyle geçecen....Sonrası malum.... Çatadaprang.... Böcek sokuyor....:queen::queen::queen:

Bu arada çallı kayıp göreniniz varmı?.....:silent::silent::silent:

Sen ve çallı kırmızı ışıklara iyi çalışın.... Öteki durmuyo sen 3 kere yeşil yanacak öyle geçecen....Sonrası malum.... Çatadaprang.... Böcek sokuyor....:queen::queen::queen:

Bu arada çallı kayıp göreniniz varmı?.....:silent::silent::silent:

at yarışlarındaymış KATIR TEPMİŞ şimdi düşer buraya :queen:daha havadaymış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar