Varmı yılbaşında gezmek isteyen

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar havalar güzel gidiyor haftasonuda aynı olursa bartın amasraya yol yapçam,programı olmayan,zamanı musait olan,fazla suratten hoşlanmayan aheste aheste,keyif alarak gezi yapmak isteyen varsa yollda ve bartın amasrada 2 gün konaklamalı çıkş c.tesi sabah 06.30 geri dönüş yani amasradan 06.30 gidiş ve geliş güzergahı aynı olcak hep sahilden.....500 km

güzergah: şile,ağva,kandıra,kaynarca,karasu,kocaali,akçakoca,alaplı,ereğli,zonguldak,bartın ve amasra

not: yolculuk hava şartlarına göre değişken olabilir yani yolda hava bozarsa geri dönüş olbilir.

aklına bişey takılan ve karar veren arkadaşlar özelden ve cepten bana ulaşabilirler.

gsm:0 542.7624303

http://www.amasra.net/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=76

http://www.amasra.net/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=&func=detail&id=24

Son düzenleme:
((((:) ümmet abi hiç durmuyorsun anlaşılan heheh inşallah havalar iyi gider gezi programı bozulmaz

GKN

abi yılbaşında ii bi ekşın yapıcam, yolda yapıcam ama şehir içinde olucak:cherry:
o bar senin, bu ev benim, o sokak senin, bu mekan benim şeklinde olucak sanırsam:mrgreen:
sana şimdiden ii yolculuklar..:rendeer:

abi yılbaşında ii bi ekşın yapıcam, yolda yapıcam ama şehir içinde olucak:cherry:
o bar senin, bu ev benim, o sokak senin, bu mekan benim şeklinde olucak sanırsam:mrgreen:

yaw adam fazla süratten hoşlanmayan dedi anlamadın ki sen kaptırmış gidiyon:cyclopsan

ilerde çevirme var dikkat ((((:)

kandıra dan geçerseniz beklerim
imrenlokantası diye kime sorsanız yeri gösterirler:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
((((:) ümmet abi hiç durmuyorsun anlaşılan heheh inşallah havalar iyi gider gezi programı bozulmaz

inşallllaaaahhhhhhh .....ben zaten şehirde durmamda belki gelen olur diye açtım başlığı normalde gezi başlığı hiç açmadım şimdiye kadar( yani kafama göre çıkıyordum sonra sizlerle paylaşıyordum) ama bazı arkadaşlar çıkarken haberimiz olsun dediler oyüzden aştım topiği ben nasılsa gitçem normal hava koşullarında. :bounce:

kandıra dan geçerseniz beklerim
imrenlokantası diye kime sorsanız yeri gösterirler:cat:

köfteci cambız osmana sorsam bilirmi kardeşim ordan geçerken kesin uğrarım.oda sizin sırada kasabın yanında sonda dar sokakta.

Son düzenleme:
inşallllaaaahhhhhhh .....ben zaten şehirde durmamda belki gelen olur diye açtım başlığı normalde gezi başlığı hiç açmadım şimdiye kadar( yani kafama göre çıkıyordum sonra sizlerle paylaşıyordum) ama bazı arkadaşlar çıkarken haberimiz olsun dediler oyüzden aştım topiği ben nasılsa gitçem normal hava koşullarında. :bounce:

köfteci cambız osmana sorsam bilirmi kardeşim ordan geçerken kesin uğrarım.oda sizin sırada kasabın yanında sonda dar sokakta.

osman abi de bilir.
bizim lokanta da osman ın köfteciyle aynı sırada 70-80 metre yukarı da

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne işin var karda ayazda?.... İn güneye....
Gelde bizi gezdir...... :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi bu sefer de nailbuba mı olcan :p

noelbaba dicen galiba,yok sadce gezi yapçam,bayadır dolanmıyom pas atçam biraz.baksana benimle gelen olmıcak herhalde kimse gelcem demiyo herkes iyi yolculuk diyor.:p:queen::p:queen::pr:

Ne işin var karda ayazda?.... İn güneye....
Gelde bizi gezdir...... :cherry:

gelsem siz bırakın izmir dışını:p:p:pgürme ve martıdan başka biyere gitmezsiniz,antalyaya gidelim derseniz gelmezsem ne olayım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
noelbaba dicen galiba,yok sadce gezi yapçam,bayadır dolanmıyom pas atçam biraz.baksana benimle gelen olmıcak herhalde kimse gelcem demiyo herkes iyi yolculuk diyor.:p:queen::p:queen::pr:

gelsem siz bırakın izmir dışını:p:p:pgürme ve martıdan başka biyere gitmezsiniz,antalyaya gidelim derseniz gelmezsem ne olayım.

Bana bakma..Ben kuşadasından yeni geldim... Yarın gene gidicem.... :wiinkk::wiinkk:

Yoldan korkmam... :cat::cat: Yol söyle bana....:wiinkk::wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bana bakma..Ben kuşadasından yeni geldim... Yarın gene gidicem.... :wiinkk::wiinkk:

Yoldan korkmam... :cat::cat: Yol söyle bana....:wiinkk::wiinkk:
bende yeni geldim kuşadasından
tamam ozaman kartalla değil ama motorla varmısın şöle aydın,denizli,burdur,antalya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar