abi yakışır sana bende gelmek isterdim ama yaza gelirim giderik bi yerlere abi bi tur yaparık 
İyide 50 yle çekilmez be o kadar yol....bende yeni geldim kuşadasından
tamam ozaman kartalla değil ama motorla varmısın şöle aydın,denizli,burdur,antalya
İyide 50 yle çekilmez be o kadar yol....
Arada asılmak lazım.... Çengizin RR ını alalım....:queen::queen:
50 ile değl 80 ile gitçez amacımız gezmek hız yapmak değil 80 km normal,evet dersen c.tesi geleyim yok olmaz dersen amasraya gitçem ben.seninle yol yapmak zevkli olur.kararını ver bakalım.ankaralı alp:bounce:
Ümmet abi sende alp tunaya artçı ol o zaman :cherry:
yok ben almiim iyi böle.o da otursun oturduğu yerde izmir çok bile ona:queen::queen:
ümmet baba bizi bilirsin kışın tatlısu motorcusuyuzdur :mrgreen:yağmurda gezmeyiz, suya basmayız,soğuğu hiç sevmeyiz ( ondan her hafta yollardayız :queenmangal varsa,şömine varsa,çay varsa hele birde dostlarla sohbet varsa tek sorun makineler kalıyor ama yakındır oda ENDURO olacak büyüyünce
hergün suluyorum büyüsün diye :cherry:
ümmet baba bizi bilirsin kışın tatlısu motorcusuyuzdur :mrgreen:yağmurda gezmeyiz, suya basmayız,soğuğu hiç sevmeyiz ( ondan her hafta yollardayız :queenmangal varsa,şömine varsa,çay varsa hele birde dostlarla sohbet varsa tek sorun makineler kalıyor ama yakındır oda ENDURO olacak büyüyünce
abim abim uzun yol tecrübem yok ama aheste ahesteye varım bi konuşalım derim seninle.
bilirsin hadi gidelim desem yalan olur hele özelden msjlaşak ne gerek ne gerekmez ona göre ok. abicim
Dur len ciddi sancaklar bizi.... Harbiden tatlısucu olduk diyecekler.....:wiinkk::wiinkk:
burası çok güzeldi yaa:flower::flower::flower:
tmm iyi olur yazarız özelden
yalanda değil hani,siz tarkanla martıya arabayla bende motorla gelmiştim yağmurda hatırlarsansonra benide kendinize benzettiniz arabayla götirdünüz seferhisara
Kötümü oldu işte... Islanmadan gittik ne güzel.... Sıcak sıcak tv izleye izleye....:wiinkk::wiinkk:
Düşünemiyom o yoldan motorla dönseydik noolurdu?..... Denize düşsek daha az ıslanırdık yawww....:queen::queen::queen::queen:
sanki yapmadığımız şey, kuşadasına giderken arabalar sağda bekliyordu yağmurdan :queen:biz grup halinde yoldaydık :cat:siste giderkende karayollarının arabası bizden yardım istemişti önümü göremiyorum beni otoyol çıkışına kadar arada götürürmüsün diye :mrgreen: eeeee şimdi yemin etsek biz TATLISU motorcusuyuz diye kim inanır :wiinkk:KADİR İNANIR :queen::queen::queen: