Varmı yılbaşında gezmek isteyen

abi yakışır sana bende gelmek isterdim ama yaza gelirim giderik bi yerlere abi bi tur yaparık :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İyide 50 yle çekilmez be o kadar yol....
Arada asılmak lazım.... Çengizin RR ını alalım....:queen::queen:

50 ile değl 80 ile gitçez amacımız gezmek hız yapmak değil 80 km normal,evet dersen c.tesi geleyim yok olmaz dersen amasraya gitçem ben.seninle yol yapmak zevkli olur.kararını ver bakalım.ankaralı alp:bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
50 ile değl 80 ile gitçez amacımız gezmek hız yapmak değil 80 km normal,evet dersen c.tesi geleyim yok olmaz dersen amasraya gitçem ben.seninle yol yapmak zevkli olur.kararını ver bakalım.ankaralı alp:bounce:

Baba şu soğukta 80 le gidilmez be yola... Bir an önce donup işkence süresini azaltmak lazım....

Hem 2 y lemi gitcem ben... Kalan 4 vitesi naapacam? boşa yük mü edeyim... :p:p:p

Neyse yolundan etmeyim... Zaten yaza beraber yol yapıcaz... Merak etme...
Yazdan önce bahara da bişeyler ayarlıyacaz... :cat::cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tmm tmm kıvırma payları bunlar :p:pmesaj alınmıştır,bende amasraya devam ozaman.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ümmet abi sende alp tunaya artçı ol o zaman :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok ben almiim iyi böle.o da otursun oturduğu yerde izmir çok bile ona:queen::queen:

Kıvırma yöntemleri bunlar........ :queen::queen::queen:
Yol konusunda kıvırmam....

Yakın bir tarihte toplantıyı torbalıda yapıcaz.... İzleyin bizi anacım.....:wiinkk::bounce:

ümmet baba bizi bilirsin kışın tatlısu motorcusuyuzdur :mrgreen:yağmurda gezmeyiz, suya basmayız,soğuğu hiç sevmeyiz ( ondan her hafta yollardayız :queen:)mangal varsa,şömine varsa,çay varsa hele birde dostlarla sohbet varsa tek sorun makineler kalıyor ama yakındır oda ENDURO olacak büyüyünce :p hergün suluyorum büyüsün diye :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ümmet baba bizi bilirsin kışın tatlısu motorcusuyuzdur :mrgreen:yağmurda gezmeyiz, suya basmayız,soğuğu hiç sevmeyiz ( ondan her hafta yollardayız :queen:)mangal varsa,şömine varsa,çay varsa hele birde dostlarla sohbet varsa tek sorun makineler kalıyor ama yakındır oda ENDURO olacak büyüyünce :p hergün suluyorum büyüsün diye :cherry:

Dur len ciddi sancaklar bizi.... Harbiden tatlısucu olduk diyecekler.....:wiinkk::wiinkk:

abim abim uzun yol tecrübem yok ama aheste ahesteye varım bi konuşalım derim seninle.
bilirsin hadi gidelim desem yalan olur hele özelden msjlaşak ne gerek ne gerekmez ona göre ok. abicim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

hergün suluyorum büyüsün diye :cherry:[/QUOTE]
burası çok güzeldi yaa:flower::flower::flower:

abim abim uzun yol tecrübem yok ama aheste ahesteye varım bi konuşalım derim seninle.
bilirsin hadi gidelim desem yalan olur hele özelden msjlaşak ne gerek ne gerekmez ona göre ok. abicim

tmm iyi olur yazarız özelden

Dur len ciddi sancaklar bizi.... Harbiden tatlısucu olduk diyecekler.....:wiinkk::wiinkk:

yalanda değil hani,siz tarkanla martıya arabayla bende motorla gelmiştim yağmurda hatırlarsan:p:psonra benide kendinize benzettiniz arabayla götirdünüz seferhisara

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
hergün suluyorum büyüsün diye :cherry:
burası çok güzeldi yaa:flower::flower::flower:

tmm iyi olur yazarız özelden

yalanda değil hani,siz tarkanla martıya arabayla bende motorla gelmiştim yağmurda hatırlarsan:p:psonra benide kendinize benzettiniz arabayla götirdünüz seferhisara

Kötümü oldu işte... Islanmadan gittik ne güzel.... Sıcak sıcak tv izleye izleye....:wiinkk::wiinkk:

Düşünemiyom o yoldan motorla dönseydik noolurdu?..... Denize düşsek daha az ıslanırdık yawww....:queen::queen::queen::queen:

Kötümü oldu işte... Islanmadan gittik ne güzel.... Sıcak sıcak tv izleye izleye....:wiinkk::wiinkk:

Düşünemiyom o yoldan motorla dönseydik noolurdu?..... Denize düşsek daha az ıslanırdık yawww....:queen::queen::queen::queen:

sanki yapmadığımız şey, kuşadasına giderken arabalar sağda bekliyordu yağmurdan :queen:biz grup halinde yoldaydık :cat:siste giderkende karayollarının arabası bizden yardım istemişti önümü göremiyorum beni otoyol çıkışına kadar arada götürürmüsün diye :mrgreen: eeeee şimdi yemin etsek biz TATLISU motorcusuyuz diye kim inanır :wiinkk:KADİR İNANIR :queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sanki yapmadığımız şey, kuşadasına giderken arabalar sağda bekliyordu yağmurdan :queen:biz grup halinde yoldaydık :cat:siste giderkende karayollarının arabası bizden yardım istemişti önümü göremiyorum beni otoyol çıkışına kadar arada götürürmüsün diye :mrgreen: eeeee şimdi yemin etsek biz TATLISU motorcusuyuz diye kim inanır :wiinkk:KADİR İNANIR :queen::queen::queen:

Biz reklam sevmeyiz abi.....::miiz::::miiz::::miiz1::::miiz1::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bartın amasraya gitmek için bu sabah yola koyuldum,ömerli şile yolundan kandıraya kadar negüzel zevk ve kfyifle gittim motor gene sukoyverdi yağ akıtma sorunu tekrar başladı,fazla riske girmek istemedim ve geziyi iptal ettim kandıradan geri döndüm.tabi buraya gelmişken orçun mavişede uğradım ama kendisi izmite alışverişe gitmiş görüşemedik ama yardımcıları yakından ilgilendiler ,çok teşekkür ederim kandilerine,ve oraya kadar resimleri yüklüyorum,seyredebilirsinizi

köprüden geçtikten sonra hemen şile yoluna sapıyorum ve sağlam bir kahvaltı

kahvaltı yapmak için şileye 20 km kala hepinizin bildiği gözlemecilerin 1.sine

kahvaltıdan sonra tekrar yola devam

burasıda mt üyesi orçunmavişin lokantası forumdan haberleşmiştik ama izmitte işi olduğu için buluşamadık,fakat ustaları kendisini aratmadı sıcak karşılamaları ve nefis ikramları için çok teşekkürler.

Son düzenleme:
ümmet abi ben ancak gelebildim kandıra ya.
böyle güzel bi hava da gezinin yarım kalması kötü olmuş ama her işte bi hayır vardır derler

Ümmet abi tebrikler Ve neşeli ama yalnız bir gezi olmuş uğrak yerlerde iyi tanıdıkların var :)

Dikkat et hasta olmayasın ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar