- Konu Yazar
Abiler bu sabah motörümle dıgıdık dıgıdık giderikene Beşiktaşda durakladım..gazete almak için Beşiktaş ıhlamur girişindeki bayi önüne geldim...motordan inmeden alırım gazeteyi...adam bu şekilde gazete sattığı ilk ve tek müşterisi olduğumu söyler hep...abi senin gibi bir müşterim olmadı diyor...
yani arabayla gazete almanı düşünemiyorum diye takılır...motorla gazete alırken diğer müşterilerde ürküyor tabi...yan yan bakıyolar manyakmı bu herif diye....
gelelim sadede...saat 06.45...motor rölantide stop etmezmi...haydaa ne alaka dedim...ısınmış motör...neyse veriyom marşı yok abi almıyor gazı...motor boğulmuş sanki...allahım yarabbim nörüyo dedim..5 değil 10 değil 15 kere gaz veriyom yok almıyo...bir iki kişiye rica minnet ittirtim 2 ye taktım yeminli çalışmıyo...
ale:
7 de şirkette olmam lazım...arabayı alcam...nası stres yaptım ama...yok gezide kalsam böle napardık...eyvah bittim şekli...alışıkda değiliz bünyede durmuyo arıza...
yaktın beni Honda dedim bastım kalayı...düşünüyorum hemen vereceğim ilanı...satamda kurtulam...İNNOVA yıda deposu küçük diye vermiştim zaten...yrbyi can sıkıntısından amrtisörlerine uyuz olduğum için satmıştım...işte eyle...
dedim 12.000 deki ilk arıza...ne diyim şimdi siteye...yazimmi bunları diyede düşünüyom...e Hondayada toz kondurmuyoduk naparız ne ederiz diye taksiyle işe geldim...işlerimizi hallettik...öğlen 1 de D&B motordan Gökhan Konşuk'u aradım...kanka arabayı yollasana böyle böyle dedim...hımm dedi...ben çözdüm işi dedi...benimde canım sıkkın ...nası çözdün biraderim telefonda dedim...
abi motor stop(engıne stop) düğmesine basmışın ondan öyle galiba demezmi...:queen:
abovvv:queen:ben uyandım...
taam dedim öyle yaptık kesin dedim...hemen Beşiktaşa uçtum düğmeyi açıp motoru stop etmişim...kafamdan çıkmış bu özellik...yani kendi hıyarlığımmış iyimi...:queen:
Hondacılara selam olsun...Honda Sizi Asla Üzmez...:cat:
siz hıyar olmadıktan sonra tabi üzmez...
yav konuyu ve dikkati üzerimden dağıtmak için bi soru sorayım bari...
dohtorrr bu neee....:queen:
ne işe yarar bilen varsa beri gelsin...
bu arada yılların motorcusuyuz ama tongaya dalgınlığa geldik...tırt çıktık...ama kurye tipi elciklerden unutmuşum o düğmeleri ben...
Sağ kumanda da ise engine run/off switch mevcut.

gelelim sadede...saat 06.45...motor rölantide stop etmezmi...haydaa ne alaka dedim...ısınmış motör...neyse veriyom marşı yok abi almıyor gazı...motor boğulmuş sanki...allahım yarabbim nörüyo dedim..5 değil 10 değil 15 kere gaz veriyom yok almıyo...bir iki kişiye rica minnet ittirtim 2 ye taktım yeminli çalışmıyo...
7 de şirkette olmam lazım...arabayı alcam...nası stres yaptım ama...yok gezide kalsam böle napardık...eyvah bittim şekli...alışıkda değiliz bünyede durmuyo arıza...
dedim 12.000 deki ilk arıza...ne diyim şimdi siteye...yazimmi bunları diyede düşünüyom...e Hondayada toz kondurmuyoduk naparız ne ederiz diye taksiyle işe geldim...işlerimizi hallettik...öğlen 1 de D&B motordan Gökhan Konşuk'u aradım...kanka arabayı yollasana böyle böyle dedim...hımm dedi...ben çözdüm işi dedi...benimde canım sıkkın ...nası çözdün biraderim telefonda dedim...
abi motor stop(engıne stop) düğmesine basmışın ondan öyle galiba demezmi...:queen:
abovvv:queen:ben uyandım...
Hondacılara selam olsun...Honda Sizi Asla Üzmez...:cat:
siz hıyar olmadıktan sonra tabi üzmez...
yav konuyu ve dikkati üzerimden dağıtmak için bi soru sorayım bari...
dohtorrr bu neee....:queen:
ne işe yarar bilen varsa beri gelsin...
bu arada yılların motorcusuyuz ama tongaya dalgınlığa geldik...tırt çıktık...ama kurye tipi elciklerden unutmuşum o düğmeleri ben...
Sağ kumanda da ise engine run/off switch mevcut.

Son düzenleme: