Seni Allah'ın Pandası seniiiii:mrgreen:
Kontra bir yımrık ile yine Honda'yı övmeyi becermişin yaaa, diyeceğim bişi yok bu hususta:queen::queen:
Şaka elbet ama, Handro arkadaş hepimizin içdürtülerinde olan önemli bir noktayı koymuş ortaya:cat: Hep şöyle yaparız, aslında hep böyledir, zaten bu hep böle... gibi alışkanlıklar ediniriz yaşamımızda. Sanırızki bu değişmez bir kural

Hakkında düşünmeyiz, kafamızı yormayız. Böyle bir durumda kalınca da bazen afallarız. Ben bir hatıramı naklederek Handroya destek çıkayım:
Tarihin gördüğü en iyi 2. Mühendis olarak X gemisinde çalışıyordum. Ana Makinenin 2 pistonunu Bengladaş te sökmüşüz,bağırsakları dışarıda yani. Bengladeş öyle bir yer ki, her zaman her an soyuluyoruz ve artık canımızdan endişe etmeye başlamışız kaldığımız 70. günde

ale: Güvertedeki çelik mapaları bile söküp götürüyorlar ve nöbetçiler diktiğimiz halde soyulmaya engel olamıyoruz

ale:
stress adam boyu. Veee, o gecenin sabahı, biri kamarama daldı (Bizim vardiyadaki gemici) ''çaaarrrkkçııımm, pervaneyi çalıyorlaaaarrr'' diye hıraşladı kamaranın ortasında:silent: Ben uyku sersemi afedersiniz çamaşır ile kendimi makine kontrol odasında buldum ve bir yandan da bağırıyorum: '' makineye haaaaava verin, start edeceğiiiiim''.. Amacım makineyi çalıştırıp pervaneyi çevirip, kırkızları Yok etmek ya da kaçırmak:mrgreen: ^. çarkçı acemi çucuk geldi ve şunu dedi: ''Çarkçım, pistonlar dışarıda:silent:nasıl start yapacağız'':mrgreen:
O an Dumurların en büyüğünü yaşamıştım. Aklımca tüm gemiye rezilül rüsvaa olmuştum:mrgreen: Neyse, koştuk güverteye ve bu kırkızların gerçekten pervane etrafında uğraştıklarını gördük ama asla 5 metre çapında ve yaklaşık 5 ton ağırlığında pervaneyi sökmek için değil

Adamlar, Tutya dediğimiz alaşım parçaları çalıyorlar çekiç ve keski yardımı ile. Bizi görünce, sallarının ipini çözüp akıntı yardımı ile uzaklaşıverdiler, biz kafalarına kafalarına fırlattığımız hurda civatalar ile kaldık:mrgreen:
Kendimi asla affetmedim:mrgreen:
Allah'ın Pandası seniiii:mrgreen::cat: Honda farkedilemeyen Stop düğmesi Ondaaaa:mrgreen: