..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet yer aynı yer cafelerin içine dalmayın hemen yoldan kabataş tarafına devam cafeleri geçince sağda otoparkı görüceksin tabelası var hatta istanbul modern diye bir tabela var :p bekliyoruz geldiğinizde mutlaka tanışalım

abi çok sağolasın eyvallah ya sonunda bi cevap geldi :)

mutlaka tanışalım, inceliğin için teşekkürler..

APV 41 varsa ben yokum...:p

abi kendi çöplüğüne eşeleyecek bişi bulamadınmı...:p

yanlış yoldasın..ilk sapaktan girecektin...:p

cidden çok geçmişim ya metehan hangi ayrımdı o, kartaldan düzmü gidecektim feribot iskelesini kaçırmayımda taaa izmitten dolaşmayalım :queen:

Puff ::yawn::

Bu akşam aranızda olamıcam ::xcrying:
Anlaşılan herkes buluşmaya gitmiş ya ::xcrying: sitede kimse kalmamış ::yawn::

Canım sıkılıyo yaw hemen dönün ::shutup::
He Bide evlerinize dönüncede sakın gidemeyenleri özendirmeye çalışmayın ::123434::
Zaten içimde ukte kaldı ::huuuh::

Heee ne sandınız bende arabamla oynarım siz gelinceye kadar ::146::
Nası olsa kimse okumuyo yaz DCR yaz ::fool::

Puff ::yawn::

Bu akşam aranızda olamıcam ::xcrying:
Anlaşılan herkes buluşmaya gitmiş ya ::xcrying: sitede kimse kalmamış ::yawn::

Canım sıkılıyo yaw hemen dönün ::shutup::
He Bide evlerinize dönüncede sakın gidemeyenleri özendirmeye çalışmayın ::123434::
Zaten içimde ukte kaldı ::huuuh::

Heee ne sandınız bende arabamla oynarım siz gelinceye kadar ::146::
Nası olsa kimse okumuyo yaz DCR yaz ::fool::

yaz yaz nereye kadar :D daha evden çıkmamış olanlar war :D dakikasında enselerim adamı :D

tam da maç bitmişti bizle alakası olmayan kalabalık gitmişti sohbet yeni yeni başlıyordu ben eve geldim bile :)

erdincpolat, yer konusundaki cevabın için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum (organizatör utansın lütfen :p ) kısa da olsa seninle muhabbet etmek keyifliydi..

ümmet abi tekrar hoşgeldin, kuşadası resimlerinle içimizi parçaladın abi be, yapma etme biz gidemiyoruz biliyorsun :pr: eheueheu uzun zaman sonra seni görmek güzeldi ümmet abi, her zmnki gibi hoş sohbetin için teşekkürler..

tuğçe, sen olmasan olmuyor artık :) e tabi Pınar la beraber :wiinkk:

aYe , kaskıma ben bile o kadar şefkatli dokunamadım abi kıskanıyorum aranızdaki iletişimi :salut:

ihsan abi ve eşi , çok kalmadınız ama iyi ki geldiniz :rendeer:

magma ve nickini anlamadığım diğer arkadaş :silent: sizlerle tanıştığıma memnun oldum ne de olsa racing havası abi başka oluyor :queen:

ve ve ve üşenmeyip bu soğukta gelen bütün arkadaşlar.. sizlerle beraber olmak her zmn olduğu gibi güzeldi..

en kısa zmnda görüşmek ümidiyle.. siz hala oturun ben uyucam :queen:

Ah ah DCR (haluk) la aynı kadarı paylasıyorum galıba :( :salut: bende yoktum aranızda ama aklım hep ordaydı off keske gıtseydım dedım bı aralar ama ıs ısten gecmıstı kafama vurdum :pr: off

NEse resımler gelsede kendımızı orda gıbı hıssetsek hadı eyi eglenceler :)

Terslik buya evimin yanındaki buluşmaya karşıdan gelmeye kalkınca:pr: 23.e doğru yetişebildim ve dostları kalkarken yakaladım ,:salut:
Hiç olmazsa fotolar çabuk gelsin bari...

bütün gelen arkadaşlarım mt ailem ayaklarınıza yüreklerinize sağlık geldiğiniz için teşekkürler organizemde yaptığım hatalar varsa af ola sizleri seviyorum İSTANBUL (mt) teşekkürler

arkadaşlar ne kadar güzel sohbet oldu ya hepınızle tanıstım tek tek konuştum ettim artık gına geldi ve kalktım :p

yer olmadığı için gelemedim yanınıza ama sonuç olarak geldım :)

ben şimdilik 3 tane atayım mağlum telle çektim diğer fotolarda gelir heralde:)
23122007021xc5.jpg

23122007022rq1.jpg

23122007023in5.jpg

tam da maç bitmişti bizle alakası olmayan kalabalık gitmişti sohbet yeni yeni başlıyordu ben eve geldim bile :)

erdincpolat, yer konusundaki cevabın için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum (organizatör utansın lütfen :p ) kısa da olsa seninle muhabbet etmek keyifliydi..

ümmet abi tekrar hoşgeldin, kuşadası resimlerinle içimizi parçaladın abi be, yapma etme biz gidemiyoruz biliyorsun :pr: eheueheu uzun zaman sonra seni görmek güzeldi ümmet abi, her zmnki gibi hoş sohbetin için teşekkürler..

tuğçe, sen olmasan olmuyor artık :) e tabi Pınar la beraber :wiinkk:

aYe , kaskıma ben bile o kadar şefkatli dokunamadım abi kıskanıyorum aranızdaki iletişimi :salut:

ihsan abi ve eşi , çok kalmadınız ama iyi ki geldiniz :rendeer:

magma ve nickini anlamadığım diğer arkadaş :silent: sizlerle tanıştığıma memnun oldum ne de olsa racing havası abi başka oluyor :queen:

ve ve ve üşenmeyip bu soğukta gelen bütün arkadaşlar.. sizlerle beraber olmak her zmn olduğu gibi güzeldi..

en kısa zmnda görüşmek ümidiyle.. siz hala oturun ben uyucam :queen:

şeker inceliğin için teşekkürler adres tarifi yapamadığım için özürdilerim umarım eylenmişsindir katılımın için soğol

güzel bir buluşma oldu.organizatör burakcığıma teşekkürlerr.:rendeer:

güzeldi ama maç vardı maç olmasa sohpet daha ii olurdu artıkk maç olmadığı zman seçelim şu toplantıyı :):)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
işte bir ist mt buluşmasın daha bu buluşmaya yetişmek için akhisarsdan yola çıktım eksozun yolda kopması bile durduramadı beni ve yetiştim özlemişim milleti çılgın genç motorcuları neyse fazla uzatmadan bendeki resimler

rica ederim kardeşim benim içinde zevkti sizlerle sohbet etmek,daha fazla kalmak isterdim ama bidiğiniz gibi yoldan geldim başka buluşmalarda görüşmek üzaere.

ümmet abicim fotolar için sağol ayaklarına sağlık eve gittmeden bizim yanımıza gelmen büyük incelikti tekrar teşekkürler

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Eee biraz öyle oldu, merhaba merhabadan başka kelime konuşamadık, ayıp sana:p

Bitti herşey, canım kaskı mahvetmişsiniz, teni bozulmuş:p

Magma çakma racing sürücüsü daha dün asfaltı öptü:p
Digeri Neco, tam süper biri ama onunlada merhaba merhaba ötesinde konuşma fırsatı malesef bulamadım.:pale:

Neco motorun hakkını verir, maGma canlısına benzemez:p

arkadaşlar ne kadar güzel sohbet oldu ya hepınızle tanıstım tek tek konuştum ettim artık gına geldi ve kalktım :p

yer olmadığı için gelemedim yanınıza ama sonuç olarak geldım :)

Ben seni yine göremedimmm:pr::pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar