yeniçeri koruma demirin alimunyum galiba...hiç sağlıklı değil...demir olanlardan yokmu oralarda...
bende 3 haftadır binmiyorum ybrye dun calıstırmak istedim aku zayflamıs takviye yapmam gerekecek arabadan![]()
bende 3 haftadır binmiyorum ybrye dun calıstırmak istedim aku zayflamıs takviye yapmam gerekecek arabadan![]()
yada vurdurucaksın...uğraşmaya değmez takviyeyle...tak 2 ye rampa aşağı aşırı hızlanmadan vurdur...
sen bizim topiğe çok uğramaya başladın hayırdır ybr sevdasına mı? kapıldın![]()
mete_han abi sen anlamaz mısın bu satış işlerinden![]()
ab sen direkt rakam istiyon nerden bilem canım kardeşim...en yakın notere gitsen yarın...onlarda bi kitap bulunur...tüm fiyatlar orada yazılı...model marka durumuna göre fiyatlandırma sabittir zaten...300 ü geçmez derim sadece...:cat:
ula gece pekçisi sen motor nedir bilmezken ben YBR sahabıydım...o hatıramı paylaşam dedim...bide gözüme takılan şeyler oldu onnara not düşüyorum...:wiinkk:
Arkadaşlar 2.el bi ybr nin noter satışında 2006 ve üstü modeller için masrafı ne kadardır.(Devir-Teslim,trafik sigorta vs.)
Arkadaşlar 2.el bi ybr nin noter satışında 2006 ve üstü modeller için masrafı ne kadardır.(Devir-Teslim,trafik sigorta vs.)
Arkadaşlar havalarla aranız nasıl? Hava soğudu diye motora ara veren varmı?Ben bırakamadım.Çift eldiven giyiyorum gene de soguk giriyor.Birde elcik alayım dedim rüzgarı kessin diye,ybr ye uygun birşey bulamadım.Sizin bildiginiz uydurabileceğimiz bişiler varmı?