burada bir yalan dönüyor ama kısa sürede çıkar foyaları ortaya..
Dikkat ederseniz sadece başlıkların ve haberlerin orta yerinde hyosung lafı geçiyo,imzalanan yerde Hyosung'un adı yok S&T diye Hyosung'un bağlı olduğu firmanın adı var... Anladığım kadarıyla Global Hyosung'u getirmeye devam edecek,fabrika kurulduğu zaman Hyosung markasının bağlı olduğu gurubun markası adı altında 'hyosung imal ediyoooss' diyecekler.
Yani motomax keeway gibi hatta Suzuki'nin bi ara SYM'i tanımadığı zamanlar (2003-2004 yılları) Suzuki firmasının SYM'leri Suzuki diye satması gibi bişi olacaktır.
ula Eray nası ana bayisin sen...

arayıp sorsana Globale...
aramızda kanuni'nin maaşlı çalışanları var sanki :queen:
..
var var...mesela bizim Kapıcı EYONG piyasada yok...benmi içtim beleş çayları Global yetkilileriyle Dolmabahçe Çay Bahçesinde...çayın bari hakkını verin yav...:queen:
bu arada Kapıcı EYONG abi hayırlı olsun...artık ara sokaklardaki eski oto galerici eski bisikletci Kanuni servislerinde 650 yi gösterirsin... :queen:
Kanuni Mt Net Basın Sözcüsü sevgili Olcan138 ise kimbilir nerede...yazsalar ya şu durumun aslını... :queen:
nolüyor ne bitiyor öğrenelim...
Hyosung hakkındaki tereddütlerim son zamanlarda iyice artmıştı zaten...artık bu durumla tereddüte gerek kalmadı...

HYO alınmaz veya S&TKanuni alınmaz diye bir önyargıda çok rahatlıkla bulunabilirim...
bu arada HULK abi nerde...oda Kanuni bayisi iş bilen bir esnaf...belki en sağlıklı bilgiyi o verir...:cat:
araştırmalarım sonucu ilginc şeylere rastladım...
S&T group kim mesela...bu herifler Arap...evet Dubai kökenli Arap bacılarımız...komşii...el vattarr...yallah yallahhh:queen:
http://www.thesandtgroup.com/
adamlar petrolün fiyatının artmasıyla artan paralarını Dünyada satınalmalar ortak bulmalar hisse ele geçirmelerle Global Dünya Ekonomisindeki yükselen değerler...
bunların parayla alamayacağı şeyler yoktur...
Neyse HYOSUNG milliyetci Korelilere rağmen Motosiklet markasını bu şirkete devretmiş...yani HYOSUNG S&T grup malıdır..bunun linki zaten Globalde var...
2003 Hyosung Grup’tan ayrılarak münferit ticari kimliğe geçildi.
2005 Avrupa ve Asya çapında distribütörlükler geliştirildi.
2007 Korenin dünya çapında önde gelen gruplarından S&T Group’un bünyesinde faaliyet göstermeye başladı.
diyor Global linkinde...
http://www.hyosung.com.tr/?profil
yani galiba retox70 arkadaşımızın yazdıklarında doğruluk payı daha fazla gibi...
ama Globalı varsa sözleşmeleri böyle kolay safdışı etmeleri çok zor...yani şu an Japon otomobil şirketi MAZDA ile Türk Mermerler Ticaret arasındaki kavgaya benzer...olay mahkemeye intikal eder vs...
sonra yazdığımın tersi durumlar çıkarsa bana kaymayın ha bu topikte...ben mantık yürütüyorum...
şurada anlaşalım...S&T Group = HYOSUNG...adamlar satın almış...
S&T Group zaten Asyada büyümek istiyormuş...adamlar gelecek gördüğü sektörlerde alımlar yapıp ilerleyen yıllarda kartel veya ilk 5 olmak istiyorlar...yani anlıyoruzki Motosiklet geleceği olan parlak bir sektör...Türkiyedeki pastada herkesin dikkatini çekiyor...
http://www.firmahaberleri.com/news_detail.php?id=3722
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mete_han,
GLOBAL, sPORTSoFFICER
enteresandır bu üye galiba Global Motordan Yetkili...içimdeki ses bunu diyor...