slm hataylılar
bende varım iskenderunda oturuyorum motorum 150 seyhan kanuni
bende varım iskenderunda oturuyorum motorum 150 seyhan kanuni
Arkadaşlar bizim hatayaın özelligi büyük motor alan küçüklerle muhatap olmaz.görüyorsunuz diyer bütün sehirlere göre çekirdekten yetişme motorcu kardeşlerimizin sayısı encok bizde..
slm hataylılar.bende iskenderunluyum.merkeze yakın oturyorum çalınan motorum suzuki idi.şimdiki ise kanuni 200 motocar.eğitim sektüründeyim.siteye katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunarım.umarım çok ii ilişkilerde bulunur ve hatayda da bilinçli bir motorsiklet gurubu oluştururuz.
slm hataylılar.bende iskenderunluyum.merkeze yakın oturyorum çalınan motorum suzuki idi.şimdiki ise kanuni 200 motocar.eğitim sektüründeyim.siteye katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunarım.umarım çok ii ilişkilerde bulunur ve hatayda da bilinçli bir motorsiklet gurubu oluştururuz.
slm egelim.sen zaten direk otobüsle gelcem diyosun ordan.hiç dert etmene gerek yok. şöföre söle seni tam il jandarmanın kapısında indirecek. başka biyere gitmen bulman gerekmiycek.hoş gelyosun.
motorcu behçet'ten kiralayabilirsiniz 0(326)6152674
http://www.youtube.com/watch?v=Tb-2cWFB69s
burayı tanıyanız varmı bilin bakalım neresi burası iskenderunlular
ben tanıyorum hatta gittimde oraya issimenn oralarda otabanın son noktası güzel show lar oluyo ama ben gittiğimde kısa sürmüştü izinsiz olduğu için sanırım polisten çekiniyo motorcular
evet arkadaşlar müjdeyi veriyoruuuummmmmm verdim...
inşallah 2 haftaya kadar mavi 2007 model bir ybr'em olacak ve çok büyük bir organizasyon planlarıda var:cherry:
herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.