yarına kadar bakalım okuyan olacak mı forumu? hava iyi olursa bi yerler düşünürüz ya, antakyada veya iskenderunda veya ortalarda bi yer buluruz artık...
hoşbulduk usta iskenderuna gel fener caddesinde dolaş biraz görürsün![]()
slm arkadaşlar ben çok şey kaçırmışım yaw
hafta sonları evde olabildiğim için fazla ilgilenemiyorum okuldu işti falan çok yoğun geçiyor
havalr bu aralar soğuk gidiyor ama yinede toplanabiliriz.
Bir tarih belirleyelim hemen ama 2 hafta önceden olsunda herkes görmüş olur hemde nerede toplanacağımızı belirleriz hafta sonu mesala pazar günü sabah saat 9:00 - 10:00 gibi herhangi bir yerde buluşabiliriz.akşama kadar güzel vakit geçiririz.
Ne dersininz.mesala haftaya yani 3 şubat veya 10 şubatta
tarih belirleyelim ve güzel bir liste kimlerin gelip gelmediği falan cevaplarınızı bekliyorum
bende geldim iskenderuna havalarda süper, aslında senden kayasertac teklif bekliyoruz sen tek başına gezmiştin öyle toplu gerçi nekadar toplu oda şüpelide en azından bikaç kişi ufak bi tanışma toplantısıda yapabiliriz..
yha beyler iyi hoş diosunuzda bizde scooter var bizim motorlar hava soğutmalı okadr çok gezemeyizki sürekli bir yerlerde motoru dinlendirmemiz lazım bu işi nasıl yapçaz![]()
millet süpersiniz valla işte böle konuşalım açılalım birbirimizi tanıyalım hade devam:cat:
slm arkadaşlar ben çok şey kaçırmışım yaw
hafta sonları evde olabildiğim için fazla ilgilenemiyorum okuldu işti falan çok yoğun geçiyor
havalr bu aralar soğuk gidiyor ama yinede toplanabiliriz.
Bir tarih belirleyelim hemen ama 2 hafta önceden olsunda herkes görmüş olur hemde nerede toplanacağımızı belirleriz hafta sonu mesala pazar günü sabah saat 9:00 - 10:00 gibi herhangi bir yerde buluşabiliriz.akşama kadar güzel vakit geçiririz.
Ne dersininz.mesala haftaya yani 3 şubat veya 10 şubatta
tarih belirleyelim ve güzel bir liste kimlerin gelip gelmediği falan cevaplarınızı bekliyorum
Abi sen ayarla Her türrü koşulda ve yerde ben varım...
slm herkese öncelikle iyi akşamlar
şimdi öyle daha erken falan demişsiniz erkenden bildirirsek katılım daha çok olur.
hem aramızda çalışanlar mutlaka vardır mesala ben çalışıyorum ve haftaiçi gelmem neredeyse imkansız.
ancak hafta sonu olursa ben katılabilirim.
Yer olarak iskenderun veya antakya olabilir.ortalarda bir yer olamaz çünkü belenin oralar soğuk olur şimdi
alternatif sunmak gerekirse::
Antakyada
1-Harbiyeye gidilerbilir güzel bir yerlerde yemek yeriz
ve ardından
2-aşağı döverde güzel bir kafe var can cafe diye oraya geçip güzel zaman geçiririz ilk aşama için bunlar düşünülebilir.
İskenderundaki arkadaşlarda birkaç öneri sunarlarsa ortak bi kararla ilk aşama için fena olmaz
yalnız dediğim gibi hafta sonu olursa daha ii olur.ilk buluşmamız ses getirmeli öyle değil mi??