..::[İZMİR-MT]..:: 19 Aralık Bayramlaşmak İçin İnciraltı GURME RESTORAN dayız

İLK BAYRAMLIKLAR

sonra gelenler

VE VE VE gecenin yıldızları :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla koyarım ama nasıl ve ne zaman olur bilmem... Şimdi başlıyorum....:cat:

Bekliyoruz hala imageshacktan yanıt gelsin....:pr::pr::pr:

way be gruba bak 6 böcek 1 çiçek bol miktarda kaçakla bayramlaştık :mrgreen:cesurum çukulatalar için teşekkür ederiz ağzımızı tatlandırdın :rendeer:faysal kardeşimde çok güzel bir jest yaptı sağolsun yiyin,için,tüketin bendensiniz dedi :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
way be gruba bak 6 böcek 1 çiçek bol miktarda kaçakla bayramlaştık :mrgreen:cesurum çukulatalar için teşekkür ederiz ağzımızı tatlandırdın :rendeer:faysal kardeşimde çok güzel bir jest yaptı sağolsun yiyin,için,tüketin bendensiniz dedi :cat:

Faysal kardeşimizinde burdan bayramını kutluyorum ayrıcana....:rendeer::rendeer:

herkezin bayramı mübarek olsun izmirden gidenlere iyi yolculuklar sağa sağlim geri dönün inşallah ben gece nöbetindeyim gelemedim alp küsüyorum ama

Moderatör (forrap)
Çalıştığım için gelemedim..
Üzgünüm.
Çok güzel olmuş yine,her zaman ki gibi...:wiinkk:

üncelikle bütün mt ailesinin bayramını kutlarım ve bütün dönyaya barış ve mutluluk getirmesini dilerim :rendeer:.abi afiyet olsun hepimize gelmiyenler düşünsün çikolatadan mahrum kaldılar.:queen:

biz onların hakkınıda yedik kalanıda paylaştık :mrgreen:gelselerdi kardeşim değilmi sadece bir arkadaşımızın işinden dolayı gelememesinden onun hakkını ayırdık :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne kazası len.... Hayrola meraklandırma adamı....:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar