Arkadaşım bende var birtane 2000 model daha motora anahtar değmedi kasasıda çok temiz.. İlgilenirsen msn : [email protected]
slm arkadaşlar öncelikle emeklerineze sağlık ben siteye yeni katıldım bende 5 6 aydan bu yana 2004 rx 115 var motorumdan çok memnunum ama 1 hafta önce satmaya karar verdim ve sattım ama motordan vazgeçemediğim için dün geri aldım vazgeçilecek bi motor değil sınıflarının birincisi bence yaz geldiğindede 135 silindir piston attırmayı düşünüyorum bilgisi olanlar varsa ve bilgilendirirse beni memnun olurum ( k.maraşda tek diyebilirim )
bu yamaha namı ölüm makinası diye yayıldı. üretime sunulduktan 6 gün sonra durduruldu..ben bu mtorla 152 km kadar cıktım fakat korktum üstünden atar diye en fazla bu kadar.Çİft zamanlı oldugundan biraz fazla yakar.Yagını benzni koy gez saat gibi motor.......
6 gün sonra durdurulmadı motorun üretimi
1998 den 2004 e kadar üretildi ama türkiyeye 99 ve 2003 yılları arasında geldi
Şuan rx-z veya rx125z diye üretimde
Şuan aynı özelliklerde üretildigini zandetmiyorum..ama yanılıyo olabilirimm
hoşgeldin arkadaşım,ama öncelikle şunu belirtmel isterim 2004 te yamaha rx serisi gelmedi yanlış bilgi vermeyelim lütfen en son 2003 tür sonrası türkiyede yoktur:cat:
135 piston işine gelince ise krankıda değiştirmen gerekli,çünkü bilyalar tutmuyor
slm arkadaşlar öncelikle emeklerineze sağlık ben siteye yeni katıldım bende 5 6 aydan bu yana 2004 rx 115 var motorumdan çok memnunum ama 1 hafta önce satmaya karar verdim ve sattım ama motordan vazgeçemediğim için dün geri aldım vazgeçilecek bi motor değil sınıflarının birincisi bence yaz geldiğindede 135 silindir piston attırmayı düşünüyorum bilgisi olanlar varsa ve bilgilendirirse beni memnun olurum ( k.maraşda tek diyebilirim )
arkadaşım bende rx115 var 2004 ve tamamen orjinal motoru görsen bana hakverirsin
arkadaşım motorum 3 sahibiyim ilk alan arkadaş motoru 2004 aldığı için bayiden aldığı için o dönemdede motor tanıtım kartımı diyolar nedir yoktu diyelimki motor 2000 yılında çıkmış olsun eğerki 2004 satılmış ise o yılı model olarak yazıyolardı ve ruhsat model bölümüne 2004 olarak düşülüyor k.maraşa yolun düserse beni bul hem biraz gezeriz hemde modele bakarsın
2000 yılında imal ediliyor 4 yıl sonra satılıyor satıcı 2004 yazıyor 2004 modelmi oluyor,,,,,,,,,,,,,sen bu şekilde bir motosiklet alırmısınale: