Yamaha Rx 115 ve 135 'ciler Buraya

slm ben kocaelinden oğuzhan barrokas nerdensin motorun ne renk kaça satmayı düşünüyon arkadaşlar bende bir rx115 hastasıyım satılanlardan harim olmasını rica ediyorum.

hooop ben geldim.bilmeyenler için söliim öle pek hafife alınacak bi motor deil.

hepinize selamlar benim rx 115 motor taş gibi satıyorum yok mu artıran :) bujiye kadar orjinal motor 1 kere bile acılmamış az biraz modifiyeyle 160 yapabildim okula gidip geliyorum tek karizmam onu satip jawa350 style alcam saygılar...

Son düzenleme:
Ahanda ben geldim.... :)
Bende de 2zamanlı hastalığı var az biraz. 115 çok kullandım ve almayıda düşünüyorum. Daha önce Gilera MX-R 125 vardı. 135 king de kullandım fakat az kullandım. Yinede performansı harika motorlar. Bu başlığı ben açmayı düşünüyordum. Ama önce motoru alıyım dedim. Motoruda inşallah Şubat-Mart gibi alıcam tabii önce 2zamanlı scooterımı satmam lazım...

slm arkadaşlar öncelikle emeklerineze sağlık ben siteye yeni katıldım bende 5 6 aydan bu yana 2004 rx 115 var motorumdan çok memnunum ama 1 hafta önce satmaya karar verdim ve sattım ama motordan vazgeçemediğim için dün geri aldım vazgeçilecek bi motor değil sınıflarının birincisi bence yaz geldiğindede 135 silindir piston attırmayı düşünüyorum bilgisi olanlar varsa ve bilgilendirirse beni memnun olurum ( k.maraşda tek diyebilirim )

Aramıza hoşgeldin arkadaşım istersen tanışma balığına konu aç ben geldim diye :)
Bu arada sana en iyi bilgiyi ExTRma ve GKN vere bilir sanıyorum. ben ne desem yalan olur. :)

slm arkadaşlar öncelikle emeklerineze sağlık ben siteye yeni katıldım bende 5 6 aydan bu yana 2004 rx 115 var motorumdan çok memnunum ama 1 hafta önce satmaya karar verdim ve sattım ama motordan vazgeçemediğim için dün geri aldım vazgeçilecek bi motor değil sınıflarının birincisi bence yaz geldiğindede 135 silindir piston attırmayı düşünüyorum bilgisi olanlar varsa ve bilgilendirirse beni memnun olurum ( k.maraşda tek diyebilirim )

hoşgeldin arkadaşım,ama öncelikle şunu belirtmel isterim 2004 te yamaha rx serisi gelmedi yanlış bilgi vermeyelim lütfen en son 2003 tür sonrası türkiyede yoktur:cat:

135 piston işine gelince ise krankıda değiştirmen gerekli,çünkü bilyalar tutmuyor

bu yamaha namı ölüm makinası diye yayıldı. üretime sunulduktan 6 gün sonra durduruldu..ben bu mtorla 152 km kadar cıktım fakat korktum üstünden atar diye en fazla bu kadar.Çİft zamanlı oldugundan biraz fazla yakar.Yagını benzni koy gez saat gibi motor.......

bu yamaha namı ölüm makinası diye yayıldı. üretime sunulduktan 6 gün sonra durduruldu..ben bu mtorla 152 km kadar cıktım fakat korktum üstünden atar diye en fazla bu kadar.Çİft zamanlı oldugundan biraz fazla yakar.Yagını benzni koy gez saat gibi motor.......

6 gün sonra durdurulmadı motorun üretimi :)
1998 den 2004 e kadar üretildi ama türkiyeye 99 ve 2003 yılları arasında geldi :)
Şuan rx-z veya rx125z diye üretimde

arkadaşım bende rx115 var 2004 ve tamamen orjinal motoru görsen bana hakverirsin

hoşgeldin arkadaşım,ama öncelikle şunu belirtmel isterim 2004 te yamaha rx serisi gelmedi yanlış bilgi vermeyelim lütfen en son 2003 tür sonrası türkiyede yoktur:cat:

135 piston işine gelince ise krankıda değiştirmen gerekli,çünkü bilyalar tutmuyor

arkadaşım motorum 3 sahibiyim ilk alan arkadaş motoru 2004 aldığı için bayiden aldığı için o dönemdede motor tanıtım kartımı diyolar nedir yoktu diyelimki motor 2000 yılında çıkmış olsun eğerki 2004 satılmış ise o yılı model olarak yazıyolardı ve ruhsat model bölümüne 2004 olarak düşülüyor k.maraşa yolun düserse beni bul hem biraz gezeriz hemde modele bakarsın

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rx 135 cok cılgın bı motosıklet...baska bı sey..

Arkadaşım önce silindiri değiştirmen gerekli eğerki rektefiye yaptırırsan kromu gider ve performans alamazsın.. Ayrıca yeni bir krank kolu alman gerekmekte çünkü rx135 pistonun pimi daha kalın :)
Sakın tornacılara veya tamircilerin aklına uyarak piston ile krank arasına sarma bilya yerine burç yaptırma :queen:
Neden mi diyosun :) Al sonucu aşağıda :)

http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/37989-aprilia-rs50-piston-ama-sadece-yarisi-var.html

arkadaşım bende rx115 var 2004 ve tamamen orjinal motoru görsen bana hakverirsin

arkadaşım motorum 3 sahibiyim ilk alan arkadaş motoru 2004 aldığı için bayiden aldığı için o dönemdede motor tanıtım kartımı diyolar nedir yoktu diyelimki motor 2000 yılında çıkmış olsun eğerki 2004 satılmış ise o yılı model olarak yazıyolardı ve ruhsat model bölümüne 2004 olarak düşülüyor k.maraşa yolun düserse beni bul hem biraz gezeriz hemde modele bakarsın

2000 yılında imal ediliyor 4 yıl sonra satılıyor satıcı 2004 yazıyor 2004 modelmi oluyor,,,,,,,,,,,,,sen bu şekilde bir motosiklet alırmısın:pale:

slm arkadaşlar bende 98 model 115 var tam on senden beri üstündeyim meraklısı varsa satıcam ha bu arada rd 350 arıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar