ne zaman siyah 600rr görsem
mkcelikkol geliyor aklima.
dikkatli ol lütfen![]()
hayırlı olsun. kazasız belasız inşallah
teşekkür ederim:rendeer:İki tarafada hayırlı olsun..!
alan arkadaşa kazasız belasız iyigünlerde kullanmasını diliyorum..
Hakkaten ispiyon olmuş ya :mrgreen: Ne diyelim Allah kazasız belasız yolculuklar nasip eylesin
İspiyonu sevmem ama bu iyi olanından![]()
şu kazığın resmini görseydik:queen:
her iki arkadaşıma da hayırlı olsun:cat:
eyvallah saolasın:rendeer:hayırlı ugurlu olsun ((güzel günlerde kulansın
teşekkür ederim cümlemize:rendeer:güle güle bin :rendeer:
yandın sen mete ne kros yaparım şimdi ben bunlan :rendeer:ahoooooooo...vallaha yan yattı çamura battı bizim iso...ohhh canımaaa değsinn...
sağol Bunrecu...hayırlı olsunn İSO can...artık kafamızı şişirir...![]()
eyvallah saolasınnn:rendeer:vay iso kardeşim, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız:cat:
bende babaçi gibi kazığı merak ettim ama:cherry:
burcu yamuk yapmaz bana ondan ikinci el avrat bile alınır kardeşşş:queen::rendeer:hade hayırLı olsun !
İSo kardeş güzel motor kaptın galibaa![]()
![]()
aaaa olurmu hiç öyle mt1 bile alsam forum ap ayrı bi tutkuu ama ben şöyle bi dönüp geleyişm bakimm:rendeer:hayırlı ugurlu olsun:rendeer:
artık efendy_iso'yuda biay forumda goremicez:cherry::cherry:
kanka nasıl bi tur dünya turu değil dimi ark sokaktan dönüp gelecen :queen:iso hayırlı olsun artık ezilmiceksin hadi bakim
bi tur versene![]()
burcu kazık atmış helal olsun bereketin bol olsun
iso nun bi 600rr ı var artıkın onada kazasız belasız sürüşler... hayırlı olsun:rendeer:
saolasın cümlemize:rendeer:hayırlı olsun güle güle kullansın.
umarım olur kardeşşş Allah herekse gönlündegi motoru nasip etsin:rendeer:Hayırlı uğurlu olsun,keşke benide böyle ispiyonlıyan olsa:rendeer:
saolasınn özerim gurbanım:rendeer:Ö.Z.€.R;892176' Alıntı:Hayırlı olsun...
Burcu sendeki şu; siyah 2006 R6 yı da bana ispiyonlasana![]()
saılasın kardeş:rendeer:hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullan :rendeer:
yok abi yaa ne takmasııı dünya yansaaa içinde beş kuruşum yokmuş gibi rahat bi adamım bennn:queen:İso..Hemşerim...Hayırlı olsun makinan....
Kafana takma kasktan başka...Yaz fiyatına say gitsin..:cherry:
Hayırlı olsun. :rendeer::rendeer:
NE dıyelım hayırlı olsun demıstık ama cıden uygun fıyata almısın yanı satılcak fıyat normal fıyatı ınternetten baktım cunku tekrar hayırlı olsun dıyelım...
Onu bunu bilmem de adanalıların kafası çalışıyo arkadaş, en iyi 600cc makineyi almış:cherry:
Honda hayat ondaaaa:queen:
(taşı çıkartıcak kırk akıllı aranıyor :queen::queen::queen![]()
teşekkür ederim:rendeer:
evet fiyat güzel ne ucuz ne pahalıı saol sende alırsın umarım seneye gönlündeki motoru:rendeer:
kanka nasıl bi tur dünya turu değil dimi ark sokaktan dönüp gelecen :queen: