Beleş mezar bulsa girip yatar valla:queen::queen::queen:
:queen::queen::queen
Beleş mezar bulsa girip yatar valla:queen::queen::queen:
Dediğine kendin inandın mı allah aşkınaBeleş mezar bulsa girip yatar valla:queen::queen::queen:
Aferim yavrııımmm..Pardon teyze, bilemedim...Yaşınıza hürmetim sonsuz tabii:cherry:
yalnız sende montların içinde kaybolmuşun![]()
Çok zayıfladım ben çoookkk:salut:
Emeğinize yazık, tavla pulundan yarım saatte yapar o kendi tulumunumhrrmkpnr' Alıntı:buarada kurban derilerinden pınara tulum yapma işnde bize yardım edicek biri var mı?:queen::queen:
abi okdr montu ben giysem ustuste allah korusun hukumet ayaklanır bu yaratık ne die kız dogal olarak buyudu tabi
buarada kurban derilerinden pınara tulum yapma işnde bize yardım edicek biri var mı?:queen::queen:
Emeğinize yazık, tavla pulundan yarım saatte yapar o kendi tulumunu![]()
Emeğinize yazık, tavla pulundan yarım saatte yapar o kendi tulumunu![]()
E biz ne diyoruz?...:silent:Pınarr' Alıntı:Yok tavla motosiklet tulumu ... için sadece :queen::queen:
Tamam r6 sına tavla oynıycak birini sen bul ben yener kazanırımsen el atmışken benim içinde bi r6 sına oynasana
tulumla lastiiin benden olsun:queen:
Tulum deil mont diyosunuz konumuz mont :queen:E biz ne diyoruz?...:silent:
evet evet ben de kescem ama o diliniaaaaa yok pınara beleşçi demeyin o mezar felan istemez sadece tulum.lastik.mont.ayakabı ihsan babanın gömleği yani anlıyacağınız ufak defek şeyler yani:queen:
mhrrmkpnr' Alıntı:...kurban derilerinden pınara tulum...
olcan138' Alıntı:...yapar o kendi tulumunu...
Pınarr' Alıntı:Tulum deil mont diyosunuz konumuz mont :queen:
Teyze sizin ya gözler bir hayli bozuk, ya alzheimer almış başını gitmiş...:cherry:
Hangi evdeale: