Sabit hatları ücretsiz arayın !!!

Bak şimdide yurtdışı dedin aklıma geldi..Bi gün görevdeyiz.Bayanın biri geldi.Ağlamaklı tabi.Kocası kendisini aldatıyomuş azeri bi bayanla.Konuştuk felan..Yol gösterecez ya..Abi dedi şu numarayı bi arasanda ben bu bayanın abisi ayağına biraz kızsan.Baktım numara 542'li..Dedim tamam nasılolsa 3-5 milyon tutar..Maksat yardımcı olmak..Açtım.Kaldırdı kadın..Meseleye hemen girdim kadın kekeme..6-7 dakika tuttu işte..Fatura bi geldi..156 ytl..Bu ne ya..Kadın Azerbaycan daymış..Yurdışı bizimde açıktı..:queen::queen:

geçmişolsun abi 156 ytl yi görünce ilk olarak ne düşündün?:queen:

Senin bu dediğini yeni yapıyolar..Benim dediğim bundan 4 sene once Avea almadan önceydi..Şimdi 542 liyi kontürlüye çevirmişim..Aile paketi.Mutlu ve saadetli yuvarlanıyoruz..O kadının yaptıkları ders oldu..Sende cebini hemen verme kimseye..Babanda olsa..Belki babanında Azeri bi takıntısı var. Azar:p

Okay düşünsene 4 sene önce 156 ytl..Ne düşünecem Assssst.... be dilime kızdım.Kadın dedim ya kekeme...Sen olsan ne düşünürsün..:p

Son düzenleme:
Senin bu dediğini yeni yapıyolar..Benim dediğim bundan 4 sene once Avea almadan önceydi..Şimdi 542 liyi kontürlüye çevirmişim..Aile paketi.Mutlu ve saadetli yuvarlanıyoruz..O kadının yaptıkları ders oldu..Sende cebini hemen verme kimseye..Babanda olsa..Belki babanında Azeri bi takıntısı var. Azar:p

Okay düşünsene 4 sene önce 156 ytl..Ne düşünecem Assssst.... be dilime kızdım.Kadın dedim ya kekeme...Sen olsan ne düşünürsün..:p

Aile hattı çok iyi evet... Benim cep işte özel servisleri ve yurtdışını aramıyor.. Yurt içi görüşmelerde indirimli yani 156 ytl ile benim telefonumdan kimse azamaz:queen::queen::queen:

Aile hattı çok iyi evet... Benim cep işte özel servisleri ve yurtdışını aramıyor.. Yurt içi görüşmelerde indirimli yani 156 ytl ile benim telefonumdan kimse azamaz:queen::queen::queen:
Tabi.Tabi yeni jenerasyondansınız..Zamanında bize 542 leri verdiler..Topladılar paraları..Şimdi 2 kontür 1dak. Ayağına..Biz dakikada 20 kontür yedirdiğimizi biliriz..Hele bide 0900 ler var ya..Allaaa..O tarafa girmeyeyim..8Yanlış anlama benim yaram yok ha..Buda böle biline..0900 derken başımdan geçen bi olaydı..Söllüüüümmmüüü?:queen:

cep operatörlerinin zidig yarışına dönmüş burası. :)

biz gariban için ucuz yollu telefon tavsiye edelim dedik, meğer patronlar, memurlar, ayrıcalıklı özel insanlar kulübüne düşmüşüz. :p
gariban kalmamış bizden başka... :p

Gültekin abi ama dediklerim doğru değil mi abi.Senle az çok yaşlar bir gibi.Ben 36.buçuk..Verdiler zamanında bi Hacı Murat parasına..

Tabi.Tabi yeni jenerasyondansınız..Zamanında bize 542 leri verdiler..Topladılar paraları..Şimdi 2 kontür 1dak. Ayağına..Biz dakikada 20 kontür yedirdiğimizi biliriz..Hele bide 0900 ler var ya..Allaaa..O tarafa girmeyeyim..8Yanlış anlama benim yaram yok ha..Buda böle biline..0900 derken başımdan geçen bi olaydı..Söllüüüümmmüüü?:queen:

Haydi söyleee :queen:

Dur şimdi.Görev saati geldi.Gidince(1 saat) sonra açarım ben. Görev bu kutsal..Para..Aş..Maaş günü ya..

Gültekin abi ama dediklerim doğru değil mi abi.Senle az çok yaşlar bir gibi.Ben 36.buçuk..Verdiler zamanında bi Hacı Murat parasına..

evet zamanında güzel giydirdiler. 2 aylık maaşıma denk fiyatıyla, 6 taksitle ericsson 688 aldığımı bilirim. (36 milyon liralık telsim hat hariç):pr:
benim hiçbir zaman şirket hattım, görev hattım, bilmem ne hattım olmadı. tüm faturayı şahsen kendim ödediğim için hep koruma modunda bulundum. telefon olayında hep gardımı aldım.
fakat kimseye çağrı atmadım beni ara diye...
gerektiği zaman, gerektiği şekilde kullandım.

şu an 3 operatörden de hattım var. ama sadece 25 kuruşluk avea'yı kullanıyorum. (dışarıdayken)

evimde adsl varsa (ki var), ve beleş ya da ucuz telefon kullanma imkanı da varsa, mümkün mertebe bunu kullanırım.

ailemden, tasarruflu yaşamayı öğrenerek büyüdüm. hiç cimrilik yapmadık, ama her zaman tasarruflu yaşadık.

şu an evimdeki tüm ampuller tasarrufludur.
klozet sifonlarında 1,5 lt.'lik su dolu pet şişe vardır.
dış kapıların altına işe yarasa da yaramasa da bez sıkıştırılmıştır.
şehirlerarası görüşmeleri mümkün mertebe hafta sonlarında yaparız. (yapardık)

bu başlığı, bu tür mevzulara ilgi duyan varsa, şu ekonomik telefon olayından haberdar olsunlar, hesabını-kitabını yapsınlar, işlerine gelirse kullansınlar, faydalansınlar diye açtım. :bounce:

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler gültekin. internetten indirdim.gerçekten çok güzel herkese tavsiye ediyorum.

Abi bende zaten bu dediğin tasarruf konusuna şakayla karışık değinmek için yazmıştım..Abi kızdıysan bak yazmam vede kızmam..

Yaşla alakası yok abim..Ben küçüklerime bile paşam derim.Maksat bu ölümlü dünyada dargın ve kızgın yaşamamak..Bak şuanda bile başka topicde benden küçük (yaşı19) olan bi kardeşim var.Hala inat ediyo..Resim olarak silindir üstkapağını koymuş bize silindir bloğu diye yutturmaya çalışıp bidee üstüne inatlaşıyor..Bi büyük olarak onu doğru yola koymak işte abim..
.
link bu..
http://www.motosiklet.net/forum/tek...blogundaki-cift-hava-girisi-3.html#post890416

Siz kimsiniz kardeşim :p

VIP diye bişey var yiğenim...

42 saat mi :silent:
Yeni tarifeler çıkıyo sanırsam ama benim hiçbirinden haberim yok :pr::pr::pr:

yav bilirsin sen...işyerleri için...ayda 7.90 sabit ödeme...2 kişiden 20 ye kadarmı ne işte...2500 dakika alınan hatlarda bedeve...diğer tüm görüşmeler 200 ykr...

Şirket işi o Şirket.....Patronlara özel tarifeli..:p

he öle abi...

Gültek eline sğalık be hususui uğraşmışın...çok faydalı topik...bence bu son mesajını ilk sayfaya ilk mesajın sonuna almalısın...

abi sesim karşı tarafa iletilemiyor...onların sesi geliyo ama onlar beni duyamıyor...hatta benden gitti gibi gözüküyor ses ama gitmiyo nedendir acep??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar