Sabit hatları ücretsiz arayın !!!

6ymmrh0.jpg

Alttaki tabloyu tıklayıp siteye girin,
programı indirip, kurun,
gerekli bilgileri girip, üyelik alın,
5'er dakikalık ücretsiz deneme süreniz başlasın.

şimdilik yukarıdaki ülkelerin sabit hatlarıyla, 5'er dakika ücretsiz görüşebiliyoruz.
deneme süresi bitiminde 10$ ödeyerek, Türk telekomdan çok daha ucuza görüşmeye devam ediliyor.

Malzeme listesi: bir PC + internet bağlantısı + mikrofonlu kulaklık. hepsi bu :p
(TT'nin Cem yılmaz'lı reklamında espri yapılıyor;
"-Bundan daha ucuza kim konuşur? Graham BELL" :p
ha ha haaaaaaaaaaaa çökk kömiksin Cem :queen: ulen burada ucuzu değil, beleşi var be... :) :queen: )

6ufxrgw.jpg

Üstte, aramaların dakika ücretini görüyorsunuz. Ücretini ödeyip, normal kullanıcı moduna geçerseniz, bu fiyatlardan konuşacaksınız.
cep 0.13$, sabitler beleş...
Aylık sabit ücret+kurulum parası+damga pulu vs.+KDV+ÖTV+MTV+ÇTV :p gibi vergiler de yok. hesabını siz yapın...
(ileride Betamax şirketi ücret / paket uygulamasını değiştirebilir. bunun garantisi yok.)

Ben bu şirketin 12voip ve Lowratevoip hatlarını kullanıyorum.
önceleri bunlar da bedavaydı. fakat ücretli sisteme geçti ve ben de parasını yatırdım, şu an kullanıyorum.
(yaklaşık 7-8 aydır cep aramalarımı Lowratevoip, sabit hat aramalarımı ise 12voip üzerinden yapıyorum.
ev ve cep faturalarım komik rakamlarda kalıyor. :) )

denemesi bedava...
programı biraz kurcalayın, sağı solu arayıp bir merhaba deyin. (sapıklık yapmayın ha ! :bounce: )
kafanıza takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım. :wiinkk:

bir arkadaşın sorusu üzerine, ödeme yapmayı anlatan şablon hazırladım.

voprader3ud9.jpg

sayfalar, yukarıdaki sırayla açılmayabilir.
fakat, hangi sayfanın ne işe yaradığı anlaşılır sanırım.

şablonu daha büyük ebatta görmek için tıklayınız >>> http://img146.imageshack.us/img146/1654/voprader2mm6.jpg

Türkçe yamasını alttaki linki tıklayarak indirebilirsiniz...

http://rapidshare.com/files/97966965/turkish.lang.html

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben kimseyi aramıyorum, çok ucuz, yıllardır faydalanıyorum bu tarifeden:p

Kıltek sağol abi...kafam şu an 1500...yarın kurcalarım...seni arar garip sesler çıkarırım...

Bende kullanıyordum ama 3-4 gün sonra çalışmıyor program :)
yaklaşık 200 dakika beleş limitin var. ondan sonra, ya parasını ödeyeceksin, ya da yeni kullanıcı adları alacaksın.
bir süre sonra yeni kullanıcı adları da işlemez hale gelecek.
bu yüzden makinaya format atanların olduğunu okudum başka forumlarda :)

beleş olunca, insan ne taklalar atıyor :)

Bu arada adsl kotalı ise çok hızlı download yapıyorsun ona dikkat etmek lazım

skype ve 12voip'te saatlerce konuştuğum oldu. hiç kota problemi yaşamadım.

yaklaşık 200 dakika beleş limitin var. ondan sonra, ya parasını ödeyeceksin, ya da yeni kullanıcı adları alacaksın.
bir süre sonra yeni kullanıcı adları da işlemez hale gelecek.
bu yüzden makinaya format atanların olduğunu okudum başka forumlarda :)

beleş olunca, insan ne taklalar atıyor :)

Hiç uğraşmamıştım 200 dk oldugunu bılmıyordum bak :)
Bu arada formata gerek yoktur bence :)
Format atsanda hdd seri nosu aynı kalıyordur Hdd nin sistemini değiştirsek acaba yemez mi :silent:

bu programdan bizdede var, 3 aylığı 12 dolara sabit hatları bedava arıyorum çok güzel bi program, herkese tavsiye ederim, ama cep aramalarında fiyat artıyor tavsiye etmiyorum cep aramalarını.

Pardon patron....
Şey hanımefendi benim cebin şarjı bitmiş..Bi merkezi arayabilirmiyim..:p

Ayıpsın babiş.. Buyur istediğin yeri ara :wiinkk:
Yurtdışı aramıyo ama bilgin olsun :cherry:
Bak şimdide yurtdışı dedin aklıma geldi..Bi gün görevdeyiz.Bayanın biri geldi.Ağlamaklı tabi.Kocası kendisini aldatıyomuş azeri bi bayanla.Konuştuk felan..Yol gösterecez ya..Abi dedi şu numarayı bi arasanda ben bu bayanın abisi ayağına biraz kızsan.Baktım numara 542'li..Dedim tamam nasılolsa 3-5 milyon tutar..Maksat yardımcı olmak..Açtım.Kaldırdı kadın..Meseleye hemen girdim kadın kekeme..6-7 dakika tuttu işte..Fatura bi geldi..156 ytl..Bu ne ya..Kadın Azerbaycan daymış..Yurdışı bizimde açıktı..:queen::queen:

Bak şimdide yurtdışı dedin aklıma geldi..Bi gün görevdeyiz.Bayanın biri geldi.Ağlamaklı tabi.Kocası kendisini aldatıyomuş azeri bi bayanla.Konuştuk felan..Yol gösterecez ya..Abi dedi şu numarayı bi arasanda ben bu bayanın abisi ayağına biraz kızsan.Baktım numara 542'li..Dedim tamam nasılolsa 3-5 milyon tutar..Maksat yardımcı olmak..Açtım.Kaldırdı kadın..Meseleye hemen girdim kadın kekeme..6-7 dakika tuttu işte..Fatura bi geldi..156 ytl..Bu ne ya..Kadın Azerbaycan daymış..Yurdışı bizimde açıktı..:queen::queen:

İyide 542 li hat TR hattı ise yurtdışına çıksada normal tarifeden ararsın.. Kişi TR hattını yurtdışında kullandığında o ücretlenir arama aldığında sen normal tarifeden TR arıyor gibi ücretlenirsin.. Nası olmuşki aceba :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar