Kavuştuuuuuuuuuuuuuuuum

Merhaba sevgili arkadaşlar.
Aslında motosikletimi alalı bir hayli zaman oldu ama fırsatını bulup sizlerle paylaşamadım. Kısmet bugüne imiş. Yakışıklı dostum metehanın sayesinde bu büyük olaya imzayı attık. O ve onun geniş çevresi, ve engin motosiklet bilgisi kültürü olmazsa bu hayalime ulaşamazdım. Allah razı olsun.
Metehan kankamın sayesinde 2006 model 4000 km'de tertemiz sorunsuz, kusursuz kitap gibi bi er-6n bulduk. Ve gerek karizması gerek ikna kabiliyeti sayesinde motosikletimi 10,000.00 ytl gibi bi fiyata aldık. Ayrıca beni istanbul'a gittiğimde evinde krallar gibi ağırladığı, sonsuz misafirperverliğini gösterdiği için çok çok teşekkür ederim. Anneciğininde hazırlamış olduğu birbirinden güzel yemekleri için şükranlarımı sunar ellerinden öperim.
Arkadaşlar motorumu aldıktan sonra ilk gün istanbuldan konyaya kadar sorunsuzca gittim. Konyada kankam olan murat abimde kaldım. murat abime ve sevgili eşi asuman ablama beni evimde gibi hissettirdikleri için şükranlarımı sunuyorum. 3-4 günlük bi konya konaklamasından sonra, görev yerim olan diyarbakıra bir solukta geldim.
Daha sonra motosikletimin standartlarına bi takım değişiklik ve eklemeler yaptım. Şimdi bunları beğenilerinize ve yorumlarınıza sunuyorum.

İlk olarak jantlara bike-it jant reflektörü yapıştırdım.

1nsticker.jpg

2arkasticker.jpg

Daha sonra plakamın siyah çerçeve kısımlarını giyotinde keserek küçülttüm ve köşelerini eğe ile yuvarlattım. Plaka yazılarını tabelacıya kalınlaştırtdım. Ve montaj içi motosikletin plaka tutucusunu söküm plaka tutucunun montaj vidalarına plakayı kapalı somunlarla takarak daha estetik bi görünüm elde etmeye çalıştım.

3plaka.jpg

Ön cam taktım.

4cam.jpg

Daha sonfara far ampullerini bu ampuller le değiştirdim philips h7 x-treme %80 daha fazla ışık

h7xp%20blis.JPG

5far.jpg

Harris elcik ve kawasaki sport ayna taktım, gidon topuzları siyah renk idi oto boyacıda gri renge botattım.

6elcikaynatopuz.jpg

Harris tank ped yapıştırdım

7tankped.jpg

Motosikletimden genel görüntüler............

8gs.jpg

9napraz.jpg

10yan.jpg

Şimdide amerikadan sipariş verdiğim wood craft motor koruma takozlarımı bekliyorum. Gelince montajını yapıp fotolarını yayınlarım.
(not: Arkadaşlar bu takozlardan bi er-6n sahibi abim içinde sipariş etmiştim yani 2 takım geliyor. Fakat kendisi motorunu satabileceğini ve bu takozları alamayacağını ifade etti. Yani bir takımı baba mirası gibi elimde kalıcak. Er-6n i olan arkadaşlar olursa aldığım fiyata (kargo dahil 130 ytl) satabilirim.)

İşte gelecek olan takozlar. Uç kısımları siyah değil motorun şasi rengi olan persimman red olarak gelecektir.

50595.JPG

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum adına sevindim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.cok güzel bi motor aldın aynısını yakın arkım 2-3 ay önce aldı bende binme fırsatı elde etmıstım cok tatlıydı, hatta gecenlerde aksam gezerken tekere kalktı sölemesı ayıp :) kendısıde 2006 model 2. aldı 9500 ytl ye

tekrar hayırlı olsun tekerin daima düz bassın :cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun, benim de çok hoşuma gidiyor bu motosiklet... :) Mete abi cennetlik adamsın yaw..:mrgreen:

Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun... :rendeer:

nazar boncuğunu unutmuşsun dostum hayırlı olsun çok iyi denk getirmişsin bu fiyata kazasız belasız sürersin inşallah...ileride avantajlarını ve dezavantajlarınıda yazarsan tam süper olur:mrgreen::rendeer:

asm

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

Allah kaza bela vermesin.

Çok hoş motor hakkaten ("tarzım değil" dediğim zamanlar bile gözüme hoş geliyordu)

Kardeşim tekrar hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin..Teşekkür etmek ne demek her zaman başımızın üzerinde yerin var....Yaptığın aksesuarlar süper olmuş...Ben zaten motoru Konyada test etmiştim şimdi senin gibi yakışıklı olmuş.kazasız belasız kullanman dileğiyle darısı başıma diyorum...

Mete_han uyuma nerdesinnnnnnn.(iltifat var kardeşşşş) ben kimiyim Konyadaki kankannn

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler.
Umarım doğu görevim bitipte 5-6 ay sonra bandırmaya geldiğimde gezilerdede buluşuruz.
1 yıl peugeot star 103, 2 yıl honda cbf 250 tecrübemden sonra bu motor çok ii geldi.
Darısı olmayanların başına.
Tekrar hepinize gönülden teşekkürler.

Hayırlı uğurlu olsun :rendeer: Çok güzel bir seçim... :)

Allah kazadan beladan korusun.... Nazar değmesin süper gözüküyor :cat:

Keyifli sürüşler diliyorum...

vayy dünür naber len...olm utandırdın beni be...seni boşa ağırlamadık...dünürüm oluyon biraz...akrabayız sonucta...:p

abi beni şimdi utandırdın be...Güle güle kullan...hayırlı uğurlu olsun...Allah utandırmasın...sana yakışır güzel insan...

bende 4-5 gündür makinayı çıkarmıyodum şirket garajından...arabayla eve 1 saatte giderken moturla 20 dakkede varıyom valla...arabayı al diye fırça yiyorum işyerinde...:palmıyom be zorlamı...

Kardeşim tekrar hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin..Teşekkür etmek ne demek her zaman başımızın üzerinde yerin var....Yaptığın aksesuarlar süper olmuş...Ben zaten motoru Konyada test etmiştim şimdi senin gibi yakışıklı olmuş.kazasız belasız kullanman dileğiyle darısı başıma diyorum...

Mete_han uyuma nerdesinnnnnnn.(iltifat var kardeşşşş) ben kimiyim Konyadaki kankannn

siyah10 kanka senmisin loo...eski üyelerdensin he...heçde çaktırmıyon vala...:rendeer:ne kadar Havacııı varsaaaaa...hepsini teeekk teeekkk öperimmm....:queen:

Çılgın Bahriyeli Bezgin Bekir Mete Handro...:rendeer:

Son düzenleme:
HER hayırlı tasın altından mete abı cıkıo nedır bu yha :D HADı ne dıyelım allah hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın allah duz bastırsın tekerını

AMİN...........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar