Petrol firmalarının Kampanyalara sinir olanlar?

"Herhangi bir BP istasyonundan 50 YTL yada daha fazla benzin alana, bardak bedava"

"10 kez 80 YTL yada üstü yakıt alın, Toshiba DVD Oynatıcı sizin olsun"

gibi salak reklamları herhalde hepiniz gördünüz?

Bence bizlerin bu firmalara bir "ayar" vermemiz gerekiyor, belki bir imza kampanyası yapmalıyız, ancak bunların motosikletlerin de varlıgını ve depolarının küçüklüğünü idrak etmesi lazım diye düşünüyorum..

-turgut

Not:

Az önce BP nin sitesine şunu yazdım.. Sizlere de tavsiye ederim, hangi benzin markasını kullanıyorsanız onun sitesine girip benzer birşey yapın:

Motosiklet tutkunuyum, arabam yerine motorumu kullanıyorum. Ancak reklamlarınızda sık sık "80 ytl yada üzeri benzin alın, bardak kazanın, çekilişe katılın" gibi şeyler görmekten gına geldi. Neden motosikletlerin deposunun daha küçük olduğunu marketing departmanınız idrak etmiyor?
Onlar için tekrar belirteyim, O KADAR BENZİN ALMAMIZ MUMKUN DEGILDIR. Bu yapılan ayrımcılıktır. Düzelteceginizi umarım.

Son düzenleme:
yada bize bi kart versinler.aldığımız her tutarı yazsınlar. belirttikleri fiyatı geçince versinler hediyemizi....

BP Club card diye bişey var sanırım; aldığın benzin kadar belli oranda puan kazanıyorsun Opet kart gibi...

Bu durumu öne sürüp 'motosikletleri görmezden geliyoruz gibi birşey söz konusu değil' cevabını almıştım ben zamanında :)

Ama yinede bazı istasyonlarda 50 ytl ve üzeri benzin alana ıvır zıvır hediyeler veriliyor haklısın...

katılıyorum ve destekliorum ..... bu promosyonlar benzin satışlarını arttırmak ve rekabet için veriliyor .. ama bence gereksiz çünkü illaki benzin almamız gerekiyor araçlarımız için bu sadece istasyonların yaptıgı bir ali cengiz oyunu tadında reklam . ama benzinin kalitesi nasıl ben dürüst satıcımıyım .. çalışanlarım bilinçlimi.. diye sormazlar yüz defa soylemem ragmen hala depoya kütük gibi popayı koyan adamlara sinir oluyorum ... benzini kalitesi ise muamma benzin diye satıyorlar ama ?????

Petrolcülerin bizi niye kaale almasını bekliyorsunuz ki? Motosikletler daha az benzin yakıyor, dolayısıyla arabalara sattıkları benzin kadar çok satamıyorlar .Ellerinde olsa benzin vermezler motosikletlere herkes araba kullanmak zorunda kalsın diye:farao:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Total kartım var, 10ytl de benzin alsam işleniyor, şuan 6 tane yılbaşı çeyrek biletim var.

Bp kartım var, 10ytl de benzin alsam işleniyor, daha önce telsiz telefon, oyuncak tır::146::, cep telefonu vs. aldım.

Nesinden şikayetçi olucam anlamadım ki:silent:

Şikayetçiyim bana rahat batıyo diye dilekçede yazılmazki:queen:

Total kartım var, 10ytl de benzin alsam işleniyor, şuan 6 tane yılbaşı çeyrek biletim var.

Bp kartım var, 10ytl de benzin alsam işleniyor, daha önce telsiz telefon, oyuncak tır::146::, cep telefonu vs. aldım.

Nesinden şikayetçi olucam anlamadım ki:silent:

Şikayetçiyim bana rahat batıyo diye dilekçede yazılmazki:queen:

aye bu total kartı nasıl alıyoruz:silent:

Total kartım var, 10ytl de benzin alsam işleniyor, şuan 6 tane yılbaşı çeyrek biletim var. Bp kartım var, 10ytl de benzin alsam işleniyor, daha önce telsiz telefon, oyuncak tır::146::, cep telefonu vs. aldım.

Aha! Harika - tamam demek total ve BP alıyoruz bundan sonra hep!
Sagol bilgi icin!!! -turgut

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aye bu total kartı nasıl alıyoruz:silent:

Abi Total'a girdiğinde 5 dakikanı ayır, total kart istiyorum de bilgilerini sorup hemen hazırlayıp veriyorlar, BP kart içinde aynen geçerli...:cat:

Aha! Harika - tamam demek total ve BP alıyoruz bundan sonra hep!
Sagol bilgi icin!!! -turgut

Aslında bütün benzinliklerin kartlarını bulundurmakta fayda var, kimde kampanya oraya yanaşıcan, nasılsa benzin hepsinde aynı para...:cherry:

Moderatör (forrap)
Ben opetten alıyorum,yüzde olarak işleniyor.Çok değil tabi,yüzde 1 ama olsun..
100 ytl lik benzin aldığında bedavadan bir cola içiyosun gibi düşünmek lazım.
Aslında bedava değilde,diğerlerinin vermediği diyelim..
Kartımdaki parayı daha önce harcadım,şimdi de 5-6 ytl civarı bir para var mesela içinde,bunu istediğim zaman kullanabilirim..Çok lazım olup,birşekilde benzinsiz ve parasız kalırsam bi opette denk getirirsem benzin alıp kendimi bu müşgül durumdan kurtarabilirim bile :p
Hatta itiraf ediyorum,bu oldu :p Okurken ne kadar imkansız gözüksede,o gün opet kartımdaki 10 ytl olmasa ne ben benzin alabilir,ne de yola devam edebilirdim(ilk defa parasız yola çıktım daha doğrusu üzerimdeki bütün parayı bir yere bıraktım benzin gideceğim yere kadar yeter nasıl olsa gideceğim yerden de para alıcam dedim ama yetmedi,sanki opet reklamı gibi oldu,tabi daha komik detaylarda var..).

Bende Opetten benzin alırken bizim kartımız sizde neden yok diyip kart verdiler :)
Henüz bi kere kullanmam gerektiğini hatırladım o da kartı verdikleri anda :cherry:
Alzaymırım peki kabul :queen:

shell smart card başarılı bu konuda birazcık azimle 27 sene sonra falan pazma tv alabiecek puanı toplayabilirim sanırım (((((((((((:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Opetten benzin alırken bizim kartımız sizde neden yok diyip kart verdiler :)
Henüz bi kere kullanmam gerektiğini hatırladım o da kartı verdikleri anda :cherry:
Alzaymırım peki kabul :queen:

yılda 2500 litre mazot tüketen bir sürücü olarak bi kez el blenderi,2 kez cem yılmaz bebeği,2 kez gitt,5 adet kaşık,9 adet tabak aldım.Bi kere de kamyon çekilişine katıldım.Kazansaydım Dev fatih kamyonum olacaktı.Yanımdan geçen motorlu hatunlara korna çalacaktım:)
Tabakları kaşıkları eve bile sokmadılar.Blender kullanılmıyo.Cem Yılmaz bebekleri yeğenleri gitti.Gitt'lerden birini ben saklıyorum.Kutusundan açılmamış halde.Çünkü meraklısı hastası var gittigidiyor da acaip paralar istiyorlar.Tıpkı Türkcell hat çılgınlığı gibi.
İstemiyorum kampanya filan.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hepsini boşverinde TIR ve Kamyoncuların kazandığı hediyeleri bilseniz kahrolursunuz. Bir seferde 1000 - 1500 YTL yakıt alanlar var :)

Hepsini boşverinde TIR ve Kamyoncuların kazandığı hediyeleri bilseniz kahrolursunuz. Bir seferde 1000 - 1500 YTL yakıt alanlar var :)

:queen::queen: hehehe illa tır kamyon sahibi olmaya gerak yok gaza nekadar fazla basarsan o kadar çok yakarsın (((:) :p

Sayın Kapıcı abi sana tır alma diyenmi var niye kahroluyosun...Yav ne kadar da çok Türk var bu melmeketde...:phangi kavimdensin abi sen...:p

BP Club card diye bişey var sanırım; aldığın benzin kadar belli oranda puan kazanıyorsun Opet kart gibi...

Bu durumu öne sürüp 'motosikletleri görmezden geliyoruz gibi birşey söz konusu değil' cevabını almıştım ben zamanında :)

Ama yinede bazı istasyonlarda 50 ytl ve üzeri benzin alana ıvır zıvır hediyeler veriliyor haklısın...

geçen bende gaz alayım dedim arabaya 40ytl verdim pompacı nedesin kardeş 50 ytl lik alana un yada yemek yağı hediye sanki börek yapıcam :D

Valla Samsun yolundaki benzinliklerin kampanyaları dahada güzel. depoyu fulleyene beleş yemek kamyoncuya özel traş köpüğü. 10 numara yağ alana 4 lt motor yağı vs........vs......... gerçekten adam sıkılıyor. ama olayı öyle düşünmemek lazım . mesela bir otobüsün karşısındada arabalara eziliyor. Aştide 1 tonluk daha doğrusu 1000 litrelik deposu olan otobüsler var çifter pompayla iki ağzdan dolmaları 10 dakikayı buluyor neredeyse bu adamlarda otomobil sürücülerinden fazla hediye alıyor. gerçi hükümetin sayesinde artık çoğu araç sahibi motorine hasret 10 numara yağ yakıyor ama neyse..............

bızede shellden semsıye geldı kutunun ustunde chına yazıyodu 4 taneden 1 sane saglap buldum derken ıpı koptu bunlar harbı serers*z diger semsıyelerınde tutma yerı catlaktı cogunun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar