299 km/h full adrenalin ama sürat gerçek mi?

adam düz yolu bulmuş adrenalini düşmüş olacak ki çıkmış yola yerine getiriyor.:) buyrun. (daha önce verildiyse kusura bakmayın)sizlerler paylaşmak istedim.
[YT]XmEoFbkdleo[/YT]

Alıntı:
deli mavili´isimli üyeden Alıntı
daha önceden 900rr ile 300ü siliyordum ondan sonra 2002 model hayabusa ile
340 ı net yakaladım yaklaşık 15sn kadar yol bitti tabi 1000rr ile ise 299 u
sildim ama kaç yaptı bilmiyorum sanırım en fazla 310 yapmışımdır ama
artık bu hızlar kesmiyor insan alışıyor zamanla sanırım 400 ü yakalamam lazım ama nasıl olucakki böyle bir motoru fabrikalar artık tüketicilere sunmuyor
yasalar geregi ...

anlaşıldı bir video çekimi yapmam lazım havalar biraz toparlansın sizlere bir hız şovu yapacağım burada bilende bilmeyende konuşuyor hadi bilenler neyse bilmeyenler laf şovu yapmasın lütfen ...
sabredin yakında video larda
hiç şüpen olmasın aynen gerçek vede onun hızı 299 deil net 310 var belkide 315 gibi de olabilir işte benim anlatmaya çalıştıgım şey bu insan alışınca 300 vız geliyor havalar düzelsin yakında video şovum olacak bekleyin çokkkk yakında....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hiç şüpen olmasın aynen gerçek vede onun hızı 299 deil net 310 var belkide 315 gibi de olabilir işte benim anlatmaya çalıştıgım şey bu insan alışınca 300 vız geliyor havalar düzelsin yakında video şovum olacak bekleyin çokkkk yakında....

Pekiii soğuk havalarda kaç yapabilion :queen::queen::queen:

anlaşıldı bir video çekimi yapmam lazım havalar biraz toparlansın sizlere bir hız şovu yapacağım burada bilende bilmeyende konuşuyor hadi bilenler neyse bilmeyenler laf şovu yapmasın lütfen ...
sabredin yakında video larda
valla bende havalar ısınınca benim çan çin çonun 160 basabildiğini (eğer satılmazsa)inş. bir videoyla bende ispat edicem. koyacam siteye bakın bir daha bu çan çin çon laf atabilirler mi?:)

Yok be hocam onuda nerden çıkarttın, sıkıyosun demedim.:silent:

Yiosa soğuk havada yap dedim:queen:

bence rahat 315 yapmıştır.eminim.paylaşım için teşekürler güzel video bu arada aYe getirme deli mavili kardeşimizi gaza .soğuk moğuk demez bi bakarsın çıkar yola 299ü görür daha sonrasını tahmın edemiyorum. sanırım şöyle bişey olur :pr::pr::pr:

Kim devirdi:p

Niye özellikle ben mavilim kemalim, aha adam kafayı bana taktı, özür dilerim abi:queen:

sendede 1000rr var taktım sana beraber gazlıcaz bakalım kim daha önce 300ü devirecek :cat::cat:

istersen kaskına da olur

Son düzenleme:
valla bende havalar ısınınca benim çan çin çonun 160 basabildiğini (eğer satılmazsa)inş. bir videoyla bende ispat edicem. koyacam siteye bakın bir daha bu çan çin çon laf atabilirler mi?:)

senin motor 160 bassın, sıradaki benim ,sonra bi 160 ta bana:queen::queen:

Şayet dişli oranlarında oynama yapılmadıysa ki, redline girmediğine göre oynanmamış. gördüğüm kadarı ile 13700rpm e çıkabilmiş. bu da 316km/h yaptığını göstermekte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar