motorunuz için ne yaparsınız...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
nerden buluyorsun bu konuları? zira daha önce bu forumda kimsenin aklına gelmemişti böyle konular açmak.
mazur görürsen bir sorum daha olacak, ne yapacaksın ne düşündüğümüzü?
istersen mazur görebilirsin de, sorun değil!

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benim için ne ifade ediyor hmm...

Tabiki özgürlük :cat:

Onun için ne yaparım hmm...

Vergisini öderim, her 3000km de bir servise götürürüm, benzincide bayılırım:p

nerden buluyorsun bu konuları? zira daha önce bu forumda kimsenin aklına gelmemişti böyle konular açmak.
mazur görürsen bir sorum daha olacak, ne yapacaksın ne düşündüğümüzü?
istersen mazur görebilirsin de, sorun değil!

Abi boşver neyisini meyisini gel yuvalanıp geyik yapalım işte, kuluçkaya uygun ortam:queen:

Son düzenleme:
Motorum....Motorum....Şey ifade ediyor....Şeyyyy.....:mrgreen::mrgreen:
Şaka bi yana tabi ki şu an için herşeyim motorum(bi sevgilim olmadığı için böyle söylüyorum):mrgreen::mrgreen:
Ne yaparım onun için:silent::silent:
Sen olsan ne yaparsın onun için :cherry::cherry:

motorunuz için ne yaparsınız başlıında motorunuz sizin için ne ifade ediyo ne alaka ne yaman çelişki

motor bnm için çok şey ifade ediyo saymakla bitmez
motorum için ölürüm :queen:
yeterli miiiiiiiii

kapıda arabam da vardı 4 sene yattı benzin parası yüzünden doğru düzgün kullanamadım bile

ama şimdi canım istediği zaman atlıyom gidiyom

motorsuz asla:cat:

bişey soracağım motorumuz için nemi yaparız? yoksa motorumuz için neler mi? düşünüyoruz

ne yaptığımızı soruyorsan hafta sonu hava güzelse bir güzel parlatırım deposunu fullerim ve sevgilimle çıkıp gezerim :) servise götürürüm manikür pedikür işlerini falan hallettiriyorum çinliye sahip olmak kolaydeğil :)

ne düşünüyorsak= ne düşünmüyorumki? :) yaza girerken jant şeridi falan çekmeyi düşünüyorum önlere sis farları ikitarafada genel komple bir bakım yaptırırım sonra ........................................................

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motorunuz için ne yaparsınız başlıında motorunuz sizin için ne ifade ediyo ne alaka ne yaman çelişki

motor bnm için çok şey ifade ediyo saymakla bitmez
motorum için ölürüm :queen:
yeterli miiiiiiiii

Orasını bende anlamadım zaten, başlıkla ilk mesaj baya bir tezat:silent:

Hem altı üstü 150kg demir, öldüne deymez:silent:

Bir uçurumun kenarında motorun mu sen mi diye sorsalar düşünmeden motora tekmeyi korum:queen:

Ben ne ölecem 150kg demir için, ne hali varsa görsün bi tane daha alırız:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorum için benzin alırım en önemlisi o :p

shell 95 oktan :mrgreen:

motorum için temizlik yağlama çinli olduğu için belirli aralıklarla tüm vidalarını sıkma gözden geçirme vsvsvs yaparım
benim için motorum tek başına yaşanan en güzel yeri ifade ediyo..sele üstü :)
kalın saalıcakla

Sadece kız arkadaşımın bana geçen ay söylediği lafı yazacağım :mrgreen:''onur!! motorunu benden daha çok seviyorsun çünkü onunla daha fazla vakit geçiriyorsun,ilgileniyorsun benimle motoruna gösterdiğin ilginin yarısına bile razıyım :pr:

Ne mi yaparım.?..
Du bi sorup gelim..Bi emri varmı bana.....
.
.
Alla allah..Hiç düşünmemiştim ama severim(maddi-manevi) karşılığını görmesemde tekmeyi koyarım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya topic i acan arkadas desekı ben motorum ıcın bunu yaptım ve bunu yapabılırım...pekı ya sız ne yaptınız ne yapabılırsınız gibisinden bı soru sorsa anlarım ama 1 satır yazı ne yapabılırsınız...
sen ne yaparsın custom_chopper?

benim herşeyim.şu sıkıcı hayattan kısa bir süre içinde olsa uzaklaşmanın anahtarı.

onun için ne yaparıma gelince?Yıkamak dışında ne isterse yaparım.ama işte yıkamaya gelince hiç sevmiyorum.bi kere ben kirli seviyorum motorumu.:)

Ben biraz manyadım galiba.. Ona apartmanın bahcesinde bir yuva yapma fikri geliyor hep aklıma.. Durup dururken.. Hayırdır inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar