Tekstil ve Aksesuarda Kampanya (Ankara)

Ankara'da bilindik bi motosiklet mağazasından cep telefonuma mesaj geldi. Tekstil ürünlerde ve aksesuarda %40 a varan indirimler varmış. 31 Aralık kampanyada son günmüş. İhtiyacı olan arkadaşlar için uygun bir fırsat gibi görünüyor. Söz konusu mağaza ile hiçbir ilişkim yoktur. Mağaza adını buradan vermiyorum reklama girmemesi için. İsteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirler bana.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ankara'da bilindik bi motosiklet mağazasından cep telefonuma mesaj geldi. Tekstil ürünlerde ve aksesuarda %40 a varan indirimler varmış. 31 Aralık kampanyada son günmüş. İhtiyacı olan arkadaşlar için uygun bir fırsat gibi görünüyor. Söz konusu mağaza ile hiçbir ilişkim yoktur. Mağaza adını buradan vermiyorum reklama girmemesi için. İsteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirler bana.

Haftaya ankaradan geçicem, bir uğrardım da hangi mağaza abicim:silent:

Girmez reklama felam, yaz hele bi:p

murat abi gideriz senle 15 saatte ankaraa :) gerçi bende koruma varda kenarda bulunsun diyee :queen::queen:

keşke bi katalog felan olsa belki bizde faydalanırdık.ankaradaki dostlarımızda bize kargo ile gönderirdi

ozrace; Dostum dükkan genelde revit ürünleri satıyor, başka hangi markalar var bilmiyorum. Ben revit marka ürün almıştım zamanında oradan.

ozrace; Dostum dükkan genelde revit ürünleri satıyor, başka hangi markalar var bilmiyorum. Ben revit marka ürün almıştım zamanında oradan.

bana bu ara eldiven lazım.revit in yazlık eldiveni var memnunum.alınca 1 kere alıyım diyorum revit iyi bence.fiyatlarını gönderebilirsen sevinirim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar