- Konu Yazar
oh maşallah .. bu akşamın geyik başlığını buldunuz... yolunuz açık olsun patronlar....
yolumuz açık yanlız snnde farın açık olsun
oh maşallah .. bu akşamın geyik başlığını buldunuz... yolunuz açık olsun patronlar....
Vallaa bakıyorumda hazıra konuyosun sende hep
Kendin pişir kendin ye topiği açıcam artık herkes kendi geyiğini kendi yapsın :queen:
Gergerli abi aldın başına belayı, yakında kredi kartı extreleri gelmeye başlar, anlarsın oğullarının değerini, öpücüh manyaa yaparsın kerataları.
Erkek evlat ekonomiktir boyanmaz, ağda gerektirmes, aynı pantolonla bi sene gezer, faturalı alacağıymış gibi harçlık istemes vs. vs..
Bi kere daldık murat...Bi el atı verde..13 gayme az değilki...:queen:Gergerli abi aldın başına belayı, yakında kredi kartı extreleri gelmeye başlar, anlarsın oğullarının değerini, öpücüh manyaa yaparsın kerataları.
Erkek evlat ekonomiktir boyanmaz, ağda gerektirmes, aynı pantolonla bi sene gezer, faturalı alacağıymış gibi harçlık istemes vs. vs..
Patron GIZIM...İşler nasıl işler.:wiinkk:.. Bende biraz gelişme var..:queen:
İlgisi yok bi kerem
Kız evlat hayırlı olur hem
Ben kredi kartlarımı ödeyebiliyorum harcama yapmıyorum sadece taksitleri yatırıyorum:
Bi kere daldık murat...Bi el atı verde..13 gayme az değilki...:queen:
Bugün kanalı aradım..Şebnem UZUNPARMAğı istedim..Yerimiz dolu sıra çok dediler..Bende Serap BÜZGÜ'yü aradım..Size döneceğiz dedii.Bendeki gelişmeler üzücü babacıım, sen söyle istersen önce :embe::
Çık avladım aradan..Baba-kız arasına girmeyin..Girmek isteyenler ceplerini bi kontrol etsinler...:queen::queen:200cc 17 Beygir - 17.2 Nm Tork şehir Içi Ve Arazide Yeterli Geliyor
Terbiyesissss seniHallederis abi hemen satılıklara başlık açıyorum:cherry:
Polisten masrafsız, az borçlu, kız evlat, devren satılıktır.
Ev kızıdır, yanında hiç sigara içilmemiş, tamamen orjinaldir, bir bacağında ve kafasında hafif çatlak vardır ama sadece bacak alçılıdır.
Bakamadığımdan satıyorum, yoksa çok memnunum
Erkek evlatla takas olur.:queen:
Olmassa seda saymayana gideriz babacıım :Bugün kanalı aradım..Şebnem UZUNPARMAğı istedim..Yerimiz dolu sıra çok dediler..Bende Serap BÜZGÜ'yü aradım..Size döneceğiz dedii.
Patronluğu hele şimdilik kaptırma...:rendeer:
Çık avladım aradan..Baba-kız arasına girmeyin..Girmek isteyenler ceplerini bi kontrol etsinler...:queen::queen:
Şimdi satma zamanı dedğil paşam..Kış kar fırtına...Hele bi düze çıkaralım..Önümüzü görek bi..Başlık isteriz yaw...:queen::queen:Hallederis abi hemen satılıklara başlık açıyorum:cherry:
Polisten masrafsız, az borçlu, kız evlat, devren satılıktır.
Ev kızıdır, yanında hiç sigara içilmemiş, tamamen orjinaldir, bir bacağında ve kafasında hafif çatlak vardır ama sadece bacak alçılıdır.
Bakamadığımdan satıyorum, yoksa çok memnunum
Erkek evlatla takas olur.:queen:
Terbiyesissss seni
Babam beni erkek evlatla deişmez bi kere hıhhr:
Olmassa seda saymayana gideriz babacıım :embe::
Şimdi satma zamanı dedğil paşam..Kış kar fırtına...Hele bi düze çıkaralım..Önümüzü görek bi..Başlık isteriz yaw...:queen::queen:
Valla ondan korkulur..Kabırgalı nede olsa...Ama senin için(öncelik tabi ben) selametin için onuda yaparız GIZIMM..:Terbiyesissss seni
Babam beni erkek evlatla deişmez bi kere hıhhr:
Olmassa seda saymayana gideriz babacıım :embe::
aYe seni severim biliyosun..El atacağınıda ben biliyodum..Sedayı bi ayar çek bizi düzlüğe çıkar be babocan...:queen:Seda parayı sana vermes bana verir, o çıtır seviyo
Seda da nakit akışı anca birtanesinnden birtanesineee:queen: