Senin isminin yanında tamı tamına 6,5 çarpı var naaber :queen:
Sandalet olsun o zaman![]()
yok sen yanlış yere bakmışsın. o adisyon. 6 duble bi de küçük çay o. neyse gözlerde problem var galiba
Senin isminin yanında tamı tamına 6,5 çarpı var naaber :queen:
Sandalet olsun o zaman![]()
Pınarr
Aktif (Online)
Motosikleti: Suzuki SV650s
Kan Grubu: AB Rh+
e bu tarihte üye olup bu kadar mesaj yazmak için geyik yapmadığı konu kalmaması lazım...:queen:
neyse Pınarr toplantı konusunu saptırmamak adına başka yerde keyifle geyiklere dewam edelim bence...:wiinkk:
Bana saptırdı muamelesi yapmayın ben geldiğimde geyik başlamıştı :queen::queen:
Bizim buluşma topiğine de bekleriz :cherry: Esen kalın İzmir MT halkı :cherry:
Aykut kaç gibi gelirsiniz toplantıya..Biz mekanda bekleyelim sizi..Özgeyle tavla atarız bir iki el..![]()
Kız arkadaşının olmayışı aklına Cengiz abiyi mi getirdi:silent:![]()
Cengiz abi,sakata gelmen an meselesidir..
Adam gözü dikmiş sana,haberin ola..
evet ya helal rahmi abicim iyi fikir. tamama aykut beni rahmi abilerin oradan alırsan sevinirim. Hem gelirken Bademi de getiririz.
kardeşim neler oluyor burada. Herşeyinizi MT ailesi ile paylaşmayın ben tırsmaya başladım. :queen::queen::queen::queen:
:flower:Ne fesat adamsın olm :queen: Oysa mehmet onu ne saf ve temiz duygularla yapmıştı degil mi:mrgreen:
valla benim kalbim dayanmaz bu kadar avtiviteye marmaristen sonra ben 2.40 3.60 kopar gelirim toplantıya :queen:
Eeee kim gidiyor toplantıya? hayır ben gelemiyorum, bari oturduğum yerden katılanların çetelesini tutayımCan sıkıntısı işte...
Aykut kaç gibi gelirsiniz toplantıya..Biz mekanda bekleyelim sizi..Özgeyle tavla atarız bir iki el..![]()
yapın yapın kazanana kaybeden, kazananda bana çay ısmarlasın :bounce:ceyz turnuva yapalım bence , anca gelirler![]()
ben derim ki
17 de çeşme gişelerde olsak, 17:08 de rahmi abideyiz, 17:25 de çeşme, 18 gibi de marmarise gireriz Gittardando ile bi çay içeriz. 19 gibi fethiyeden çıksak 19:18 bilemedin 19:19 da bodrumdayız. 19:30 gibi ayvalıktan sercanı alırız 19:45 bilemedin 19:46 toplantı mekanınd oluruz.
valla ortalama 2.30-2.60 la turlar geliriz biz burayı derim cankuşlar. Geriye Muratın çay molalarını ayarlamak kalıyor onuda kaska hortum takarak yapıcaz bi şekilde.Ben sanayide motosemaver yaptırıyorum gorateks kaplı bugün yarın bitirir usta...Bide sponsor buldum Çaykur Sevenler Derneği...
Çay dediğin ince belli, bilemedin kulplu cam bardakta içilir kardeşim, hortum neymiş, goretex neymiş yahu? Murat abi, sen bu yenilikçi taifenin gazına gelme abi...
Hatta sana zahmet git benim için de Rise Cafe'de bir çay içiver be...
Orada çayım demli, sıcak, şekeri atılmış, hatta karıştırılmış gelir benim...