[Muğla - MT]

maalesef, motoru kış uykusuna yatırdım artık
birsüreliğine offline olcam
en kısa zamanda görüşmek üzre :pale:

Günaydın arkadaşlar, hava güzel olursa Gökova'daki tost-çay bayii'nde saat 10.30 gibi buluşalım.Bu arada Selim yazın yaz uykusu kışın kış uykusu ne zaman çıkacak bu motor yollara.Artçı olarak alabilirim seni.

hayırlısı abicim , haklısın ama bende aksilikler bitmiyor işte :pale:
gidip hocan'ın birine okuyup üfletcem
başka türlü olmayacak :p

Meteoroloji yağış veriyor ama yağmur olmazsa saat 1030 gibi Gökovadayım.

tuncay kardeş hoşgeldin umarım en yakın zamanda tanışırız
phynx kardeş teklif için sağolasın
ama alcam motorlar şimdilik belli
sadece elimdekini satmak kaldı

motorunun fotolarını gördüm sen satışa çıkardınmı? yani kaç model kaç km.de falan fiyat ne biçiyosun onuda öğrenirsem olabilir tabii.

2006 model 16bin civarında gayet temiz dir fazla modifiyeyi sevmediğim için herşeyi orjinaldir sadece iki tane mercekli sis farı taktım orjinal o kadar satılığa çıkarmadım fiyar konusunda bişi diyemicem konuşuruz bi gün bi yerde tanışırız hem inşalah bnm işler accık yoğun bu aralar nasipse bayramdan sonra inşallah bi araya geliriz

Evet Muğla MT, bu haftada yağmur durmayacak gibi. Nerede geçen yıl ki küresel ısınma havaları.Her haftasonu bir yere demir atıyorduk. Bu sene küresel ıslanma yılı herhalde:mrgreen:

Geçen yılı hatırlamışken ilk gezimiz aklıma geldi.Tam bir yılı geride kalmış.Nice yıllara diyerek ilk ekibi hatırlayalım.

soldan sağa

Murataydın
Bendeniz
Mehmet abimiz
Şahinbirinci (o şimdi asker)
Barış (en büyük moderatör)
Tuncer usta

Son düzenleme:
He yaaa bu sene ne yağmur yağdı öle ya ama yağsın Bereket
Ama motorlada çekilmiyo be ayaklar dizlere kadar ıslanıyo, kayıyo, basamıyosun, hemen çamur oluyo sil allah sil

Valla bu motor işi bu yağmurda olmuyor.

Motor sux. :farao:

can abi evet bir yılı geride bıraktık umarım en yaın zamanda yine büyük gezilere imza atacağız ama şu askerlik hele bi bitsin bkalım.dönünce türkiye turu yapacağız selim ve teneresi ile:p

herkese selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar