motosiklet cezamı alırlarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ben 9 ay önce ehliyetsiz motosiklet kullanırken 672 ytl ben, aracını ehliyetsiz kişiye verdiği içinde 250 ytl felanda ruhsat sahibi babam ceza yedi. bunun 672 ytl si yani bana yazılan ceza ödendi. diğer 250 ytl ruhsat sahibine yazılan ceza şimdiye kadar ödenmedi. acaba bundan sonra o 250 ytl yi alırlarmı? kimisi alırlar kimisi almazlar diyor. sizce alırlarmı ?

arkadaşlar ben 9 ay önce ehliyetsiz motosiklet kullanırken 672 ytl ben, aracını ehliyetsiz kişiye verdiği içinde 250 ytl felanda ruhsat sahibi babam ceza yedi. bunun 672 ytl si yani bana yazılan ceza ödendi. diğer 250 ytl ruhsat sahibine yazılan ceza şimdiye kadar ödenmedi. acaba bundan sonra o 250 ytl yi alırlarmı? kimisi alırlar kimisi almazlar diyor. sizce alırlarmı ?

borç vergi dairesine yansımış ise benim bildiğim devlet bekletir bekletir yıllar sonra faiziyle ister.

benim tavsiyem katlanmadan gidip vergi dairesinden borcu sorup öğrenmek:cat:

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:   Aynı isimde birden fazla başlık açmışsınız.Lütfen başlık açarken daha dikkatli olun.Diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar