Moderatör (forrap)
İçimden bir his bu muhabbetin sonu pis kokulu bir şeye varacak diyor,devam ettirmeyelim arkadaşlar,aksi taktirde zaten konu dışına çıktığı için silicem mesajları.
İçimden bir his bu muhabbetin sonu pis kokulu bir şeye varacak diyor,devam ettirmeyelim arkadaşlar,aksi taktirde zaten konu dışına çıktığı için silicem mesajları.
ewet arkadaşlar toplantı nasıldı bakalım...pazar yol planı yapıldımı...
hadi konuya dönelim...

Yok senden bahsediyor...Adım geçti ama bu sefer yanlış sinyal galibaa... Başka bi pınardan bahsediyosun dimiii:silent:
Fotoğraflar çok güzel...
Alper abi sen bundan sonra dikkatli ol bence,herkes pusuda senin bir sakat anını yakalamak için bekliyor
Yok senden bahsediyor...
Neden çocuğa ekmek al acıktım diyosun ? Gidip kendin alsana...
Yav Allah aşkına senden bahsetme ihtimali var mı ?
Sen nasıl başına dikilip ekmek al diyeceksin..
Ne soru ama
Türk Dil Kurumu sana mı tahsis etti Pınar isminiTabi ki başkası...
Adım geçti ama bu sefer yanlış sinyal galibaa... Başka bi pınardan bahsediyosun dimiii:silent:
Fotoğraflar çok güzel...
Alper abi sen bundan sonra dikkatli ol bence,herkes pusuda senin bir sakat anını yakalamak için bekliyor
Yok senden bahsediyor...
Neden çocuğa ekmek al acıktım diyosun ? Gidip kendin alsana...
Yav Allah aşkına senden bahsetme ihtimali var mı ?
Sen nasıl başına dikilip ekmek al diyeceksin..
Ne soru ama
Türk Dil Kurumu sana mı tahsis etti Pınar isminiTabi ki başkası...
Ben benden başka Pınar tanımam :queen:
Varsa gelsin tanışsın benle:cherry:

Pınarlar aç kalamaz.. Ayıp diilmi sen hala burdasın git ekmek al hemen bakıyım... Koş koş koş :queen:
doğru söylüyorsun zatem bende korktum dediğin gibi pınarlar aç kalamaz beni yemesinden koktum ve hemen gittim aldım geldim hatta kahvaltımızı bilem yaptık...ama biz dışarı çıkacağız güzelim izmirimizde dolaşacağız... sanada geçmiş olsunnn..sanırım ayağın kırılmış...(merdivenden düşmüşsünnn...:silent::silent::silent![]()
Evet çatlattım merdivende yuvarlanmak suretiyle
Teşekkür ederim :wiinkk:
Bende tophaneye gidiyorum şimdi sabahlamaya, bi alçı bizi eve bağlayamaz hem :cherry: