Honda'nın son reklamı kadınları çıldırtacak.

Geyik gelince geyik yapıyoruz işte naapalım..

Bu arada hoşgeldin :queen::queen::queen:

hoş bulduk pınar :rendeer: ben diyorum her zaman sen tehlikelisin bunu bilseler seninle kimse ugraşmaz :queen: he bu arada bizim topik kapalı nerelere gitti yarın geldi sayılır bakalım kimler fire verecek :queen:

normal bir reklam dünyada motor binicilerin yüzde kacı bayan sizce? bence çok azı.

hoş bulduk pınar :rendeer: ben diyorum her zaman sen tehlikelisin bunu bilseler seninle kimse ugraşmaz :queen: he bu arada bizim topik kapalı nerelere gitti yarın geldi sayılır bakalım kimler fire verecek :queen:

Yok o topiği rahat bıraktılar artık... Diğer topicler güceniyomuş:queen:

Vallaa fire verenler olsun daha iyi hem yer ayarlanması kolaylaşır :cherry:

youtube linkini bilen varmı ?? :mrgreen:

Aha bizim baltacı gelmiş... :queen:
Ama bugün pek normal geldin hayırdır canın mı sıkkın?:cherry:

Son düzenleme:
tamam bu arada ayak nasıl acı varmı acı umarım çabuk toparlarsın ki gaz çekeriz hep beraber...

tamam bu arada ayak nasıl acı varmı acı umarım çabuk toparlarsın ki gaz çekeriz hep beraber...

Ayak fena bugün... Sabahtan beri çok fecii ağrıyo normal ağrıdan çok daha farklı.. Araç bulamıyorum yoksa acile gidicem direk.. Kesin bişiy oldu ama ne oldu anlamadım dinmiyo ağrısı :salut:

vallaya biri ingilizce biri edebiyat :salut: istiyosan emaillerini veririm :queen:

youtube linkini ve şarkının adını bilen varmıdır ????

Son düzenleme:
onlarım bizim analarımız, bacılarımız, eşlerimiz....

bayanlar sevilesi, saygı duyulası insanlardır, üstlerine binilesi değil... bence doğru bir reklam olmamış bu..fikir yanlış... (benim görüşüm)

arkadaşıma kesinlikle katılıyorum :farao: :farao:

off yaa geri kafalılık yapmayın :pr: orda amaç kadının üstüne binmek değil motorun bir bayan kadar estetik olduğunu göstermeye çalışıyor kadını aşşalayan değil kadını yücelten bir durum var orda

off yaa geri kafalılık yapmayın :pr: orda amaç kadının üstüne binmek değil motorun bir bayan kadar estetik olduğunu göstermeye çalışıyor kadını aşşalayan değil kadını yücelten bir durum var orda

kurduğun cümle hiç hoş değil... seçtiğin cümleleri dikkatli seç...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Reklam oldukça başarılı.:cat:

Ayak fena bugün... Sabahtan beri çok fecii ağrıyo normal ağrıdan çok daha farklı.. Araç bulamıyorum yoksa acile gidicem direk.. Kesin bişiy oldu ama ne oldu anlamadım dinmiyo ağrısı :salut:

dikkat et fazla ayakta durma ki kemikler iyice kaynasın bi arada ugra yanıma
receteni yazayım:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar