Her Yer Endurocu - Her Motor Enduro

evet bencede haklısın , halbuki yaktığımız aynı oksijen ama yanma çeşitleri farklıki böyle androit mesajlar çıkıyo dimii:cherry:

sen bana birini anroid :p

O duyguyu iyi bilirim, o yüzden bahara işşalla 2. motor kapıda :queen:

"güneşli günlermiş" :p Son gezimizde durup fotoğraf çekmeye vakit olmayacak kadar soğuk vardı, ona rağmen 600 KM yapmışım. Hem Ankara'nın aralık ayı Adana'nınkine benzemez bilesin :p

Burda yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yağışlıdır :p

ne alıcan special mi :p

ben anlamam soğuk soğuktur :p orda da burda da totolar donuyo :p

Son düzenleme:
Pro takipçinim:mrgreen:.Bu yazıda neden senin arkandan enduro'ya dalış yaptığımı anladım valla:cherry:.Benim karakaçanda kendini enduro zannediyo zaten,hazır Versys'ide sevmişken yapıştırayım dedim ama mali durum elvermedi.Şu yılbaşını bi geçelimde önümüzü bi görelim bakalım.

bu da benden olsun, zirvede nasıl ama...
e505c4_dsc00083.jpg

Son düzenleme:
Hepimiz endurocuyuz, hepimiz kemal Merkit'iz :queen:

Koptum yaaaaaaaa ::koop:: Harikaydııı... :thumleft:

Hazır aralık ayının sonlarına yaklaşmışken bu geyiği yapmak ve müsadenizle bunu 2007 yılının esprisi seçmek istiyorum ::biggrinn

Koptum yaaaaaaaa ::koop:: Harikaydııı... :thumleft:

Hazır aralık ayının sonlarına yaklaşmışken bu geyiği yapmak ve müsadenizle bunu 2007 yılının esprisi seçmek istiyorum ::biggrinn

biz endurolarda doğayla başbaşayken, siz de pastanelerde espirilerle başbaşasınız zaten seçebilirsiniz :p yapacak bir şeyiniz olsun en azından pastanede :p

Procan mısın hobareytör müsün nesin, sen kitap okumuyor muydun bakiym? Her yere de dilin yetişiyo maşallah.

Pastaneciyim kardeşim ne var. Sen değil misin benle Bahçeli 7 de piyasa yapan? :) Hadi inkar et hadiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benim motorru görseniz şuan çamur içinde enduro mübarek :) yağmur,çamur,tepe,bayır,çayır,demeden biniyorum.endurocumuyum neyim:silent: zaten askerden sonra Allah nasip ederse ya enduro yada naked :p

param olsa bunu alırdım.ahhhh:salut: yakışmış ama dimi:cherry:

enduro lazım bana gerçekten galiba:wiinkk:

ozrace sana enduro değil de pikap lazım heralde, o ne abi motorla mı taşınıyorsun :mrgreen:

Procan mısın hobareytör müsün nesin, sen kitap okumuyor muydun bakiym? Her yere de dilin yetişiyo maşallah.

Pastaneciyim kardeşim ne var. Sen değil misin benle Bahçeli 7 de piyasa yapan? :) Hadi inkar et hadiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beni biriyle karıştırıyorsunuz heralde :silent: Var mı elinizde kanıt acaba?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Özrace sen kamyonet almaya karar ver bence...Nereye oturuyosun peki?..Motor kendimi gidiyo....:cherry:

bu motor senin değil heralde ? eğer öyleyse bu başlığa olmamış bu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar