[MT- İzmir] 7 Aralık Saat 20.00 Teras mı? - Gurme mi? Buluşması

Gurme mi? -- Teras mı?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
APV41 varsa ben gelmem :queen:

yapma be pınarım ben senin MOTORUN için taaaaaa buralardan oralara gelmeyi düşünürken sen neden böyle yapıyorsun :queen: hele bi gel bak sana burada neler yapacağız :cat:mangallar yakacağız,halılar sereceğiz,yataklar hazırlayıp en iyi şekilde misafir edeceğiz :rendeer::rendeer::rendeer:

gittardan do oyun çok belli oluyo ,

Teras Cafede geyiğin dibine vurmak, bardak çekmek 5 62,50%
Gurme de Film izleyip nargile pofurdatmak 2 25,00%
Oturun evde kardeşim...Her cuma her cuma nedir bu?.. 1 12,50%

memleketin yüzde onikibuçukluk bi kısmını temsil ediyosun sorumluluğunun farkındasın dimi .:p

Benim için "ormanda tek başına kaldığında % 12.50 büyüklüğündeki sessiz çoğunluğun sesi gücündedir" derler. :queen:

yapma be pınarım ben senin MOTORUN için taaaaaa buralardan oralara gelmeyi düşünürken sen neden böyle yapıyorsun :queen: hele bi gel bak sana burada neler yapacağız :cat:mangallar yakacağız,halılar sereceğiz,yataklar hazırlayıp en iyi şekilde misafir edeceğiz :rendeer::rendeer::rendeer:

Taam ozaman cumartesi buluşmadan çıkıp sizin yanınıza geliyim ben misafir olıyım börekler çörekler yiyim iyileşince dönerim :queen:

abi istanbulda yapılan Pınarı Islatma Toplantısından soora , sende Pınarı Kurutma Toplantısımı yapacanki mangal falan yakıp ateşiyle kızcağzı kurutacan, soora kuru elbiseler ayarlayıp sıcak yatak hazırlayacan. ? :queen::queen:

Benim için "ormanda tek başına kaldığında % 12.50 büyüklüğündeki sessiz çoğunluğun sesi gücündedir" derler. :queen:

wayy ali ben seni bildim be kardeşim ya çocukluğum senin çizgi romanlarına bakarak geçti,

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi istanbulda yapılan Pınarı Islatma Toplantısından soora , sende Pınarı Kurutma Toplantısımı yapacanki mangal falan yakıp ateşiyle kızcağzı kurutacan, soora kuru elbiseler ayarlayıp sıcak yatak hazırlayacan. ? :queen::queen:

wayy ali ben seni bildim be kardeşim ya çocukluğum senin çizgi romanlarına bakarak geçti,

Gülmem bitsin yazarım.......

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

karmaçomalak, bir arkadaşımız için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız bilirsin sıcak kanlı izmirlileriz,gerekirse kordonda sıcacık bir sahlep içirir,gerekirse evimizi açarız,bir sıcak çorba yapar,üşümüş elini,ayağını avucumuzda ısıtırız :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
karmaçomalak, bir arkadaşımız için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız bilirsin sıcak kanlı izmirlileriz,gerekirse kordonda sıcacık bir sahlep içirir,gerekirse evimizi açarız,bir sıcak çorba yapar,üşümüş elini,ayağını avucumuzda ısıtırız :cat:

Beni de ısıt..Benideeeeeeeeeee.......:queen::queen::queen::queen::queen:

işte başka yerlerde bu anlayış nerdeee, bak istanbulluların yaptığına ıslak ıslak:queen:,
bu kadar sıcaklık sadece izmirde bulunur,

askere gidecek bir arkadasım var veda yemegine davetliyiz Seziyle
bakarsınız Alsancak dönüşü yolumuzu uzatıp bi Bornova yaparız
içimden gurme geçio ama üzgünüm,benzin ne kadar oldu haberiniz var mı su yakmıo bu motor biliosunuz :p :queen::queen:
üzülerek belirtiyorum ki gönlüm gurmeden geçiyor ama bu gidişle kendimizi terasta bulmuş olacagız::blusssh::thumright

abi cuma günü bende geliyom eyer bi tahlisizlik olmasa başıma bişey gelmese inşallah

tabiki teras cafe olsun bana en çok uyan mekan orası dersten çıkıp hemen yanınıza zıplıyorum başka biryer olursa gelmem çok zor imkansız gibi bişi:cat:

zaten çoğu kişiyede uyan mekan teras oylamada belli olacak zaten:)

teras sonunda tapu yu ve anahtarı bize verecek :mrgreen:adamın kirasını biz ödüyoruz :) acaba bu mekanı biz kiralasakmı,tamda yeni ahçı getirmiş,yemekleri çeşitlenmiş ne ararsan var :cherry:bardakları yenilemişmi acaba, çallı sen bir uğra bakalım son durum ne :silent:yoksa ben telefonla arayayım :cat:

herkese mrb bende bir fırsatını bulursam kaçamak yapıp gelmeyi planlıyorum

sağlıcakla kalın görüşmek üzere

burakcım bekleriz. özlettin gene kendini:cat:

APV41 varsa ben gelmem :queen:

bizde APV41 varsa gelmem diyemiyoruz ama duygularımıza tercüman oldun teşekkür ederiz. şimdi bi de ona eküri geldi Alp_Tunay ortalıkta iyice boy göstermeye başladılar:queen::queen::queen::queen::queen:

ben bu hafta zaten sürekli Teras Cafedeydim yoklama verdim durdum. Gitmezsek ayıp olur. Sercan'ın dediği gibi olmadı bi kara tahta başında Teorik olarak grup sürüşünü konuşalım. Hatta yaramazlık yapanların isminin yanına sınıf başkanı çarpı bile koysun.

çhengüzzzz APV41 abi bende çok üşüdüm. Isınmaya ihtiyacım var. Beni de ısıtır mısın lütfen?????:p

Son düzenleme:
Bu ne abi herkes çengis abime sığınıyor ısınmak için.Bakın izmir mt bunun altında kötü bişeyler yattığını düşünebilir.Haberiniz olsun :wiinkk:

Motorcu dediğin:

evde oturmaz,yemez,içmez,uyumaz,yatmaz,yorulmaz,şikayet etmez :silent:

Yok lama :queen:

balksz1kopyabp6.jpg

Olur kardeşim ne demek...Sen istersinde olma mı?...

Zeytinler nerde?....:silent::silent::cherry:
Evdelerr motorları olmadığından gelemiyolar:cherry::cherry::cherry:

Alper abi Terastan bıkmış gördüm seni:queen::queen:Ne var yahu bu Gurmede:p

bornova inciraltı iyi alıştınız valla...karşıyakada toplantı istiyorum ben kardeşim...ayarladında gelmedinmi dediğinizi duyar gibiyim :p ayarlıcam yakında bi yer ara sırada karşıyakada yapalım toplantıları :rendeer:
böcek,kumita45 destek bekliyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar