[MT- İzmir] 7 Aralık Saat 20.00 Teras mı? - Gurme mi? Buluşması

Gurme mi? -- Teras mı?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
bornova inciraltı iyi alıştınız valla...karşıyakada toplantı istiyorum ben kardeşim...ayarladında gelmedinmi dediğinizi duyar gibiyim :p ayarlıcam yakında bi yer ara sırada karşıyakada yapalım toplantıları :rendeer:
böcek,kumita45 destek bekliyorum :p

Karşıyakada bardak çekilecek yer var mı:silent:

Moderatör (forrap)
Chatkut,daha önce Yerdefıstık da yaptık buluşma.Tekrar bir ara yaparız orada ya da başka yerde :wiinkk:

bornova inciraltı iyi alıştınız valla...karşıyakada toplantı istiyorum ben kardeşim...ayarladında gelmedinmi dediğinizi duyar gibiyim :p ayarlıcam yakında bi yer ara sırada karşıyakada yapalım toplantıları :rendeer:

kesinlikle destekliyorum:cat:

GKN

yav şöle bahara doğru izmir grubuyla mangal günü falanmı yapsak:)
yoksa gözümüz kalıcak yiyemiceksiniz bi daha:queen:

Moderatör (forrap)
MT deki tüm arkadaşları bekleriz,bu taraflara yolunuz düşerse uğrayın :)
Bizde hoş sohbet ve mangal tükenmez...
Daima yapılacak yol,yenecek bişeyler bulunur :)

bizde orta yol olsun diye çırpınıyoruz :mrgreen: yap bir organizasyon gelmezsem fatih ürek seni öpsün :queen:şöyle çayı bol,nargilesi olan,tabu,bardak,tavlası olan ,langırt masası mevcut ( şimdi izmiri terk edecek :queen:) haftaya oralara gelelim :cat:bizde özledik kutsal topraklarda ekmek arası balık yemeği :) balıkçı barınağındaki çayı kahveyi :bounce:

tam bu istekleri karşılıcak...hatta fazlasını karşılıcak bi yer biliyorum...nargilesi 10 numara...önümüzdeki hafta için bi gidip görüşeyim :cat:

dimi ya izmirin güzide semtleri var başka başka, onları da şereflendirelim ,
"Gidemediğin Yer Senin Değildir." (kaynak dizi kültürü)

dimi ya izmirin güzide semtleri var başka başka, onları da şereflendirelim ,
"Gidemediğin Yer Senin Değildir." (kaynak dizi kültürü)
O zaman her üyenin habitatında birşeyler yapalım(yani yapın:p) hem degişiklik olur hem millette kendi cevresindeki güzel yerleri bilir ayarlar,hemde izmirliler izmirin degişik yerlerine giderler, nasılımmm:queen:

O zaman her üyenin habitatında birşeyler yapalım(yani yapın:p) hem degişiklik olur hem millette kendi cevresindeki güzel yerleri bilir ayarlar,hemde izmirliler izmirin degişik yerlerine giderler, nasılımmm:queen:

nasıl anlatsam sana ilk harflere baksana, gibi bişi diyon sen anladım,
cümlenin özeti torbalımı oluyo ? :)

PierZig bence sen kendi habitatını pek karıştırma. oradaki itibarın biter kim bu deliler derler

Moderatör (forrap)
Zig burada da mı habitat muhabbeti :p Olum msnde konuştuk ya,ne heryerde habitat habitat,tamam yapıcaz Torbalı da da bişeyler,ağlama tamam geçti biz yanındayız :)

PierZig bence sen kendi habitatını pek karıştırma. oradaki itibarın biter kim bu deliler derler

Oluu mu yaww şeref verirsiniz:rendeer: de biizm burlarda siizn beklentilerinizi karşılayabilecek yerler yok :)
Düşünsenizya
Wallace : Biz şahane cuma,bardak.tavla ee ...
Garson : Fesupanallah..

:p

Son düzenleme:
işte sıkıntı orada. ya oradaki garsonda kısa devre yaparsa. nereye gitsek garsonlar kısa devre yapıyor. "zzzzt sprite, tamam size 3 biber sizde de iki bol acılı bira, çaylar dürümdemiydi, adanalar şekerli mi?" gibi cümleler kuruyorlar. Bi teras kafe nereden bulduysa bize dayanıklı bi garson buldu. kız azimle çalışıyor isimleri karıştırıyor belki ama siparişleri tutturuyor.

evet ya o kız bizle ilk karşılaşmasından soora bi süre karadenize hava değişimine gönderildi denildi ama ondan soora artık bize karşı bağışıklık kazandı kendini aştı resmen, şimdiye kadar bize karşı en dayanıklı garson o oldu sanırım,
anlına bi mt stickeri yapıştıralım,

bu sözünü ettiğin ABİ TAT güzel geliyor kulağa, gelelim bir ara yiyelim bakalım :p mangaldamı oluyor yoksa haşlama falan bir şeymi :queen:acılısı varmı :mrgreen:üstelik bizim için heryer beraber olduktan sonra CENNET değilsede biz yapmayı biliriz :cat:sen şöyle kule garden tarafına bir ayarlama yap, yoksa zaten yakında aksan dinlenme tesislerinde biz bir gece kalacak ayarlama yapıyoruz :rendeer:

dostlar yarın terastasınız demı geliyorum sohbetınızı ozledım yahu

abı PIERzig arka lastik sakatmış degişmesi lazım dıyor bende banım arabanın lastıklerıde degısecek dedim cıkanları senın ybr takarız dedim kırıldı gulmekten yarın gelemıyo

Son düzenleme:
bu sözünü ettiğin ABİ TAT güzel geliyor kulağa, gelelim bir ara yiyelim bakalım :p mangaldamı oluyor yoksa haşlama falan bir şeymi :queen:acılısı varmı :mrgreen:üstelik bizim için heryer beraber olduktan sonra CENNET değilsede biz yapmayı biliriz :cat:sen şöyle kule garden tarafına bir ayarlama yap, yoksa zaten yakında aksan dinlenme tesislerinde biz bir gece kalacak ayarlama yapıyoruz :rendeer:

Ayıp etiniz yeterki siz burdaki samanlıkları seyran yapmayı isteyin:) çetineller,aksan,metropolis,kule garden en uygunu ayarlarım :rendeer:

dostlar yarın terastasınız demı geliyorum sohbetınızı ozledım yahu

abı PIERzig arka lastik sakatmış degişmesi lazım dıyor bende banım arabanın lastıklerıde degısecek dedim cıkanları senın ybr takarız dedim kırıldı gulmekten yarın gelemıyo
Sizin arabanın lastik 90.90 olsaydı düşünürdüm valaa :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar