hırsızların hedefi oldum bu gün

arkadaşlar bu gün bir senedim vardı gidip bir arkadaşım dan 500 yuro borç aldım ve gidip düvizde bozup paraya çevirdim ve ilk defa lahnet olası bir kadife pantolonum vardı hava soğuk diye giydim cebi biraz açık birazda bol neyse parayı bozduktan sonra pazara gitim biraz eve alış veriş yaptım meve zebze gibi en son domat aldım para cebimdeyidi iki elimde doldu bu arada o anda 10 ytl yi ayrı cebe koymutum taksiye bindim ve eve geldim evin ününde elimi cebime atım 850 ytl yok olmuş ve mahlesef pazarda cepçiler çarptı beni şu anda salak gibiyim vede kesinlikle düşmüş olamaz ne senedi üdedim nasıl borcu üdicem yüce allah o parayı yemeyi onlara nasip etmesin inşallah :pale:

Geçmiş olsun arkadaşım..
Kaybettiğini başka yerden bulursun inşallah

Büyük geçmiş olsun paşam..İnan şok oldum.:cyclopsan.İnşallah başka biyerden çıkar acısı.:pr:

Vay anasını yaa cok kotu bı durum Allah belalarını versın ınsallah :( Allah kolaylık versın.

Son düzenleme:
Abi çok geçmiş olsunda sen hiç pazara gitmedin mi? Cepçilerin çok olduğunu, cebinde o kadar parayla pazara girilmeyeceğini bilmiyo musun???
Allah yardımcın olur inşallah, başka yerden telafisini yapar..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Her işte bir hayır vardır, belki yarın senedi ödemeye giderken kaza geçiricektin.

Böyle düşünmeye çalış ve üzme kendini, aslında şuan seni benden iyi kimse anlayamaz, daha 2 gün olmadı bende kendimi dünya başıma yıkılmış gibi hissediyordum.

Sakın stress'e girme sakin olmaya çalış.

Allah yardımcın olsun, umarım maduriyetin en kısa zamanda geçer, senedini öder huzur bulursun.

O şerefsizlere de Allah evlat acısı yaşatsın, beddua etmeyin derler ama ben dayanamıyorum.:farao:

Cesur abi valla çok üzüldüm.Senin üstünde var bişeyler.Bi okutup üfletsekmi seni acaba :pale:

Abi çok geçmiş olsunda sen hiç pazara gitmedin mi? Cepçilerin çok olduğunu, cebinde o kadar parayla pazara girilmeyeceğini bilmiyo musun???
Allah yardımcın olur inşallah, başka yerden telafisini yapar..

çok sağolun kimbilir büyle olacağı keşke gitmeseydim ama işte:pale:

Cesur abi valla çok üzüldüm.Senin üstünde var bişeyler.Bi okutup üfletsekmi seni acaba :pale:

saol mehmet kardeşim başa gelen çekilir heşey allahtan gelir ünemli olan allah kimseyi kimseye mahçup etmesin :pale:

Her işte bir hayır vardır, belki yarın senedi ödemeye giderken kaza geçiricektin.

Böyle düşünmeye çalış ve üzme kendini, aslında şuan seni benden iyi kimse anlayamaz, daha 2 gün olmadı bende kendimi dünya başıma yıkılmış gibi hissediyordum.

Sakın stress'e girme sakin olmaya çalış.

Allah yardımcın olsun, umarım maduriyetin en kısa zamanda geçer, senedini öder huzur bulursun.

O şerefsizlere de Allah evlat acısı yaşatsın, beddua etmeyin derler ama ben dayanamıyorum.:farao:

çok sağol dustum allah hepimize yardım cı olsun inşallah allah büyle şerefsizleri doyurmasın :pale:

Son düzenleme:
çok sağolun kimbilir büyle olacağı keşke gitmeseydim ama işte:pale:

saol mehmet kardeşim başa gelen çekilir heşey allahtan gelir ünemli olan allah kimseyi kimseye mahçup etmesin :pale:

çok sağol dustum allah hepimize yardım cı olsun inşallah allah büyle şerefsizleri doyurmasın :pale:

Öyle deme, pazar muhabbeti senelerce haberlere konu olur cepçilikte.. İstiklâl caddesi bile ordan güvenli vallaa...
Neyse geçmiş olsun.. Olanla ölene çare yok ne yazıkki..

cesur geçmiş olsun, :pale:
ya bööle şeyler duyunca üzüntüden çok sinir sarıyo beni,
kardeşim belki bi gün bi gezimizde falan bi hırsızlığa falan şahit oluruz, herkesin başına gelen bu olayların şerefine evirir çeviririz arada inşallah, :wiinkk:

Öyle deme, pazar muhabbeti senelerce haberlere konu olur cepçilikte.. İstiklâl caddesi bile ordan güvenli vallaa...
Neyse geçmiş olsun.. Olanla ölene çare yok ne yazıkki..

ya pislik insanlar tek pazarda deyil toplu taşıma aracı olsun banka ünleri su vs kuyrukları belediye arabaları her yerde var bu tür insanlıktan nasibsizler haramlık bun ların kanında var yer mekan dinlemezler soysuzlar .

cesur geçmiş olsun, :pale:
ya bööle şeyler duyunca üzüntüden çok sinir sarıyo beni,
kardeşim belki bi gün bi gezimizde falan bi hırsızlığa falan şahit oluruz, herkesin başına gelen bu olayların şerefine evirir çeviririz arada inşallah, :wiinkk:

baba bilmemki terslikler benimi buluyor :pale:

Son düzenleme:
gecmis olsun cesur abi,

valla diyecek yok, Allah o parayi nasip etmesin kim caldiysa, ama inan, insan bazen telaseden ve dalginliktan da para dusuruyor... oyle de olmus olabilir, belki gercekten aclik derecesinde bi insan bulmusta olabilir... Ama eger calindiysa, o paranin hayrini goremezler zaten.. belki bi yerden bi sekilde halledersin gun dogmadan neler dogar...

aYE arkadas guzel demis... takma kafana abiiiiiimmmmmmmm....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bak yaaa işe..... Geçmiş olsun cesur.... Nedir la bu başına gelenler?.... Bi kurşun döktür...Nazar var sende.....

gecmis olsun cesur abi,

valla diyecek yok, Allah o parayi nasip etmesin kim caldiysa, ama inan, insan bazen telaseden ve dalginliktan da para dusuruyor... oyle de olmus olabilir, belki gercekten aclik derecesinde bi insan bulmusta olabilir... Ama eger calindiysa, o paranin hayrini goremezler zaten.. belki bi yerden bi sekilde halledersin gun dogmadan neler dogar...

aYE arkadas guzel demis... takma kafana abiiiiiimmmmmmmm....

sercancım tesellin için sana teşekür ederim ama gariban bir insan bulununan parayı yemez çünkü haramdır senin olmayan şey sahibinin rızası olmadan yemek haramdır benim param düşmedi gerçekten cebimden çalındığına inanıyorum :pale:

cesurumun avatara baksanıza mavi mavi , nazar boncuğu, sırf kawasının mavileri bile tonla nazarı yok edecek ebatta gibi ama yetmiyo demekki, hayırlısı ....

Bak yaaa işe..... Geçmiş olsun cesur.... Nedir la bu başına gelenler?.... Bi kurşun döktür...Nazar var sende.....

abi bilmem vallah nedir bu kafama kurşunda sıksam boş bece sabah annem ruya gürmüş anlatı bana bende git dedim çocuklara bişiler dağıt oda dağıtmış üğlende bunlar başıma geldi inanmıcaksınız ama ne zaman bişi dağıtsam hayrıma büyle şeyler başıma geliyor inançlı bir insanım gariban ve fakir insanlarıda düşünürüm niye bunlarbeni buluyor hayırdır inşallah

abi bilmem vallah nedir bu kafama kurşunda sıksam boş bece sabah annem ruya gürmüş anlatı bana bende git dedim çocuklara bişiler dağıt oda dağıtmış üğlende bunlar başıma geldi inanmıcaksınız ama ne zaman bişi dağıtsam hayrıma büyle şeyler başıma geliyor inançlı bir insanım gariban ve fakir insanlarıda düşünürüm niye bunlarbeni buluyor hayırdır inşallah

Yaa bana da öyle oluyo.. İlk kez kurşun döktürdüm kazadan beladan korusun diye iki gün sonra kaza yaptım..
Namaza başlıyorum hayatım felç oluyo..
Naapsam bilemedim ben :pale:
Bi de neye şükrettiysem kaybettim :pale:

ah be cesurum nedir bu başına gelenler :pr:üzdün bizide ama çare yok ne yaparsın bu insanlar aç, hepimizde bunların hedefiyiz,allah korusun ya yakalaydın cebinden çekerken,yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum BAŞIN ÇOK KÖTÜ BELAYA GİRECEKTİ senin canın sağolsun bir şekilde çare üretirsin sen, yeterki sağlığın yerinde olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar